Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 24 Дек 2015 18:22

Е ние като сме с колегите в библиотеката винаги поръчваме и сметката е над 100лв, задължително подарък вино и десерти. Отделно, тва че едната ни клиника е баш до едното хепи и поръчката идва към половин час максимум. Досега не съм попадал на нещо, което да не ми хареса там, а съм опитал почти всичко, верно, тип полуфабрикати са, ама досега не съм имал оплаквания, пък да не говорим, че десертите им са нереални, било и то едва десетина вида. Не го разбирам целия хейт закво е.

Профил

Публикувано на: 01 Фев 2016 19:13

Междо другото съм забелязал, че вече от близо няколко години не мога да се сетя да съм се излагал :!:

Иначе сега се сетих как преди около 4 години бях до една клиентка дизайнерка в апартамента й, за да работим по един проект. По едно време се показва сина и "здраст-здрасти", след което се затича да отвори прозореца посред зима, след което каза, че трябва да ходи някъде и остави така прозореца. Аз не обърнах много внимание, защото бях концентриран върху проекта, въпреки че ми се странно макар и може да искал малко да се проветри. Което обаче не се промени почти през цялото време докато работим. И като се прибрах, брат ми каза, че много лъхам на чесън и всичко се нареди :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 01 Фев 2016 19:17

Аз съм ОК с миризмата на чесън.

Профил Skype

Публикувано на: 01 Фев 2016 20:20

Ами като си затворен в помещение цял ден и се осмърдиш - така :!: И в интерес на истината чесънът излиза не само през устата, ами и малко и от цялото тяло чрез потенето :arrow: Следователно като се набуташ с доволно количество гъбена чорба с чесън и лют червен пипер става мазало :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 01 Фев 2016 22:30

Serious Sam написа:
Аз съм ОК с миризмата на чесън.

И Аз :!:

нелегален написа:
е то колко чесън трябва да изядеш ебаси, за да стане значителна част от състава на потта ти... :o

Ами една глава някъде мисля имаше :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2016 13:22

Това с чесъна изисква някакво ниво на култура според мене. В сми - всички обичаме чесън ама, както "по дрехите посрещат", така и по миризмата. Ако идеш на интервю за работа наблъскан на чесън, може и да не получиш шанс да те изпратят според ума ти. Отделно, демонстрираш супер долнопробна незаинтересованост към хората около себе си. Ама нали ти е било хубаво като си се набухал с чесън, кво те ебе за другите хора.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2016 16:34

Мое да е ял супер свирепо и да се е стичало и падало из мусурата и надоле по лигавника и дреите :o И така ненадейно да се е осмрадил мъжката.

Аз лично не бих имал проблем с тва некой да ми смърди на чесън.

Някой има ли опит и познание относно факта, че аспержите правят пикнята да мирише ужасно ? :o

Не че тука всички сте се утрепали да ядете аспержи, кат ви знам, ама все пак. :lol:

П.П. Тва ми напомня за "Pineapple makes semen taste better. Semen, on the other hand, makes pineapple taste horrible" :D

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 11 Фев 2016 21:00

Тази седмица сигурно ми беше най-неловката седмица в живота.
Интервю за благотворителна компания в Манчестър.
Много нестандартно, бяхме 6 кандидати в една стая и задачката ни беше да разпознаем човека който седи до мен и да го "продадем" на компанията.
Човека до мен беше в кризата на средна възраст и нямаше абсолютно никакви качества на "просяк" за благотворителност. Не вярвах че има такива хора и не разбрах как се беше довтасал до там, защото искаха някакъв предишен опит в "просията" или търговията, а нашия, разбираш ли, бачкал само по строежи целият си живот.
Става мой ред, ставам ритайки два стола и го представям с грешно име. Започвам да изреждам всички качества за които спекулирах че има и по средата се сетих за истинското му име. Вмъкнах го като между другото и получих съответно прикрито кикотене от другите и интервюиращите. Изкарах го до края без да се запъвам някъде и най-накрая се обърнах да видя моят човек в очите. Отпуснатото му уморено лице се беше стегнало защото той показваше зъби, ама не в усмивка а в гримасата която я правят кучетата като се чувстват застрашени.
Той обаче ме представи добре. Интервюиращите ни казаха да дойдем на следващият ден за да ни запознаят с тематиката.
Пристигам на следващият ден, а вътре е фрашкано с хора - около 25 в една голяма стая. 4 души на един метър от мен не можеха да спрягат глаголи и да говорят както трябва - 2 негърки от Франция, един техен побратим от някаква френска колония в Африка която не е Алжир (не веднъж се постарах да преведа това което казваше; той беше много устат) и един тайванец който не можеше да произнася "р", но някакси завършил с право в Битмингам. Нашият герой от предишният ден закъсня с 2 часа и беше изключен.
Раздадоха ни материали за да ни запознаят с каузата, да ни научат как да "просим" и съотвеъните тактики за предразполагане.
Чувам руски някъде зад мене - един литвиец и една рускиня. И двамата са много свестни, момичето е 9/10 в тялото 8/10 в лицето (на практика 10/10 ако я сложиш до някоя англичанка), ама й липсва един зъб. Не кой да е произволен кътник а преден горен резец. Като говориш с нея погледа ти ще се смъкне неволно до хипотетичният зъб и ще остане там докато не се сетиш. Не мисля че ме хвана, защото бяхме в много добри отношения и прие поканата за кръчма след това.
И всички пушат. Ама всички. А тематиката е за рак...
По средата на упражнението дойде един нисичък мъж да види как върви упражнението. Представихме се, той се изненада като му казах че съм българин и ме попита как съм на български. Започнах да му изповядвам моите неволи и го попитах от къде може човек да се сдобие със манната небесна - семки. През цялото време ме гледаше усмихнат и ми каза на английски да не се унасям много, тъй като целият български който знае вече ми го каза. "Е-хей как си" заличи неговото име - Гупта с което ни беше представен малко преди това.
Дойде края на деня и ни накараха да приложим просията един ба друг. Бях си измислил една шега за свидетелите на Йехова, тъй като нашата хипотетична задача бе да обикаляме Манчестър къща по къща. Само един се изкикоти и по-късно ми каза че било по-скоро от последвалата тишина.
Казаха ми да дойда на следващият ден за по-обстойна преценка. Отивам на следващият ден и се осирам отвсякъде, чак започнаха да ми треперят краката.
На човекът срещу мен направо му стана жал и ми каза да се омитам преди да съм се преебал още повече.
Прибрах се вкъщи и прекарах остатъка от деня в гледане на тавана, игнорирайки всякакви комуникации.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2016 23:39

Компания за просене? :o

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2016 00:56

Gen.Toast написа:
...

В кой квартал си ?

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 12 Фев 2016 14:39

Салфорд М6

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2016 16:44

нелегален написа:
shub niggurat написа:
Някой има ли опит и познание относно факта, че аспержите правят пикнята да мирише ужасно ? :o

Не че тука всички сте се утрепали да ядете аспержи, кат ви знам, ама все пак. :lol:

Имало го е това при мен, с аспержи и тиквички, и маслини. Макар че не е точно да мирише ужасно, но някак си наистина издава особен мирис.

Между другото мразя да ям и трите неща. :D

Аз често си взимам едни обезкостени маслини с фета сирене от M&S/сейнсбъри, много са яки. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2016 05:28

Имат гаден вкус за теб, аз мога да ям зелени маслини всеки ден. Май маслините са новото синьо сирене - или го харесваш много, или никак. :roll:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2016 09:12

Варени картофи с маслини е вкусно. :D

Гаден е спанака. Извращение на природата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2016 14:00

И аз си взимам маслини без костилка и ми е медец. Каламата са малко по-особени като вкус, ама като цяло са добре.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 13 Фев 2016 15:31

hyper` написа:
мога да ям зелени маслини всеки ден

И аз.

Волтажния е прав за диамантите. Някъде бях чел, че специално традицията да подаряваш годежен пръстен с диамант е изобретение на Холивуд (от неговата зора), за да има все пак повод и плебса да купува този "аристократичен" продукт .. и съответно и печалбите се покачили :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Фев 2016 20:11

Дали са толкова редки или не, не съм сигурен, но знам, че се произвеждат диаманти, направени в лабораторни условия, които се продават за някакви смешни пари в сравнение с истинските от природата, и които по-нищо не можеш да ги различиш от истинските освен ако не им се направи химичен анализ. Даже дори имат по-идеални свойства. Светът е малоумен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2016 12:18

Аз може би съм твърде либерален човек, но какво като е правила голо шоу в скайп? Нито е причина да си правиш извод, че е кофти човек, нито ми се струва, че е редно да я изгонят заради това.

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2016 12:43

Докато не уточниш пред кого е правила "голо шоу" в скайп, и това не са ученици, тя е несправедливо отстранена от работа.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2016 13:26

нелегален написа:
Не знам отговора на въпроса ти, ако трябва да съм честен. Поради естеството на случката гледах да съм максимално пестелив с любопитството си, защото такива неща ме отблъскват.

Относно отстраняването на работа - "Уронване на престиж на учебната институция и учителската професия" звучи ли ти като адекватен довод? :P

В контекста на частното й пространство(личен скайп акаунт), и че това идва след най-вероятно нарушаване на такова(някой е заснел/откраднал дадения материал), училището няма основание да й да отстранява.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com