Комарче, комарче, комарче... отново си неадекватен във филмовия раздел. Трябва да ти се ограничи достъпа до него явно. Нищо лично момче, просто гледаш само комерсиални комедийни бози и то от най-долнопробните: Тед, Дани Колинс, Интервюто, сега и за този филм тема правиш
Някак не мога да взема под внимание мнението ти, но ще опитам да обясня:
Оставям настрана красотата на дадената актриса, която обсъждаме, защото това е променлива величина, а и всеки човек има различен вкус, слава богу. Изчезнала е след Здрач? Дъаа, може да се каже, че една от най-оборотните актриси в Холивуд с участие в близо десет проекта само през последните две години и обявена за още толкова в следващите две е изчезнала от полезрението ни и е залязла. Да се твърди обратното е кощунство, щом фактите, които си изложил, цитирам: "Не се снима в комерсиални филми" са на лице
Време е за съвет от моя страна, пък ако искаш го последвай: Изгледай тези филми, макар че няма да се учудя ако не си и чувал за тях, което доказва горното ми твърдение, че си се комерсиализирал прекалено и е твърде вероятно да не си гледал качествен(макар и с бюджет под 100милиона) филм от доста години(комедиите на Роугън и Сандлър не спадат към тях).
- Все още Алис. Предполагам знаеш, че Джулиан Мур спечели първия си(единствен до момента) Оскар за ролята си именно в този филм. А Кристен Стюърт получи доста номинации и награди за поддържащата си роля в него.
- Clouds of Sils Maria. Ето един европейски филм с нейно участие, от който тя завоюва и европейски награди от няколко известни фестивала за поддържащата и роля. В този филм слага в малкия си джоб Клои Грейс-Мориц, която също е много добра актриса и бих ги поставил наравно, с лек превес на Стюърт откъм опит.
- Camp X-Ray. Средняшки филм, но тя отново е на висота.
Има и още 5-6 филма, в които обаче е по млада, тези са от последните години.
Дъъъъ, фак... малко трудно ти следя мисълта разбъркал си много тезата си с неверни твърдения и преувеличени/непроверени факти. Все пак да минем на Айзенбърг...
Да, ти сериозно си поставил Зомбиленд и Социална мрежа като примери... за актьорския талант на Джеси? Хм- наистина ли мислиш, че участие в една хорър-комедия със зомбита и смазан от критиката биографичен филм го изстрелват сред големите? И твърдиш, че е бил млад? Не, Брад Пит и Леонардо Ди Каприо са били млади, Елизабет Олсен и Натали Портман са били млади, когато са участвали в първите си главни роли и са печелили награди. А той едва се е добрал до първа главна роля някъде след 26-тата си година. На тези години актьори печелят Оскар и се снимат в по няколко качествени филми на година, плюс един-два блокбастъра. Adventureland е единственият му хубав филм, в който се справяше прилично, благодарение на партньорството си именно със Стюърт. Какъв парадокс - най-добрият му филм, дори не може да се нареди в Топ 5 на нейните. А и историята(беше бунтарски филм, доколкото помня) беше на ниво и го улесняваше.
Участвал е с Бил Мъри и Уди Харелсън? Похвално. Но докато той се е радвал да получи третостепенна роля в театъра и се е чудил как да си плати наема, Кристен, която още е била дете си е партнирала с Джоди Фостър и Форест Уитъкър, Денис Куейд, Шарън Стоун, Кристофър Плъмър и много други! Не знам дали дори си чувал и гледал повечето имена, които изброих за да видиш за каква класа си говорим всъщност. Така че въпроса не е кога ще се отдаде такъв шанс на Стюърт(вече се е отдал многократно, може би на брой колкото годините на Айзенбърг
), а кога и дали някога той ще я настигне. Пожелавам му го, въпреки че не го харесвам и мисля, че няма необходимите качества.
newcomer написа:
Кога ще се отдаде шанс на Дънст да играе с гореспоменатите или подобни на тях големи имена в киното? Със сигурност не в скоро време.
А Кирстен Дънст къде пък я набута в цялата схема, ей богу не знам, ама явно не си много убеден и за кого точно говорим. Или пък бъркаш Дънст и Стюърт, което значи, че съм си губил времето напразно. Само да не отварям и за Дънст дума, защото едва ли има съмнение, че и тя е участвала в по добри филми от Айзенбърг.
newcomer написа:
Ако правилно съм разбрал от коментара ти, под успешни за една кариера филми разбираш тия по комикси.
Разбира се, аз... я почакай - какво? Естествено, че не
Отново си чел между редовете или направо някое друго мнение. Или не правиш връзка между отделените с точка изречения. Пропуснал си деликатния момент, в който съм нахвърлял няколко размисли и върху кариерата на Ема Уотсън. И твърдях(и още твърдя), че ако имаше цици, щяха да я поканят да играе
ПОНЕ в някой комикс филм. А сега кариерата и е на практика мъртва.
Не съм изтъквал, че е голямо постижение или успех да се снимаш във филм на Марвел или ДС. Постижение е обаче за банковата ти сметка
А и за да се снимаш в тях трябва да си разпознаваем за широката публика и да си направил няколко добри роли зад гърба си, та хората да ти симпатизират. Освен ако не се казваш Крис Евънс
Ако загледаш филмите на Марвел ще видиш, че всеки има връзка с друг в тази вселена и макар повечето да са средна работа, много добре те зарибяват да изгледаш и следващия филм на марвел и по следващия и тн. При DC освен Батманите другите са доста зле. Но да не говорим за това сега.
Майкъл Сера не го знам кой е, но вероятно е някакъв треторазряден актьор, щом никога не съм го гледал, а киното ми е хоби, на което отделям много време. И Айзенбърг освен за визията, която е на втори план, не го одобрявам най-вече за липсата на актьорски умения.
Това е в крайна сметка.
И се надявам да ме разбереш, че ти отговарям точно в моя стил. Но дори и да се обидиш и нищо да не схванеш, пак не ме ебе сериозно, понеже друг на мое място при такива смешни твърдения от твоя страна би те напсувал доста злостно. Остани със здраве.