Автор |
Съобщение |
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 28 Юни 2015 22:36
Люй Ц Кей е cuck.
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Юни 2015 01:56
Всъщност по някои линии в София вече има постоянни контрольори (т.нар. "кондуктори"). Това обаче е върхът на тъпотията, защото в пиков час някава леля да минава през тебе и през другите 20 човека на метър от теб, само за да стигне до другия край на автобуса и да поиска билетче на някого е пълно безумие. Още повече, че като цяло контролите в градския са пълни дебили и съм ставал свидетел на скандали с чужденци, които са си купили билет, но не са го продупчили (защото не говорят никакъв български) и са се опитвали да ги свалят. Абсолютни тъпанари. Не знам NoName кви неща обяснява за градския в Пловдив, обаче там за мен няма такъв - има 5 автобусни линии, които кръстосват целия град и събота и неделя минават веднъж на всеки 2 часа. При положение, че това прави транспорта напълно неизползваем, не знам с кви кондуктори човек може да се хвали
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 29 Юни 2015 03:07
Като кажеш пет линии и лъха на комплексарско мнение, което не е стъпвало в Пловдив. Намини някой път да разгледаж европейската столица на културата за 2019
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Юли 2015 13:14
Изцяло зависи от жената, както и от теб и поведението ти около нея. Тоя въпрос просто няма отговор, ма айде да речем примерно туризъм. Защо
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Юли 2015 13:30
Мен някои от нещата, които ме побъркват в София и движението и са: - от люлин към центъра (независимо дали по Т Александров или по сливница) светофарите са направени така, че ако хванеш зелена вълна от цели два светофара да благодариш на бога. Кой малоумник нарежда светофарите, не ми е ясно. Дори и да не ни се дават милиони за свързване на светофарите със система и съпътстващия софтуер... ей така на око да се обяха опитали... - тая мега тъпня да има спирка на превозни средстава от градския транспорт на 5 метра от оживено кръстовище. Доста съм пътувал из Европа - е такава лайнарщина не съм виждал другаде. - масово се правят нарушения пред очите на полицаи, които обаче не реагират никак, понеже в момента не са в режим "акция" за конкретното нарушение. - тъпите таксита, които паркират навсякъде.
Благодарение на горепосочените факти, пътуването ми с кола до работа варира от между 17 минути и 45 минути. Ей така, два съседни работни дни с еднакви метеорологични условия могат да дадат толкова голяма разлика. Затова и вече ходя на работа с ходене+метро+транспорт+пак ходене и поне съм сигурен, че диапазона за пристигане до работа е между 22 и 27 минути, без изключение.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Юли 2015 15:51
нелегален написа: мочмета, хипотетичен въпрос, който има тангентна свързаност с темата:
Когато една жена избягва и се свени да ви отговори какво е завършила, и знаете, че не е нещо крайно като сексология, например, какво е първото нещо за което се сещате? Ами то като цяло всичко друго освен Право в СУ си е достатъчно да забиеш поглед в земята от срам.
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Юли 2015 20:18
- Алминатора - написа: Ами то като цяло всичко друго освен Право в СУ си е достатъчно да забиеш поглед в земята от срам. ако продължаваш в тоя дух не в земята, а под земята ще те забия точно с един замах
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Юли 2015 20:41
Ама моторолата каза, че правото не струва.
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Юли 2015 21:47
Тва е щото не е имал изпит по граждански процес. Той струва точно един човешки разсъдък.
В момента не съм човек, а някакъв безмозъчен бот.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 01 Юли 2015 23:29
mi moje da si q nadcenil prosto shoto hr-ka moje i s potkologiq kat cqlo ni sa vtrisai
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Юли 2015 13:42
С оглед на новата информация, която разкри бих казал че е няква фиология, администрация, маркетинг, педагогика или някъв такъв булшит. Една от моите ХР-ки е завършила ФМИ в СУ. В по-предната имаше някви точно фиоложка и политоложка. A не ти е казала, защото не ти влиза в работата просто, без лоши чувства, все пак тя е интервюиращия.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Юли 2015 18:22
Нокти написа: - Алминатора - написа: Ами то като цяло всичко друго освен Право в СУ си е достатъчно да забиеш поглед в земята от срам. ако продължаваш в тоя дух не в земята, а под земята ще те забия точно с един замах Каза човекът, който не учи Право в СУ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Юли 2015 19:01
баце Морко написа: Тва е щото не е имал изпит по граждански процес. Той струва точно един човешки разсъдък.
В момента не съм човек, а някакъв безмозъчен бот. Звучи ми като нещо, от което човек ще гледа в земята ако завърши.
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Юли 2015 21:44
право в земята
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 02 Юли 2015 23:13
laminatore, pravoto ne e v su ami ugz izlez
omega, fiLOLogiq se vika bre demek lioboff kum ucheneto
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юли 2015 06:34
Нали уж работеше в еврийската компания за следене?
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юли 2015 14:56
нелегален написа: Omega-x написа: A не ти е казала, защото не ти влиза в работата просто, без лоши чувства, все пак тя е интервюиращия. Ами ако е така, значи ето една добра причина да не ме е яд, че не ме взеха. Когато липсва такава елементарна директност и отвореност, значи местоработата и хората в нея са негодни. Споделям мнението на Омега. Ти би ли ми казал какво си завършил, ако те попитам сега, ей така - от любопитство, без някаква цел? ПП: Аз в твоята ситуация бих си помислил, че момичето е завършило Теология, Хербаистика, Богословие или ветеринарна медицина. Но е и твърде вероятно да е нещо, което не отговаря на моментната длъжност, която заема и за това да си трае. По принцип връзкарите избягват подобни въпроси.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юли 2015 15:14
Мисля, че малко бъркате идеята на HR'а. В повечето случаи това е опитен служител, който е извървял доста път във фирмата, преминал е през различни позиции и се е доказал като човек, който може да подбира правилните хора за работата (защото познава работата и защото има опит с хората). Такова нещо не може да ти даде никое образование, дава ти го единствено опита. Примерно в моята фирма задължително на интервюто присъства човек, който е с ръководни функции в отдела, в който ще се взима служител и е с ултра голям опит в работата с хора. Така е и в много други фирми - HRто е човек, който се заема с бумащината по наемането, а наистина опитните хора избират служителите. Не си представям как някоя фирма може да си позволи да наеме HR, който грам не познава дейността на фирмата перфектно и да ми даде властта да наема хора. Та дори тоя човек да е учил право в су.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юли 2015 15:39
И аз не разбирам защо човек да не си каже кво е учил. Аз примерно съм последна година мениджмънт в Манчестър, а мой приятел завърши нещо с биология, а сега работи в маркетинг фирма защото май не си намери добра работа по специалността, нищо нередно не виждам.
Относно ЧР на нова фирма, мисля че нещата трябва да почнат от основателя като подбере малък брой хора с голям опит в сферата на фирмата, да им има доверие и тези хора да почнат да изграждат съответните отдели.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 03 Юли 2015 18:54
Наскоро аутизма ми е достигнал нов връх, при който се чувствам най-социален, кагато съм се недоспал, или по някоя друга причина съм изморен. Кагато пък съм най-адекватен съм започнал супер много да се замислям, какво ще кажа, и да ли не е някоя глупост, което прави разговора ми сравнително неловък. Забелязал съм, че дори в работата и учението имам по-добри резултати, когато съм изморен.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|