Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 14 Авг 2015 20:06
Why Batman Shouldn't Be the Center of the DC Movie Universe - http://io9.com/why-batman-shouldnt-be-t ... 1723569880
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 14 Авг 2015 22:46
Погледах малко от анимациите за лигата на справедливостта( да не кажа всички май) и ето моето мнение:
Justice League: War: Ми... какво да кажа, показаха как се е появил Киборг, другото във филма не ме впечатли. Биеха се срещу лесни съперници пратени от някакво копие на Танос, не му запомних името. Като цяло не лоша анимация за децата - давам му 6/10, но прекаляват с битките, които отнемат 80/90 процента от филма, вместо да се вкара история.
JLA Adventures: Trapped in Time: Хъм... за по малко от час се справиха прилично - 6/10. Пак много битки и нищо сериозно. Видях пазителя на времето или там който беше. Стори ми се интересен персонаж, но не го развиха и лигата спечели безпроблемно.
Justice League: Doom: 7/10. Много добра идея беше да използват плановете на Батман за неутрализирането на Лигата срещу тях. Запознах се най-после и с Вандал Савидж, който ми хареса като злодей. Едно доста добро анимационно, за съжаление завършило лесно предвидимо. И все пак не беше само кюскане, а в първата си част имаше и история и кроене, което е важно за отбелязване.
Justice League: Throne of Atlantis: 5/10. Това беше доста долнопробно. Не, по принцип не ми пука за никого в света на Аквамен, но в тази анимация не ми пукаше и за Батман и Супермен, на които симпатизирам. Сюжета бе толкова задръстен и предвидим, в сравнение с който филмите за Тор изглеждат висш пилотаж. Ами ок, ако по този начин си правят новите анимации, то аз не искам да ги гледам.
Justice League: Crisis on Two Earths: 7.5/10. Може би най-силната анимация за Лигата на справедливостта до момента. Самата идея за паралелни земи и вселени много ме привлича. Тъй като съм философ, няма как да не предположа , че всяко наше решение остава отпечатък върху по нататашният ни живот и оказва влияние на хората и света около нас. Вече дали създава паралелни светове е трудно да се каже. Но тази анимация ми хареса много. Препоръчвам да се изгледа от Алшу(ако ми прочете поста), най-малкото защото показва как Лутър се присъединява към Лигата и какъв играе в другата реалност. Също и как злодеи и герои се размешват и разменят местата си в зависимост от света, в който са.
Предстои ми да изгледам анимациите за Батман. Ще пиша и за тях. Има някои, които ми изглеждат интересни...
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 15 Авг 2015 12:59
Това Trapped in Time не го знам... От останалите ти разсъждения - логично колкото е по-силна е оригиналната комикс история, толкова повече ти харесва. Но да знаеш, че има известно деградиране от промените. Виж War и Throne Of Atlantis са по-близко, но пък те са New 52, които по всеобщо мнение са шит...но пак в комиксова форма са по-смислени от адаптациите, дето са съвсем през просото. Цитат: Запознах се най-после и с Вандал Савидж, който ми хареса като злодей. Не му е мястото в тази история (оригинално е Раш Ал Гул), но е пич. Цитат: Препоръчвам да се изгледа от Алшу(ако ми прочете поста), най-малкото защото показва как Лутър се присъединява към Лигата и какъв играе в другата реалност. Също и как злодеи и герои се размешват и разменят местата си в зависимост от света, в който са. Да, гледал съм го. Това е алтернативен Лутър. Той ме кефи повече, когато е злодей и все пак спасява света, ако се наложи. Примено на два пъти в JLU и един път преди в JL (пак срещу алтернативна Лига). В Young Justice е направо във вихъра си - в коалиция е с няколко други супер-злодеи (и Вандал Савидж е там) и върти на пръста си, както земните герои, така и извънземните злодеи. Батман е досаден. Най-якото е Batman: Under the Red Hood (защото е и за bat семейството - най-вече втория Робин).
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 23 Сеп 2015 10:37
Моите любимци...направо не ми се вярва (то и без това е само слух): DC Comics' Most Hilarious Duo Could Be Coming To The Big Screen - http://io9.com/dc-comics-most-hilarious ... 1731744162
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 06 Окт 2015 08:35
The Flash: Seth Grahame-Smith set to write and direct movie - http://www.denofgeek.com/movies/the-fla ... rect-movieВсе по-шитава се очертава картинката...този тип е "известен" с Abraham Lincoln: Vampire Hunter и Pride And Prejudice And Zombies.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 27 Окт 2015 11:44
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 13 Ное 2015 09:12
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 14 Ное 2015 21:46
Новите сезони на The Flash и Arrow са епични, особено епизода с Константин.
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 15 Ное 2015 15:18
What? Naaah.
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 24 Ное 2015 12:57
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 25 Ное 2015 11:27
Не ми харесват епизодите, когато преплитат Ероу и Флаш. Ероу, колкото и да е бозав се придържа към някаква по-тъмна обстановка, което е плюс на сериала. Флаш от своя страна също е бозав, но няма плюса от по-тъмната осбтановка, а разчита на повечко хумор. Та като флаш отиде на гости на ерол... носи със себе си типичната весела глуповатост. Ероу пък като се появява при флаш... е малко дърво на фона на хумора. И двата сериала стават за убиване на време, но редовните обратни завои ме карат да си мисля - тия сценаристи изобщо гледали ли са предишните епизоди . Казвам това, при положение, че не съм започнал 4ти сезон на ероу и 2ри на флаш. Обичам да ги гледам наведнъж.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 25 Ное 2015 14:13
Да не говорим, че предстоящия кросовър запознаващ с героите от бъдещия спин-офф Legends Of Tomorrow е поредното поругателство над герои и злодеи от DC. Като прибавим и че Arrow и The Flash не са никакъв cinematic universe...филмите няма да имат нищо общо с тези сериали...както и с Gotham....както и със Supergirl...
Аз и от CU-то не очаквам нищо хубаво де.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 25 Ное 2015 18:55
Значи не знам как Гипката издържа Стрелата вече четири сезона, втф. По принцип мислех, че не прави компромиси и гледа само качествени филми и сериали. Аз Стрелата го спрях някъде по средата на първия сезон, още преди да се сбози тотално. Всички в този сериал е мозъчна пръдня. Всичките му приятели, гаджета, роднини, врагове и даже бодигардът му станаха супергерои, злодеи и почнаха да се обличат като косплеъри. А и прекалено много време се обръща на жените, които дразнят, повечето от тях са и антипатични, не стига че не могат да играят. А първият епизод беше добър... Светкавицата и аз го гледам още, ама все още не разбирам защо? В началото ме радваше героя и исках да разбера повече за него, после разбрах, че ще се появява Горилата и си рекох да видя и тия епизоди, после ми се искаше да видя как ще пукне оня мизерник Уелс и бум Оказа се, че съм изгледал сезона Втория започна обещаващо за сериал втора ръка, щото оценката на този сериал не може да е повече от 5/10 за епизод, а има епизоди, в които оценката пада до 3/10 и те не са никак малко. В първия епизод участваше Острието След това почнаха да обръщат внимание и тук на някакви семейни драми повече от необходимото и битките с враговете достигнаха време от по 40-60 секунди на епизод. Върха от които беше конфронтацията с Крал Акула за 10 секунди в края на епизода. Уви, повече не можаха да вместят заради любовните простотии, семейните смешки, небивалиците със Сиско и професора и тн. А като дойде пак Уелс и ми стана лошо. Че и отново като в първия сезон се подреждат нещата и просто няма да издържа до края този път.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 29 Ное 2015 00:32
Прав си, че не би трябвало да ги гледам. Просто имам 3 кино слабости - постапокалиптични(вкл. зомбита), супергеройски и извънземни инвазии Съответно, макар, че 99% от представителите на точно тия три жанра са мега бози, аз тая надежди и гледам голяма част от тях
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 04 Дек 2015 09:15
Повече от година откакто зарязах Arrow и The Flash, но вчера направих изключение за последните два епизода, защото са crossover начало на новия сериал - Legends.
Първото, което се набива на око - най-ужасната версия на Вандал Савидж. Нито идва от древен Египет (произходът му е много по-стар), нито е такъв прост касапин, какъвто го изкарват тук. Принципно той е суперзлодей, който се равнява по интелект (въпреки кроманьонската си външност) и умения с Рас Ал Гул и Лекс Лутър. CW му дават ужасна интерпретация! Не е ясно защо го добавиха към и без това страшно сбърканата история на Ястребите.
Иначе двете шоута са това, което помня. Може би са малко по-добре в техническо телевизионно отношение, но сюжетът и диалозите са си пак толкова зле.
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 05 Дек 2015 17:21
Как така сме изтървали да кажем нещо и за новия епик трейлър на Batman v Superman? https://www.youtube.com/watch?v=BvP4RIqSbiwОт много време насам не съм бил толкоз хайпнат за предстоящ филм Бен Афлек изглежда покъртително добре като Батман, Хенри Кавил си е идеален Супермен още от предния филм, имам малко резерви към Гал Гадот, а Джеси Фейсбука още не ми е ясно дали ще ме накефи. Според viral материалите, които пускат WB покрай филма става ясно, че той реално е Alexander Luthor, Jr. и за това от трейлърите си личи, че няма да видим класическия Лекс Лутор.
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 06 Дек 2015 09:54
Типичния too-much-reveal трейлър.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 20 Яну 2016 08:12
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: DC Cinematic Universe Публикувано на: 20 Яну 2016 16:27
Бомба е трейлъра дано и филма да е така...
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|