ДесуДесуДесу
Цитат:
съвсем ти изгубих мисълта
Още една тъпа игричка на думи. От една страна life с wife.
От друга "Животът е пълна досада без 2d waifu".
Продължавам без картинки, щом ти пречи това, че намаляват, а и търсенето им е досадно.
Angel Beats! - по замисъл трябваше да са всички героини, но на практика ме дразнят до една. Чудя се как съм успял да го довърша това аниме.
Сигурно съм нямал за гледане нищо друго.
Angel Cop - уж титулярната героиня, ма не.
Animation Seisaku Shinkou Kuromi-chan - определено главната героиня. Имаше и една друга мацка - Хамако, но понеже анимето е съставено от два експериментални шорта, човек не може да си изгради пълна представа.
Anime de Wakaru Shinryounaika - Ияши по-голямата в най-различни аспекти сестра и косплейваща медицинска сестра. Асуна по-малката сестра, която е истинската медицинска сестра по документи, но на практика не се справя по-добре от кака си.
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai - ох колко тъпо и сополиво анименце беше това. Гледах го само заради картинките.
Анджу има качества за уайфу тук. Другите или са прекалено лигави (Мейко) или прекалено цун/битчи (Чирико).
Ao no 6-gou - няма уайфута. Маюми ме дразни, а русалката - още повече.
Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova - това е толкова тъпо. Гледах го само заради битките, но пък те бяха малко.
Конго не само е единственото уайфу от пороя стереотипни шматки, но и единственият персонаж, който ми беше поне маргинално интересен. Иронията е, че е най-безчувствения и лишен от индивидуалност такъв.
Aoyama Goushou Tanpenshuu - майката на Шиничи печели тук, защото я няма мощната конкуренция от Detective Conan.
Aozora Shoujo-tai - ъъъ, всички главни женски персонажи БЕЗ Йоко?
Appleseed (само филмите, OVA сериалите не успяха да ме задържат) - ми не, дори и Дюнан не ме кефи. Може би има нещо общо с това, че всички са някакви кукли Барби...не само външно, но и като персонажи.
Aquarion Evol - Долозера (или както там се произнася) беше перфектният трол, а Микс перфектното цундере.
Ar Tonelico и Arad Senki: Slap Up Party - и двете анимета са пълна загуба на време.
Arakawa Under the Bridge - Нино е царицата на беземоционалните уайфута, а Мария е секс.
Между другото гласът на Miyuki Sawashiro е секс във всяка една нейна роля с едно единствено изключение - Дама каро от Kaitou Joker, защото детско сериалче все пак.
Area 88 - за OVA-то не си струва да се говори. В ТВ-то пилотката Китори заслужава интерес.
Arslan Senki - и OVA-то и ТВ-то са зле по различни причини. Освен очевидния избор Фалангис (друго любимо секси сею - Мая Сакамото), още Алфрийд и Етоал (овехтял спойлер - да бе, момиче е).