В момента играе: не казвам
Заглавие: X-Men Apocalypse
Публикувано на: 26 Апр 2016 10:02
Абе аз ли съм кьорав или май няма тема за филма... Аnyway, филма излиза след няколко седмици и има куп трейлъри, включително и финалния: (как се ембедва тука деба?) Админ: Като премахнеш "S" от "https" и поставиш линка в YouTube таг.
Цитат:
Действието на „Х-Мен: Апокалипсис” започва десет години след края на „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”, когато Апокалипсис (смятан за първия мутант) напуска египетската си гробница, където е прекарал няколко хиляди години, твърдо решен да господства над новия свят. По пътя към целта си, той вербува опитващия се да води нормален живот в Полша Магнито, който се превръща в един от четиримата „Конници на апокалипсиса” – останалите са Сайлок, Буря и Ангела. Междувременно отчуждената Мистик и Професор Х (който обучава младите мутанти да контролират силите си) се обединяват, за да предотвратят заплахата от тотално унищожение.
Излиза на 27 май.
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: X-Men Apocalypse
Публикувано на: 26 Апр 2016 10:35
Wow, Лекс Лутър, какъвто трябваше да е в BvS.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Buttersa
Публикувано на: 26 Апр 2016 13:44
нелегален написа:
Санса от Гейм ъф Троунс
ще се гледа!
Taз малката колкото и да е хабна и дървена като актриса е три пъти по-перверзно изглеждаща и необяснимо одървяща и то без да има някакви кой знае какво естетически заложби. Доста стрейндж фийлинг...
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 26 Апр 2016 15:01
AlShu написа:
Wow, Лекс Лутър, какъвто трябваше да е в BvS.
Лол, зад него от дясно е и Жената чудо с готина нова броня Този филм иска да повтори успеха на BvS
newcomer
05 Авг 2012 18:08 Мнения: 784 Местоположение: София
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 26 Апр 2016 16:19
Джеймс Макавой е един от най-подценяваните актьори.
The Wolf
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 27 Апр 2016 00:06
newcomer написа:
Подкрепям. Даже преди време бях писал огромен абзац за подценяваните холивудски актьори и ако не се лъжа беше в този форум. Трябва да взема да драсна и за надценяваните
Buttersa
Публикувано на: 27 Апр 2016 07:22
newcomer написа:
+1, той със Фасбендър са едно от най-добрите неща във новите Ексмени, страхотн присъствие и на двамата и страхотно продължават това, което Патрик Стюърт и Иън Маккелан направиха. За разлика от претенциозната овца Дженифър Лоурънс, която е все още нелепа като Мистик, а и си мисля, че Софи Търнър като Джийн Грей ще я задмине по нелепост.
Публикувано на: 27 Апр 2016 07:48
The Wolf
Цитат:
Жената чудо с готина нова броня
Това е от фетишисткия и период.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Krasen
21 Юли 2003 12:24 Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
Публикувано на: 30 Апр 2016 13:24
Мистик е бяла...
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
Публикувано на: 10 Май 2016 09:00
Първоначалните ревюта са пак миксирани и пак мрънкат за същите изсмукани от пръстите глупости както при BvS, които обаче по някакъв магически начин не им пречеха да се напикават от кеф във Civil War и да го обявяват едва ли не за събитие на хилядолетието...
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 10 Май 2016 09:22
Buttersa написа:
Първоначалните ревюта са пак миксирани и пак мрънкат за същите изсмукани от пръстите глупости както при BvS, които обаче по някакъв магически начин не им пречеха да се напикават от кеф във Civil War и да го обявяват едва ли не за събитие на хилядолетието...
Доста си тъп, честно.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
AlShu
Публикувано на: 10 Май 2016 10:15
Buttersa
Цитат:
пак мрънкат за същите изсмукани от пръстите глупости както при BvS
Аз пък четох едно - http://www.denofgeek.com/movies/x-men/4 ... pse-review където го сравняват по-скоро със Civli War заради множеството герои, как не се оправя добре като него с тях и още сравняват с Jack The Giant Slayer (пак режисиран от Сингър) заради липсата на баланс и най-вече, как на места идва прекалено несериозно и шарено (т.е. точно обратното на BvS), а екшънът не се връзва много с историята. После се прави паралел с Days Of Future Past в полза на последното.
1. Какви са тези измекярски ревюта дето ги намираш? Що не пробваш някои по-нормални кино критици? 2. Стига с тази мания по BvS. Хората вече го забравиха. 3. Ти и от статии ли се влияеш? Ето аз горната я ценя, защото е добре написана, но въобще не смятам да я имам в предвид при гледането на филма, освен от любопитство колко е "познала" и колко не.
Buttersa
Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
AlShu
Публикувано на: 10 Май 2016 11:06
Форбс нещо не мога да го отворя, но той заедно с Телеграф си имат "дежурни кино критици", които обикновено се опитват да блеснат със сензационализъм и това колко са наясно с модите.
Статията на The Wrap изглежда по-човешка и не видях в нея много BvS неща, освен "липса на интересен злодей", но то това важи за доста комикс филми. Пък е и доста кратка.
Пак ще повторя - намери си малко по-обективни критици или поне да пишат нормално...или пък искаш да кажеш, че те дразни как най-лошите такива управляват общественото мнение? Ми, нищо не може да се направи срещу това, защото обществото все чака някой да ми каже какво е хубаво и какво не, вместо да гледа със собствените си очи и чак тогава да се равнява.
Buttersa
Публикувано на: 25 Май 2016 09:07
btw филма вече излезе и въпреки миксираните реакции вече е изкарал към стотина милиона. А и нещо интересно по темата: Марк Милар, автора на комиксите Civil War е харесал Апокалипсис повече от самия Captain America: Civil War http://www.outerplaces.com/science-fict ... rica-movie
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 757 Местоположение: Hyperion
Публикувано на: 25 Май 2016 15:29
Вчера го гледах.
Доста добър и малко под нивото на Days of future Past.
To и няма как да е иначе при положение, че там 90% от героите измряха докато променят timeline-a.
---
Много силни/емоционални сцени свързани с Magneto + отделиха време за малко ~origin на Аpocalypse. Fassbender и James McAvoy пак доказаха, че са мн добри актьори.
Oscar Issac тотално преобразен в начина си на игра и далеч, далеч от campy feel-a в Star Wars VII.
~7.5-8/10
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 26 Май 2016 06:31
Гледахме филма с компанията и на всички ни се видя слаб. Втори пореден Х-мен само тоя супер бързия ни прави кеф. В компанията ми има хора, които имат сравнително високо мнение за поредицата. А пък на мен филмите по Х-мен винаги са ми били слаби. Без един, ама вече не помня кой беше.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения