10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 27 Фев 2016 13:30
нелегален написа:
Der Meister написа:
нито ми се струва, че е редно да я изгонят заради това.
Дами и господа, ето ви 12 думи, които перфектно описват защо България е на дереджето, на което е в момента.
Абе айде стига си правил някви абсурдни генерализации. С днешните модерни технологии, на всеки може да се случи да го изтипосат в нета. Просто да си издействат там да се свали клипа където е качен, ако е възможно и това е. Дай по тая логика всичките известни личности дето им качиха голите снимки от телефоните в нета да ги санкционират, певиците да ги изгонят от лейбълите примерно и т.н. И на един кечист от WWE се случи да му лъснат голи снимки, но не са го уволнили, хем е публична личност в шоу, което го гледат и деца по цял свят. Личното пространство и свободното време на хората са си тяхна работа и стига дадения човек да си върши добре работата, само това има значение. Много се дразня и на някви работодатели дето те следят кво правиш във фейсбук и т.н.
Der Meister
Публикувано на: 27 Фев 2016 14:26
Е добре една обществена личност дава "пример" на много повече хора от един учител. То е ясно, че самите компании, нямат изгода да ги санкционират, но идеята е, че по твоята логика самия ти е редно да ги осъдиш по същия начин както съдиш учителката. Тоест, от жертви да ги приемеш за виновни. Като оставим настрана факта, че най-вероятно учителката няма пряка вина за качването на този клип в интернет, за мен е по-важно как тя си върши работата от това какъв пример дава. А щом всички и се кефят, това е знак, че добре си я върши, тъй като учениците имат по-голям стимул да ѝ учат предмета отколкото на някой учител, който всички мразят. Още повече, че става въпрос за гимназия, т.е., учениците са оформени личности и не им трябва чак толкова някой да им дава пример, колкото професионалист, който да ги научи на нещо.
vanmx
Публикувано на: 27 Фев 2016 14:46
Всъщност това че са уволнили учителката заради такава простототия, показва защо България е на дереджето, на което е в момента.
Всеки може да прави през свободното си време каквото си иска, стига да не вреди на никого, няма значение от професията му.
И това че учителят трябвало да дава пример са глупости. Работата на училището би трябвало да е да дава знания и умения, а не да промива мозъци.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 27 Фев 2016 23:58
Няма какво да се пънем в глупотевини.
Ако това скайп шоу е било пред ученици, тя съвсем закономерно е била отстранена. Дори и да е добър учител, да преподава добре, да си знае материята, много по-важно е да има изградена морална ценностна система, която да предава на учениците си. Това е много по-важно от знанията...
Ако това скайп шоу не е било пред ученици, а (надявам се) пред любим човек, тогава кво въобще говорим. Горе беше написано за личното пространство.
Можем да си почешем езиците още малко по темата, но в действителност няма кво да стане ако не знаем пред кого го е правила.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
pllpkpo
Публикувано на: 26 Мар 2016 20:14
Аз
Публикувано на: 26 Мар 2016 22:14
Мисля, че е време да си намериш приятелски кръг Аз, който на близо 30 кисна по цял ден пред компютъра намирам начин да се виждам с хора
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
pllpkpo
Публикувано на: 26 Мар 2016 23:42
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 27 Мар 2016 00:10
В този форум всички сме приятели.
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
kingcrimson
Публикувано на: 27 Мар 2016 04:56
Der Meister
Публикувано на: 27 Мар 2016 09:38
Dr. Gonzo, това не е неловка ситуация, а просто тъжна история (поне ако съм разбрал правилно, ти си имал някакви чувства към това момиче, а не ти е било само за секса). Явно има жени, които за нищо на света не искат сериозна връзка и ставайки си по-близък с тях отиваш директно във френдзоната. И аз като че ли съм в такава ситуация в момента.
Ти имал ли си предишен акаунт в този форум? Някво странно ми е да се появяват нови хора в този забравен от бога форум
pllpkpo
Публикувано на: 27 Мар 2016 13:30
pllpkpo
Публикувано на: 27 Мар 2016 16:44
hyper'
Публикувано на: 27 Мар 2016 17:51
Една от топ неловкостите е като ти се ходи до тоалетна за процедура номер 2, но не можеш/не искаш в момента и коремът ти започне сигнализира на всички, че това е положението. Ей мамата му *****, полудявам като стана така.
pllpkpo
Публикувано на: 27 Мар 2016 19:32
нелегален написа:
Този е трол. Move along.
съжелявам, че нямам акаунт от 2003 г. бил съм зает явно и съм забравил да си направя, за да мога 13 години по-късно да докажа на някакъв рандъм, за чието мнение не ме ебе, че не съм трол
Spoiler for :
*коментарът е изтрит*
Администратор:
Spoiler for :
Also:
Цитат:
4.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.
Der Meister
Публикувано на: 27 Мар 2016 22:34
И защо да е трол? Пича пише някви сравнително смислени неща. Тролове са лекета като васко, мечиста, токсик и т.н.
vanmx
Публикувано на: 28 Мар 2016 19:48
Вървя си веднъж по улицата и по едно време усещам че почва да ми се пърди. Викам си няма никой около мен и така вървейки, пускам мошно всичките газове. Само че не забелязвам, че вървейки съм стигнал до кръстовище и точно в момента в който се изрязвам, ама яко и продължително, на ъгъла се появяват няколко маци. Надявах се, че не са помирисали/чули пръднята и си продължавам хладнокръвно напред, макар че ми бе наистина неловко. Подминах ги и може би след 10-15 метра чувам бурни смехове зад гърба "ХАХАХА ебаси пръдлюто !"
Аз
Публикувано на: 04 Апр 2016 13:12
Сигурен съм, че се изчервил почти толкова, колкото и се е изкефил от изказването ти
Sturm написа:
къв ханс бе...
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 04 Апр 2016 18:16
Толкова ли не можа да се приближиш до него и да го заговориш по по-културен начин след като те кефи толкова
___________________________________ тежки нокаути
NoName
12 Яну 2002 11:09 Мнения: 974 Местоположение: Пловдив
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 04 Апр 2016 21:22
Страхотна история ... другият път можеш да извадиш и нож или да крещиш ал Лах акбар. Ще се получи още по-ефектно.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
Аз
Публикувано на: 04 Апр 2016 23:04
С голямо нежелание е правен клипът - друг път. Това на Запад се нарича етика и хората, макар и да не изгарят от желание, проявяват уважение към тези около тях или в случая към тези, в чиято държава са Българската логика обаче е съвсем отделно нещо
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения