Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 30 Сеп 2015 01:57

Кецове Шерифа, good one :D
Моцко, кво правиш, бе?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Сеп 2015 07:41

ахахахаха шерифа май е еквивалента на джорджано в геймърския свят :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 15 Дек 2015 19:28

Що пък? Аз за тая певица за първи път я чувам. Тя е социалния ретард ако очаква всички да я познават.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 15 Дек 2015 20:10

Къва е тая история с кофата на бала?

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Дек 2015 20:29

Аз преди няколко дни едва видях как изглежда Гери Никол и пак забравих, така че следващия път като я видя няма да я позная

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2015 22:09

Преди 2 седмици се чудех как се казваше сестрата на Скрилер :idea:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2015 21:00

Гери Никол често съм я засичал в Хепи, не е кой знае кво по принцип. Даже единия път беше с тоя Атанас едикойси, дето ми обясняваха после половин час с какво са известни тия. А Пенка Карибското тяло и Емо Каменов редовно. Иначе колегите си по улицата и хора от кооперацията не разпознавам, ама за тия нямам грешка. Което е тъжно, някакси.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2015 23:46

Стига глупости бе.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2015 00:39

Е то и тука има доста по-хубави места от хепи. За храната, обстановката и обслужването, цените според мен са ок, мен ми харесва.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 22 Дек 2015 00:47

То кръчмата на Краси на Симеоновско пилешките хапки са 800 грама и струват 4.50. И са блаженство.

Ама няма фейсбук, няма сайт, няма доставки, няма и една табела с лого на входа. Популярна е, но на локално ниво.

Комбинацията на Хепи е от ок кухня (не е задължително да е best of the best), достатъчно напредничаво мислене, далновидност от страна на шефовете, кадърни маркетинг и рекламен отбор, прилагане на всяка възможна нова технология, идеално обслужване (или опити за такова).. и можеш да си позволиш да отвориш ресторант в центъра на Барселона

edit: както с абсолютно всяка възможна сфера, истината е че всеки mediocre/средняшки продукт може да заеме челни позиции, стига да е правилно комуникиран към публиката
А някой гений някъде там да си къса косите, що неговият superior продукт не го харесва никой (или никой не знае за него)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Дек 2015 14:59

нелегален написа:
Тя варненка ли е?

и бтв, като намесихме Хепи, само аз ли мисля, че имат отвратителна кухня + твърде високи цени? Не ми е ясно как този локал се е установил като поприще за "елита". Кварталната ми пицария има по-добра кухня от Хепи, басимо. :o

къв елит бе, мен

елитът ходи в заведения, които не си ги чувал

в Хепи имаш храна на добро ниво + уютна обстановка и обслужване

ако искам да ям чак толкова хубава храна, ще си сготвя някаква манджа вкъщи

по принцип хората ходят по заведения, не щото са умрели от глад, а по някакви социални съображения - там обстановката е > от качеството на храната

баче Гошо може да върти страшни мекици в пробитата си кръчма, но като ми мирише на мухъл там и серитьорът, ако го има изобщо, се мръщи всеки път като се опитам да му привлека вниманието, много ясно, че няма да му ходя в заведението

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2015 15:12

Точно това щях да казвам. Нещо, което българите пренебрегват, а при приятелите ми чужденци е водещо - обстановката и обслужването. Щото дали ще ръфаш феноменален дюнер леко разкрачен на тротоара на жегата/студа, докато хора се блъскат в теб, или ще похапнеш леко,рседнал на уютно място, обгрижван отвсякъде от персонал, ако за тебе е все тая, остави.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2015 17:58

Хепи е плебейско ресторантче, в което рядко сядам, но за сметка на това на месец под 150-200 лева не съм оставял. Има прилично време за доставка (около 50 мин), кухнята е ок, като дори има 1-2-3 неща, които са си доста хубави(Все още твърдя, че Хепи Бийф Бургера е един по-добрите бургери в София). За пиците ме изгубиха преди време като ми доставиха пица, която дори не бе окръжност.

Това че селския бек от квартала си мисли, че е хванал господ за шлифера като яде в хепи.... нз, селски бек :)

Отделно искам да кажа, че има много голямо значение в кое хепи седнеш/ти доставят от него. Просто има разлики в храната от хепи до хепи, та може и на по-кофти място да си попаднал, не знам.

Иначе ето с какво ме спечелиха:

Правя сравнително голяма поръчка за офиса 5-6 неща може би. Пускам я и 5 мин по-късно 2ма човека решават че и те искат (то и шефове бяха, hahah не че е релевантно) и правя допълнение за тия 2неща, казват всичко 6, иде всичко. Така пича се забавя нещо от рода на 90 мин, което горе долу беше разбираемо, предвид факта че беше няква буря навън. Идва, обаче пича не носи 2те добавки, звъним в хепи 'ще дойдат с 2ра пратка до 15 мин'. Второ закъснение от час, накрая дойдоха и резултата е: всичко беше безплатно (нещо от рода на 100 лева сметка), бутилка вино която е някъде 15-20 лева, и ваучер за 100 лева в хепи. Е как после да не ис поръчам пак?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2015 21:10

Един приятел бачкаше като барман в хепи и знам някои неща "от кухнята". Карали ги да сипват разредена и/или друга марка наливна бира, за твърдия алкохол също мамели. Може би неща, които много заведения правят, но Хепи нали уж не са кварталната кръчма. А и за мен това е абсолютно недопустимо. Всичките му колеги били някви дилърчета и/или бивши затворници, а жените - курви. Имаше и други неща, които не помня. Не гарантирам, че това истина, просто това ми каза. Обаче това, което мога да гарантирам е, че се опитаха един път да ме излъжат със сметката (естествено неуспешно), след което сервитьорката 10 пъти ми се извинява едно такова изкуствено. Иначе храната там доста ми харесва, изобщо не бих нарекъл кухнята им средняшка, но като цяло не ходя и много по по-скъпи заведения, че да направя сравнение. Обслужването също е на доста добро ниво. Та, като цяло съм със смесени чувства.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2015 22:03

Не че ги защитавам, но тва с разреждането и подмяната може да го нареди само някой мениджър на местно ниво да си избива минуси липси и прочие. Имам предвид, че тва няма как да е практика на веригата като цяло.

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 22 Дек 2015 22:10

Аз толкова съм свикнал с пикливия вкус на разредената наливна бира по българските заведения, че когато посетих Прага и пих наливна бира там, бях в културен, вкусов и емоционален ступор :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Дек 2015 22:12

-Stormrаge- написа:
Не че ги защитавам, но тва с разреждането и подмяната може да го нареди само някой мениджър на местно ниво да си избива минуси липси и прочие. Имам предвид, че тва няма как да е практика на веригата като цяло.

По принцип си прав, но крайния клиент това не го интересува. Не съм получил качествена услуга, съответно имам право да не ползвам продукта. На големите фирми работата им винаги е по-трудна и по-отговорна и затова и печелят повече мангизи

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Дек 2015 10:57

Онтопик: този месец ми се случиха 2 изключително неловки ситуации (свързани с жени разбира се :D ), които са толкова неловки, че май нямат аналог дори в тази тема. Ама не мога да ги споделя :oops:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 24 Дек 2015 12:42

Само да споделя и аз мнението си за "Хепи". Като цяло смятам, че могат да бъдат разглеждани като един доста успешен български бизнес модел, което разбира се е радващо. Ползвам услугите им предимно при пътувания, спираме се в магистралните "Хепита" да починем и да се подкрепим. В това отношение нямат аналог с другите крайпътни кръчмета, където в повечето случай услугата е на много ниско ниво. В едното "Хепи" на Пловдив, посока София-Бургас имаше в течение на година и половина една страшно красива руса, синеока сервитьорка (просто казвам). Кухнята, както беше отбелязано по-горе е средняшка, но на доста добро ниво, имам много любими неща, които могат да се поръчат само в "Хепи". Не са евтини, но в цените се включва доброто обслужване и приятната атмосфера.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 24 Дек 2015 14:52

В хепи да съм стъпвал 4 пъти. 3 пъти бях недоволен от някакви елементарни неща като пилешка пържола и нещо друго на скара. 4тия път ядох салата само, но тя беше много яка.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com