21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Заглавие: Re: Game of Thrones
Публикувано на: 29 Юни 2016 08:07
Добре де, какво общо има Ози с тоя сериал?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 29 Юни 2016 08:59
Нищо, някой на предната страница пусна фенски клип с някакви сцени от сериала и War pigs на Sabbath като санудтрак.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Общо 13 епизода остават (планът е бил целият сериал да е около 73 часа). Най-вероятно половината през 2017 и другата половина през 2018.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Маце Борко
Публикувано на: 29 Юни 2016 13:18
Хм, за мен има едно обяснение за това, че последните два сезона ще са съкратени - означава, че ще разпределят повече бюджет върху по-малко епизоди, което е логично, предвид какви батални вакханалии предстоят.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Vermic
09 Авг 2005 20:59 Мнения: 11346 Местоположение: Rousse
В момента играе: опаааааа
Дойдох да ви светна, че този няма как да е баща на Джон, русо+кестеняво не прави черно, но ЧЕРНО+КЕСТЕНЯВО=БАРАТЕОН. Все пак сериала почна с откритието на Нед, че всички копелета на Робърт са с черна коса.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Юни 2016 08:08
Сапочник почвал работа по някакъв нетфликски сериал... пък и сигурно вече има и достатъчно оферти за пълнометражни филми :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-Stormrаge-
Публикувано на: 13 Юли 2016 21:26
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 21 Яну 2017 14:24
Абе, тая тъпотия GoT не свърши ли?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
малко съм извън нещата, но... не е ли време за малко рекламни материали? Промо трейлърче нещо? Или поне тийзърче? HBO досега за предните сезони май винаги вече бяха изкарали към тоя момент.
Предните сезони винаги са започвали Април... а не два месеца по-късно
25 Ное 2003 14:16 Мнения: 1985
Публикувано на: 22 Яну 2017 12:59
Е точно де... за да има някъв промо материал трябва да са приключили снимките и поне няква малка част да е минала пост-обработка... или се кефиш на три секундни тиизъри с лого отпред?
Сериалът е в такава фаза, че за да ти пуснат надъхващ трейлър за този сезон задължително трябва да има бродници, дракони и купища FX и т.н. Поне до края на февруари не очаквам да видим нещо такова...
25 Ное 2003 14:16 Мнения: 1985
Публикувано на: 22 Яну 2017 19:52
нелегален написа:
В този момент осъзнавам, че съм доста повече извън нещата, отколкото предполагах... ти също, бтв.
Оказва се, че сезон 7 ще излиза през лятото. Причината е, че заради дошлата във Вестерос зима, снимките са били изтеглени към края на миналата година.
Мдааам... личи си, че фенщината ми за този сериал не е това, което беше едно време, иначе вече щях да знам това, но ето че го научавам чак сега...
-Stormrаge- написа:
нелегален написа:
малко съм извън нещата, но... не е ли време за малко рекламни материали? Промо трейлърче нещо? Или поне тийзърче? HBO досега за предните сезони май винаги вече бяха изкарали към тоя момент.
Предните сезони винаги са започвали Април... а не два месеца по-късно Публикувано на: 21 Яну 2017 21:00
Маце Борко
Публикувано на: 25 Юли 2017 11:29
Най-добрият епизод от около три сезона насам заради тези сцени:
Spoiler for ТЕЖЪК спойлер:
удри, баче Юроне
Нещо, което ми направи впечатление - в сериала до този момент не беше акцентирано кат хората върху цялата работа с Азор Ахай и разните пророчества ( тва с гледането в пламъците и всичките cryptic глупости с the lord of light от страна на Мелисандра не го броим ). Може да е споменавано бегло, не помня вече, щото имаше толкова много боза и разводняваме и глупости последните сезони - но хора, които не са чели книгите, нямат понятие от това нещо и изпускат главната схема. За повечето сериала се е превърнал в политически интриги, цици и шокови сцени за рейтинг. Това, че сме си го говорили 436902 пъти - така е.
Но в епизода снощи се спомена за the promised prince и имаше реакции около мен от сорта на ''това пък кво е ся'' и т.н.
Иначе епизода беше горе-долу як. Рандил Тарли е много силен каст, още от оня сериал Демоните на Да Винчи, ми е фаворит в ролята на папата
Денерис почва да откача, предполагам се приближаваме към нейния descent into madness. Идеалния кандидат за блъд сакрифайса на Азор Ахай риборн
___________________________________ джумерки
Маце Борко
Публикувано на: 28 Юли 2017 08:23
На Денерис образът ѝ е така свински насран, че не съм сигурен каква е визията на сценаристите за наего. Актрисата нонстоп изглежда така, сякаш се прави на властна, самоуверена и т.н. И съответно не можеш да разбереш това търсен ефект ли е, т.е. дали Денерис вътрешно е добра душа и само се преструва, щото позицията ѝ го изисква или наистина са я написали да бъде такава и просто актрисата е безпомощна в изиграването на някой, който излъчва респект.
Мискастът на десетилетието.
Spoiler for :
Малко ви завиждам, щото мен всяка сцена с Денерис, без изключение, ме вади от филма.
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 09 Авг 2017 22:19
Бях изпален и на баталната сцена имах мега яко бласт.
Боли я фара за провизиите - то всичкото беше златото на Тирел. Че го сберат пак в разтопено състояние, нема проблеми
Иначе да, епизода беше много як и ако сме наистина на финалната права, може би трябва да почнат да поизмират повечко. Например, Джейми трябваше да си умре като пич. И съответно Церсей да откачи и да влезе all in и това да предизвика all out war с всички участници/кралства и краища на света. Война, която да продължи остатъка от тоя сезон и малко преди края на целия сериал.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения