Der Meister написа:
Моторолата е Герасим
Възможно ли е това?
Аз още от началото подозирах това, но си мислех, че не може толкова фрапантно да е деградирал
Сега вече съм сигурен, че е той - след темата в раздела за филми и подновяването на традицията да пуска анорексични джуджеподобни женички вече съм убеден. А и все пак момчето единствено тук може да намери пристан.
Малко ми е тъжно, че форума се превърна в свърталище на жалки карикатури отхвърлени дори във виртуалния живот и блокирани във всеки друг нормален форум, в който се появят. За тях естествено никой не дава пет пари. А и след като любимите ми три покемона се върнаха, ще се радвам на писанията им, докато не насерат отново или не опитат да се реабилитират другаде
Аз бих помогнал в модерацията и дори с някакви парични средства, предполагам и други биха отделили някаква нищожна сума от себе си за сайта и форума. Аз и не съм забелязал да търси помощ, иначе все някой би се отзовал. Адмирации за всичко, което прави Сам, но за един човек работата е непосилна. А тези спирания на форума добиват вече застрашителни размери - понякога човек не може да влезе почти половин ден.