Цитат:
и куудеретата всъщност...
Добре де, но външно като нищо можеш да я вземеш за кундере, понеже Дороти понякога действа все едно наистина има емоции, като част от AI-то и.
Аз затова се чудя, дали симулираните чувства могат да се броят или не.
Ако вземем в предвид и сюрреализма, в който изпада The Big O към края си, всичко е възможно. Може пък образът и да символизира кундеретата в съзнанието на Ейнджъл, щом цялото шоу е във въображението и.
Апропо и тя не е за изпускане, но за жалост е някакво плагиатство на тема Фуджико от Lupin III-ти и Маетел от Ginga Tetsudou 999/Captain Harlock.
Както и да е, Дороти е перфектна house wife, защото има разнообразни умения - може да чисти, може да свири на пиано (артистично или фалшиво според ситуацията), може да бъде саркастична (виж може да свири фалшиво при нужда), може да кърти стени ако се налага...
Въобще цялото това "уж машина, пък понякога се държи неочаквано разбиращо и човешки" е част от чара и.
Нека да я запишем в категорията квази кундере.
Цитат:
Index oт Toaru Majutsu no Index
Не че ми е чак противна, но Микото (aka Railgun) и Куроко сам ми по-симпатични.
Да не говорим, че съм шипър на Тома и Микото.
Цитат:
Laura Bodewig от IS: Infinite Stratos
Заради нея и Хоки (Пони тейрууу!) успях да изтрая първия сезон на Infinite Stratos...ма втория не успях да го преодолея.
Тя (Лаура) май си падаше цундере.
Цитат:
Fremy Speeddraw от Rokka no Yuusha
Май стигнахме до genuine кундере.
Флеми и Ханс бяха от малкото хубави неща в Rokka no Yuusha
Цитат:
Isla от Plastic Memories
Не харесвам цялото аниме. Дропнах го някъде на първите епизоди.
Ислата май си беше типично дете аутистче, при това не като част от програмирането и.