Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 15 Окт 2015 22:25

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Окт 2015 22:46

Бе съмнява ме мен да ме подслушват :Д Баш мен

Но иначе наскоро бях чел нещо доста плашещо от хора (американци ест), които в нормален лице в лице/по телефона разговор по дадена тема, после гугъла им съджествал продукти, свързани със същата тема на разговор
Доста конспиративно и същевременно доста втф :О

@Stormrage Галакси С3 и батерията (и новата, и старата) са си баш оригиналните за него. Този проблем се появи след време... през първата година и половина живот на телефона всичко беше бомба - цял ден включен някакъв нет, почти постоянно чатене или браузване и си се сваляше нормално за около един цял ден.
Аз затова го флашнах де, сложих този хипер лек ром и е орязан отвсякъде откъм приложения, които вървят на заден план.

Скоро ще направя нов опит пак с нова батерия и ако и това не бачка, здраве да е :Д

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2015 18:27

denik написа:
Аз преди няколко седмици отделих една събота и прочетох, понаучих се и си рутнах телефона и го флашнах с някъв къстъм ром (андроид) дето е хипер ултра олекотен и с много приятен минималистичен интерфейс

Мн е яко

Я кажи за какво става въпрос.

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 17 Окт 2015 10:39

mnoo ta molq
nedei si pi hapchetata s monster
podslushvaniq... :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 17 Окт 2015 15:06

Въпреки, че Волтажа малко преувеличава с подслушването, в наши дни ти се събира информация от всяко твое действие и това наистина започва много да ме изнервя. Затова на абсолютна всяка платформа съм си сложил ад-блок и най-добрия възможен блокиращ софтуер на всякакви тракери, анализатори, и там подобни лайна.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2015 20:34

^Съгласен съм. Подслушване е малко силна дума, по-скоро записване.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2015 14:48

Кой е Коко?

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 18 Окт 2015 15:15

Този, с който някой се е познавал...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2015 18:29

http://bulgarian-psychology.com/

Аз съм силно озадачен от името на сайта и как всичко е на китайски. :? Пак рептилите са правили схеми...

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 06:45

Айде бе, Дидко!

Иначе, днес бях от 7 сутринта на упражнения, ощи не мога да се отлепя от нас. Един уикенд само не стига. Кемтрейлс ли е, кво е, ама умората много ми се натрупва, а още не е почнала седмицата. Ако тва е конспирацията, да ни държат уморен и недоспали, за да не правим щуротии, получава им се :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 09:42

Бях чел преди време, че е научно доказано че с възрастта нуждата от сън намалява. Склонен съм да вярвам, защото всичките ми баби и дядовци спят не повече от 6 часа. Аз пък като бях на 17 и сега като съм на 27 все така си спя като пич, стига да не се зарибя през ноща с някаква компютърна/конзолна игра :D

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 19 Окт 2015 10:51

Аз този сезон имам голям проблем със съня, защото лекциите ми са пръснати из целия ден, и ми е трудно да си организирам деня след тях. Примерно, кога да ходя на фитнес или кога да си легна. Също така вече почти не мога да спя повече от 6 часа наведнъж, трябва да лягам повече от веднъж на ден.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 11:18

Абсолютно същия проблем при мене. Сега като се прибрах, имам упражнение 16:30 - 18, ако малко легна, няма да мога да стана, или ако стана и отида, 18 в уни, после 19 съм в къщи и тепърва фитнес а у. Отделно, вечер много се активизирам да чета и лягам към 2, а примерно за 10 е немислимо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 11:50

Направихме 5 дневно лан парти с приятелите по случай предстоящото заминаване (с цел живеене) на един от тях в Германия. От 2002ра до 2012та(включително) това беше ежегодно събитие без пропуск, но поради една или друга причина пропуснахме последните две години. Но тази нямаше как! През годините ставахме все по-добри в това максимално оптимизирано да съберем машините на едно място и да започнем. Преди това са инсталирани и тествани игрите, които са предвидени, правенето на мрежата, снабдяване с маси и тн вече са рутина. В общи линии 20 мин след като сме събрали комповете, вече играем съвсем удобно. Никога не ни е било толкова трудно да вземем отпуски, колкото тази година... защото всички имахме някакакви кошмари в офисите си. Мислехме си, че че тая година ще е супер тегаво предвид факта, че всички наскоро прехвърлихме 30, а и натоварената работа. Нищо подобно, такива роботи не сме били никога. Готвене, почиване, брой игрови часове, организация... абсолютен връх :D Вчера приключихме всичко, а днес физически се чувствам все едно не е имало нищо. Има едно голямо но - и четиримата сме спортяги и се поддържаме физически.

Профил

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 19 Окт 2015 12:16

em delnika mi e 6.30 - 23.30
inache: kogat sa pribera - 9.00
opravete si sanq shtoto
hormonal na rasteja
I T-to (naj vajnoto)
she vi we naebat :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 16:26

Аз иам друг проблем, и главно се обръщам към Тилката и Гипо с молба за съвет.

Принципно такива теми сигурно се пускат редовно в бб-тийм/сила.бг/тийнпроблем, но да отворим дискусията тука с наши ора.

Края на юли лепнах двустранна пневмония и лежах всичко на всичко ( плюс престоя вкъщи и болница ) две седмици на легло като парцал. В болницата - венозно антибиотик и стандартните процедури ( некоя друга инжекция в дупарата :oops: )

Казаха ми да не се натоварвам физически докато все още пия антибиотик, и ми дадоха 15 дни отпуска. И така до края на август не съм правил нищо освен да се ''възстановявам'' и да пия един тон витамини ( прехвалени, за сума ти пари ) и да ям плодове и зеленчуци ( плюс редовната мръвка, нали ).

Почнах лекинко фитнеса след това и бях много мотивиран и надъхан. Няма и един месец минал - някъде средата на септември, когато започнах да усещам как физически нямам сила да вдигна дори 60 от лежанка. С всяка седмица ставаше по-зле, като последните пъти в залата ми се завиваше свят дори като туря лоста с 2 десетки отстрани. Наблягах повече на основни упражнения, докато вляза в ритъм, т.е. набирания, клек и некое друго упражнение с дъмбел за разгрявка. Усещам, че нищо не правя, нямам никаква сила и от месец и нещо започнах да имам болки в корема и стомаха. Първоначално се усещаше някакво трептене и ''подскачане'' сякаш мускулно, но в последствие започнаха подувания и пронизващи болки високо около ребрата.

Филмирах се да не е херния, или някаква контузия. Ходих по доктори - казват, че е колит. Немало проблеми да си тренирам и т.н.

Само дето усещам все по-голямо изтощение и физическа неспособност да тренирам, болнав съм през седмица и постоянно имам болки навсякъде в областта на корема/стомаха.

Един приятел миналата година кара пневмония и казва, че на организма му трябвало поне 1 година възстановяване. Възможно ли е толкова да ми е ебала майката тая пневмония на всичко, че от 2 месеца да се чувствам като лайно и да не мога да се набера 2 пъти без да ме среже навсякъде и да пукам вената на челото като бутам лежанката. И има ли такова нещо като ''претренирване'', или по-скоро момент, в който е напълно pointless да се блъскаш, тъй като gains = 0, чисто от биологична / медицинска гледна точка. Затова въпроса ми е и към, най-вече, Тилката и Гипо :)

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 18:13

Егати кофтито, аз в гимназията имах начален стадии на бронхит и полежах 1 седмица в болница и оттогава, да чукна на дърво, нищо не ми е имало в това отношение, но и след това си имах сила и всичко, ма то вярно, че и по-млад организъм. Освен временно да смениш фитнеса за някакъв друг спорт, че да не стане по-зле, не знам, нека по-спортните да кажат.

Иначе като говорихте за съня, аз наскоро открих, че няма значение дали навивам аларами или не, 8 часа точно ми е златната среда и което по-якото, ако нищо не ме буди, сам ставам след тези 8 часа, няма значение дали съм легнал в 11 или в 4, винаги е около това време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 20:06

Според мене не си се възстановил, баце. Отделно - тия неща, дето са ти вливали, малко или много ебават организма. 1 година ми се вижда много, ама сигурно половин година ще мине, докато пак си на 100%. Пести си силите на тоя етап, наистина няма смисъл от зала според мене сега. Това подуване над ребрата, не знам дали щото съм сега на тая вълна, ама отоци, асцити...наблюдавай тва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Окт 2015 21:10

"Тролли всех стран объединяйтесь"
https://www.facebook.com/events/841574499297459/

Тролщината тука май ще достигне мащабите на "Доби Феста":D

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Публикувано на: 20 Окт 2015 00:41

Със симптоми, които даваш - личен лекар и оттам гастроентеролог и/или пулмолог :!: Между другото ако лекарят ти е налучакал, че проблемът е от колит, причината като нищо може да е от конската доза антибиотици, които са ти вливани и в момента да си унищожил тотално микрофлората в дебелото черво. Бих те посъветвал да намериш качествени пробиотици :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost