Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Рецепти Публикувано на: 20 Мар 2016 16:25
Имам някакви бегли спомени за подобна тема, ама не можах да я намеря... а може и да се заблуждавам. Кажете какво обичате да си готвите? Нещо по-интересно? Че нещо съм зациклил на едни и същи пет неща, а сайтовете с рецепти нещо не могат да ме спечелят. Тия дни ще пробвам това и ще пиша мнения
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 20 Мар 2016 19:21
Това със зациклянето ми е познато, но Аз има(м) "рецепта" и за това, без да правя някакви сложнотии от приложения пример Просто редувам боб, ориз, бели картофи, леща, сладки картофи, ориз, елда, макарони, овес и т.н За допълнение - зеленяци като броколи, брюкселско зеле, зеле или маруля
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 20 Мар 2016 19:25
нелегален написа: потъси за "пълнени путки" - това беше най-култовата рецепта в старата тема. shub niggurat написа: Ето я рецептата на баце ви Рийд за ПЪЛНЕНИ ПУТКИ : Цитат: За да започнете ви требе едно кило свежи путки. И то не какви да е, а женски путки, оти Цензурата си е Цензура коги мое да я напълним. Мое ли да напълним Цензурата на козътъ, ели на кокошката ? Епа у неко села тука наблизо и тава могат, ама ниа не сме като тех да го еба. Та тея убавите путки съга ги умиваме с ладна вода, оти да не миришат на хуй ели на риба и почваме да ги пълним. Ниа мъжете млогу добре си знааме как се пълни Цензура, ама за жините е по-друго и я лично препоръчвам на сека жена, къде сака пълнена Цензура, да си викне неко мъж, барем напълни и нейната. Докато а пълниме, тя че пуска сос и тоо сос е млогу арен между другото ама не е за секой вкус. Та коги ги напълниме теа убавите путки, пак ги умиваме и ги тураме на неко топло и сухо место да си пущат соса. След тава туряме кебапчета, туршия и рикия на масата и почваме да са галиме по шкембето и да го дръвим докат' дават Преслава ели Камилия по тиливизура. Тава беше от мене за сеги, а за следващио път че ви покажем СПАГЕТИ КАРБОНАРА - ФАНИ МА ЗА ФАРА. Приятно пълнене на путки!
viewtopic.php?p=1049099#p1049099
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 21 Мар 2016 01:20
За фитнес сандвича ми съм писал. Иначе често си правим спагети, пица, макарони, риба/месо на скара, запеканки, мусака, месо с картофи/ориз/зеленчуци, палачинки, които след закуска стават на дюнер. Като има време, разбира се. Обичам готвенето като цяло. Конкретни рецепти мога да споделя, ако те интересува нещо от гореспоменатото
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 21 Мар 2016 11:15
И аз правя мусака понякога. Общо взето ми е любимото ястие. Макарони, спагети, бъркани яйца - понякога със сирене, понякога без, дроб-сърма със свински дроб, паприкаш, миш-маш, гювечета и май това за сега. А, и баница. Със собственоръчно разточени кори.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 21 Мар 2016 15:15
http://magyclub.com/yaytsa-v-domaten-sos/Вчера ги пробвах, доста силно стана. Само добавих малко люто и накрая нароних сирене в соса и стана мн яко. Иначе преди като живеех в чужбина готвих ежедневно, са вече по рядко но пак като имам време уикенда, ми е много забавно. Собствена рецепта която мога да споделя че е бърза (е не знам дали е собствена де, ядох го в един стол и го reverse engineer-нах) е сьомга с майонезен сос и бутер тесто. За соса: Нарязваме копър на ситно и го разбъркваме в 100тина грама майонеза. Изцеждаме лимонов сок. Филе сьомга се натрива със сол и пипер. Намазваме горната страна със соса, след което покриваме плътно отгоре с много тънък лист бутер тесто. Пече се във фурната докато тестото стане златно и си облизваш пръстите.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 08:21
Само да вдигна темата. Готвенето ми образува невъобразими нерви, нямам обяснение за причината. Обичам храната, но приготвянето й ме спича, дееба. Все пак когато се наложи, купувам свинско или пилешко бон филе. Нарязвам на ситно. Пържа в мн вряло олио. Вадя на салфетка, за да попие евентуалната мазнина. Сетне хрупам без хляб. Става и за мезе. +++ P.S. винаги имам 2-3 номера на добри пицарии, че да си заръчам, ако некак прецакам готвеното.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 08:42
И аз имам нулев интерес към готвенето. Или си купувам нещо готово от супермаркета или ям хляб с нещо за мазане и някакъв колбас . Да, знам че не е здравословно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 13:04
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 14:18
Миналата седмица си направих кюфтенца по цариградски. Не очаквах да са толкова лесни за приготвяне. Иначе мога да си сготвя мусака, ама само аз ще мога да си я ям. Но напоследък нямам никакво време да си готвя.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 14:26
Преди около две седмици си направих глутеново месо (сайтан), от пълнозърнесто брашно, след което го овкусих със кимион и соев сос и го спържих в тиган Беше яко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 14:26
Двоен пост Игноре и делете, моля
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 16:25
Готвенето е едно от малкото неша, които ми идват наистина 'отръки'. Наскоро я споделих на Деник тая рецепта, ама и на вас ще ви я дам. РецептаТова може да ви служи като основа, но аз правя някои мноого леки модификации. Пропорцията ми е 1:1. На 500г картофи, слагам 500г ориз. Варете по инструкциите на опаковата ориза. Белите картофи и слагате в 1 по-дълбок тиган с 250 масло и 1 лъжица олио(Винаги когато готвите с краве масло слагате и малко слънчогледово олио). Когато картофите ви почнат да омекват слагате вече сварения ориз(ествено сте махнали лилавата вода в която се е варил), добавявате и ситно нарязания лук, и настъргания джинджифил(обелен), ама сложете мнооого, мен последно ми отиде към 200-300 гр джинджифил. Оставяте вкусовете да се смесят към минута-две, сол и черен пипер на вкус и това е. Ядете. Относно продуктите, тъй като ги няма навсякъде, аз лично ползвах Фантастико, в което си имаше абсолютно всичко ^^. За черния ориз, има някъв био шит, който е адски скъп, за това ползвате на Крина, който е около 3 лева за 500г. Заради огромното количество въглехидрати не се препоръчва, ако сте на строга диета, но ако искате да впечатлите някого, а ви мързи да правите по-сложни неща, повярвайте ми, десйтва. Бон Апети!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 04 Май 2016 16:48
звучи мн вкусно! ще сторя опит да го приготвя, не се ебавам. може би другата седмица, и ще драсна за резултата
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 09 Май 2016 14:57
Аз написа: Преди около две седмици си направих глутеново месо (сайтан), от пълнозърнесто брашно, след което го овкусих със кимион и соев сос и го спържих в тиган Беше яко Демек си ял пържено тесто? Като мекички ли? Не разбрах как става Абе, омежи, тва верно само въглехидрат, направо не си го представям в една чиния картофи с ориз. Другия път, като готвиш, ще менеш ли един пик насам? Иначе, който иска нещо здравословно - конска кайма, слагате лук и подправки, разстилате на дъното на една тавичка и запичате. Реже се на 8 квадратчета после, с по 200гр ориз, тва са ти две яденета за следващите 4 дена. Яката работа.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 09 Май 2016 16:09
Верно е само въглехидрат, и аз самият не вярвах че ще става, но е факт, че е адски вкусно, за снимка -> http://imgur.com/nC1KvBa
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 09 Май 2016 16:48
Хелти Фитенс Палачинка/Питка а.к.а Закуска За Шампиони
За тази рецепта ви трябва блендер, нещо от сорта на нутрибулет и също плосък тиган е за препоръчване.
3/4 чаена чаша овесени ядки(поридж) 5 яица(5 белтъка 1 жалтък) 100г. сирене 2 супени лъжици фастъчено масло(натурал) 50мл. мялко за разтваряне(инак става мноу гъсто) И мед за намазване
Взимате овесените ядки и ги правите на прах в блендера, след това добавяте яицата, сиренето, фастъченото масло и млякото. След като всичко се блендира и стане като боза, сместа се изсипва на предварително нагорещен тиган с малко зехтин. Пече се на средна температура за да не загори, ололо 15мин. обърща се за 1-2 мин. да хване лек загар отгоре и се поставя на чиния за намазване с меда. Нарязва се на парчета като пица и се поднася с неподсолен аирян.
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 17 Май 2016 07:24
Мн се изложих, ебати. Вложих старание, а получих лепило.
Втори път опитах, с помощница. Стана мн вкусно ястие, но наистина мн приятно. А аз повече не ще опитвам сам.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Рецепти Публикувано на: 11 Юни 2016 18:48
Днеска правих баница със сирене. Стана супер
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|