В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 10 Май 2016 07:37
aaaa --- поздравче, момчета
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
AcTivE
The King of Kings
Публикувано на: 12 Май 2016 13:19
Доста притеснително е как мегакорпорации се опитват да определят кое е сигурно, полезно или етично.
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 13 Май 2016 19:13
Ако е възможно без спойлери, новия сезон на Под Приктитие заслужава ли си да се гледа?
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 13 Май 2016 19:23
В началото почва мудно, но последните 3-4 епизода са доста добри
___________________________________ тежки нокаути
Kirilicata
Публикувано на: 14 Май 2016 22:27
Гери Никол учавста ли?
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 14 Май 2016 22:32
Поли е с готина песен, има некъв шанс, но австралийката май има най-много потенциал.
Пичове, копирам от форплей нещо за най-мощната игра на годината:
Spoiler for :
Новата гранд стратегия на Paradox Interactive (Hearts of Iron, Crusader Kings, Europa Universalis), този път под формата на 4Х в космоса.
Stellaris е страхотна - всеки път тия пичове изкарват наистина различни, но все интересни заглавия, въпреки че могат просто да си рескиннат играта в нов сетинг. И всяка е зверски добра по някакъв си свой уникален начин. Евала.
Евала и за това, че цялото нещо като презентация изглежда страхотно и хвърчи на ултрабуци от преди четири години. Музиката също е 10/10.
Ако някой е играл някоя от гореизброените и му е харесала или си търси ААА междугалактическа стратегия - палци и всякакви други крайници горе, много трудно ще има разочаровани.
Който не се счупи да играе Stellaris, е грозен педераст.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 15 Май 2016 01:13
сигурно тъпо въпрос, ама как работи тва гласуване ? щото на калпак трудно можем да top-нем гласуване в Украйна, Русия и т.н.
п.п. Германия гласувала за Израел.
___________________________________ джумерки
pllpkpo
Публикувано на: 15 Май 2016 02:33
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2695 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 15 Май 2016 04:02
Сейм, но при мен защото мн яко си прецаках графика на спане. Трябва някак си да го оправя и то бързо
Публикувано на: 15 Май 2016 11:29
нелегален написа:
edit: @ Цецо: Paradox са зверове и изглежда интересно. Сигурно ще го пробвам, но все пак съм длъжен да попитам... Е ква беше тази безсрамна реклама, деба? Че и с неосъразмерени картинки, които чупят страницата. Трябваше на два-три пъти да връщам браузъра нагоре, за да съм сигурен, че ти си го постнал, а не някой друг, защото е толкова нетипично за теб. Да не би да ще почваш да пишеш статии за игри?
За разлика от други форуми през 2016-та, този няма автоматично оразмеряване. Има си хас всеки като искам да пусна pic, да се ровя за специфичната резолюция, която не му чупи рамката - затова и всичко е в спойлър - отваряш, гледаш, затваряш, продължаваш си надолу по страницата.
А кви статии за игри бе бро, просто съм постнал няколко скрийншота с цел зарибявка.
Кур за Евровизия впрочем, ма тва май е ясно за всички.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
Аз
Публикувано на: 15 Май 2016 14:48
Песничката на Полито беше единственото нещо, което ми заприлича на песен в този политически конкурс. Друго, което леко приличаше на такава, беше на европейците от Австралия, които май са ги объркали с Австрия Най-тъпа беше на Украйна, ама всички горе долу без тия са си горе-долу еднакво зле
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 15 Май 2016 19:39
Маце Борко написа:
За разлика от други форуми през 2016-та, този няма автоматично оразмеряване.
Вече има. Просто използвайте "Image" бутона, вместо "Img".
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
hyper'
Публикувано на: 15 Май 2016 21:22
А защо пак смяната на аватара е сбъгясана? Правилен размери и размери, няма съобщение за грешка, а само ташаци.
pllpkpo
Публикувано на: 16 Май 2016 01:51
Kirilicata
Публикувано на: 16 Май 2016 02:08
Доколкото знам от съновника, значи пари и плодородна година.
pllpkpo
Публикувано на: 16 Май 2016 02:17
Маце Борко
Публикувано на: 16 Май 2016 02:41
hyper' написа:
А защо пак смяната на аватара е сбъгясана? Правилен размери и размери, няма съобщение за грешка, а само ташаци.
Виж колко е голяма не само като височина и ширина, а и като размер, ограничението беше 47kb. Ако не е това, просто смени формата, PNG-тата май работеха безотказно.
Иначе евала за youtube ембеда и автоматичното оразмеряване, това са неща, които много силно ми липсваха във форума.
AcTivE
The King of Kings
Публикувано на: 16 Май 2016 09:56
Вчера вечерта довърших първата си кампания на Stellaris. Като тегля чертата, повечето неща изглеждат много доволно. Е, битките са малко куци, но е разбираемо предвид концепцията на играта. Има и някои дребни несъвършенства в сравнение с Civ и EU, но се прежалват. Идеята със секторите ми хареса. В смисъл, че не е уникална, а е просто първата реално работеща, която срещам.
Моята Велика Хроноимперия на пипалоусти мекотели направи васали всичките си съседи, а накрая се справиха и с мощната Федерация на инсектоидите в другия край на галактиката. Общо взето васалите помагат много в битките с кораби и стратегически блокади и много рядко се бутнуват, за разлика от EU IV, където 2/3 от битките са срещу метежници. Дипломацията е сравнително фиктивна, дори собствените ми васали ми извиваха ръчичките за някакви дреболии като например съвместни проучвания. Пак зависи от афинитета и характера на расата, моят пруски модел явно не се е нравил на всички цивилизации.
Единствено Падналата империя на Глиганите-тамплиери даде отпор, защото вадиха кораби от порядъка на 80k в единична битка, но аз така или иначе си бях постигнал Domination Victory. За съжаление няма replay или history опция, дори някаква кратка анимация след победата. Технически играта имаше проблеми в late game с ужасяващи засечки, сега след пачовете пак не е идеално, но се играе, затова имайте едно на ум, когато започвате игра в по-големи галактики.
Сега въпросът ми е дали някой е пробвал локален мултиплеър с пиратка? Доколкото се сещам игри като EU IV и Company of Heroes II можеха да се играят пиратки направо през steam. Не че играта не си заслужава да се купи, но на sale. 40$ са й много. Ще е забавно да направим мрежа някой уикенд, ако се съберем хора.
Публикувано на: 16 Май 2016 12:10
Не съм пробвал мултиплейър, но аз на такъв тип игра не разбирам как би могъл да работи мултиплейърът. Освен ако не се събере компания от хора с една седмица свободно време.
40$ наистина изглеждат на пръв поглед много - не е ефектна, не можеш я пуснеш в хола на широкоекранния телевизор и да демонстрираш стойността ѝ пред приятели (подобно на Far Cry, в който всички са на земята, когато яхваш слон и почваш да търчиш из някакви безбожни пейзажи, причинявайки на враговете си демидж и взривове като от холивудски филм ). Но пък за разлика от скъпите блокбъстъри, в нея има толкова много геймплей и разнообразие, че не мога да си представя как един екип от хора сяда и прави дизайна на такава игра. Още повече, след година-две не ми е мисли какво бижу ще е с всичките DLC-та и експанжъни, съдейки по предните им игри, които стават поне два пъти по-яки в сравнение с релийз датата.
На който му се струва интересно, но още се колебае, с един пич ввъ форплей сме дали солиден фийдбек, а не ми се прави същия пост и тук
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения