Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema
Публикувано на: 09 Юни 2015 10:56

Аз пък също не пия кафе и не пуша цигари. По енергийни напитки не съм залитал, освен ако не се брои Питбула. Него като го видя в магазина(много рядко го зареждат) взимам две бутилки. Той май е и единствената енергийна напитка, която я продават в шише от два литра :D И ми е приятна сравнително на вкус. Не се чувствам превъзбуден като обърна няколко чашки от тази течност.

Разбирам го дантето, аз съм на същото положение в момента и чета с интерес съветите на гипката. При мен само затлъстяването не е на лице, по скоро отслабване, което не мога да контролирам. От година спортувах яко бойни спортове, ходех и на фитнес редовно. Даже хранителни добавки си взимах да си увелича апетита и стигнах до 90 кила на ръст към 185-88. Доста мускулна маса направих. Ядях като разпран, даже съм внимавал по колко пъти ходя до тоалетната, зер да не изгубя някое кило, а тоалетната е най-хубавото място за размишления.

Но дойде лято, почнаха запоите, спрях с фитнеса и добавките, само на крав мага ходя още чат-пат. Почнах да дърпам надолу и да не мога да удържа килцата. Сега съм 75 и се чувствам в убийствено лоша форма. Режима ми е доста зле, тъй като карам нощни смени няма как да го оправя, от това пък и апетитът ми страда, защото нощем не ми се яде, пък вече на сутринта ми се спи и пак не ям. Попийвам си порядъчно и на често и въобще каквото извоювах до сега, го загубих. Иска ми се да почна наново, ама и аз се притеснявам от срив.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2015 11:17

Мускулите имат памет, за 2 месеца можеш да възвърнеш нещо, което си градил 1 година. С килограмите е същото - веднъж бил ли си 90 е много по-лесно пак да качиш, отколкото ти е било първия път.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2015 20:32

Аз пък имам друг проблем.

Ходя в най-добрия случай 4 пъти в седмицата ( щото залата е до входа ми ) като 2-3 от тия 4 пъти е след работа и понякога едвам гледам, а кво остава да блъскам сериозно. Ама ходя, щото има с кого, и щото съм си казал, че няма да slack-вам.

Половин час преди това удрям бучка сиренье или яйце, или банан, или някво корни там, колкото да не припадна, обаче просто нямам енергия и сила да качвам тежестите. Което ще рече, че от месеци насам тъпча на едно място, докато в същото време съм на предела на силите си като се прибера след тренировка и ми се вие свят кат се наведа да си развържа обущата.

Това предвид, че не се лишавам от прости въглехидрати и захар и често си лягам с гузна съвест, щот през деня съм изял цял шоколад орео, или нещо ултра мазно на обяд. В малките почивки задълже пак ям нещо. Сиреч, не гладувам или нещо такова.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2015 21:07

Преди и след тренировка е добре да хапнеш плод, защото е бърз въглехидрат. Преди тренировката ще ти даде енергия, а след - ще спомогне възстановяването. След тренировката пий мляко с какао + плод. Малко по-късно обилна вечеря. Отделно от това се замисли да починеш 1 седмица. Веднъж на 2-3 месеца почивка от 1 седмица е не просто желателна, а направо задължителна. После ще си много по-добре.

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 10 Юни 2015 02:31

Е то това не само за тичането и фитнеса го има. По-принцип нарущаването на всеки режим има някакъв психологически ефект. Особено ако си нарушил режима зареди някаква загуба на време.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2015 19:32

Нокти написа:

някой в тоя форум работи ли нещо, дето да е различно от "офиса" ?

в клиниката
:arrow:

Гипката каза доста верни неща. Не пропускайте тва за партньора, с който блъскате, щото ся примерно моя човек е от назобняците, дето крещят като вдигат и блъскат 75кг дъмбели за гръб(май само той си ги ползва :D ) и, някак си, като такъв човек ти дава зор на лежанката, не бива да вдигнеш по-малко от 100 ддз. Определено е фактор за настройката ти. Отделно, преди тренирах сутрин на гладно, направо от леглото отивах в залата и, докато се разсъня, си правех тренировката здраво и мозъка ми изобщо не разбираше, че съм уморен. Не загубих нито килограмите, нито интензитета, нито нищо. Не мога да си го обясня.

Мускулната памет също е фактор, макар че, при мене работи по мн особен начин. Откакто постигнах целта си, да сваля 10кг, от 104 сега съм 93, не съм тренирал сериозно, да не говорим за режим на ядене. Обаче - не качвам - стоя си примерно 92 - 93.5, поотпуснат съм, обаче супер мн енергия и сила имам, рано сутрин съм си бодър, дори като изляза да разходя кучето вечер, правим обиколки по 2 часа. Тоест - мускулите ми помнят тонуса и още си имам. Или ддз. Готино е :lol:

Иначе тва за залите, дето разправя митака, верно си е. Старата ми зала я държахадве жени на средна възраст и особено едната, собственичката, ме побъркваше - сложи си хавлията, не блъскай тежестите по земята и тн....мъжките зали, дето се слуша Радио 1 са най :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2015 08:52

Сосовете като цяло са пълен шит, ако са купени. Блъскани са с майка си и баща си.
Лютото е много полезно в умерени количества (както много други неща). На приятелката ми майка и прави една паста от люти чушки, дето е най-вкусното люто нещо, което съм ял някога. Слагам си от него на сандвичите и мръвките :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2015 09:38

нелегален написа:
в ЮКей като бях всички бангладешци/индийци/шри-ланци (баш тея дето тва им е традиционната кухня) излъчваха някаква нечистоплътност и по някаква причина го свързвам точно с това, че ядат лайна.

Там една от причините да ядат толкова люто е да ги пази от разните неприятни бактерии, които виреят там. Лютото е много полезно в това отношение, прочиства сякви такива лайна (но пък за други неща е вредно). Иначе и аз съм чувал, че е възможно всекидневното ядене на такива храни да е причината да са придобили няква такава перманентна миризма тия хора.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 12 Юни 2015 14:00

Аз само веднъж взех един билет за два-три лева и толкова ми беше наградата като го изтрих, та накрая бях доволен, че не съм се минал :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2015 17:12

и аз съм го пробвал тоя номер, ама примерно да купя билет за 2лв да спечеля 4 :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 13 Юни 2015 10:52

Най-важното е хората да се чувстват щастливи от живота си. За някои това е да лапат пишки и да получават бмв-та в замяна.

Вярно, и аз съм против това да се показва по телевизията (особено пък през деня, когато могат да го засекат и подрастващи), но в крайна сметка хората имат право да избират по кой начин да бъдат щастливи.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 11:01

ако искате да видите една бъдеща форумна легенда в действие, мястото ви довечера е в микстейп, а името което чакате да се обяви е CONCRETE

а буйната грива, кривият джаксън и черните накитници са признаците, по които ще познаете човека, когото трябва да поздравите - http://pcmania.bg/phpbb3/memberlist.php?mode=viewprofile&u=14114

BURIEEED

IIIIINN

SHAAAAAAAAAAARDS

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 12:38

Преди известно време имаше някаква анкета у фейса и гласувах за тях. Дано спечелят :)

---

Днеска за пръв път реших да се докосна до Windows 8(.1) и останах изумен как самите Майкрософт са се предали и също са започнали да викат на програмите си апове.
Според мен терминът "програма" е много по-приятен и благозвучен от термина "ап" или "приложение".

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 14:19

БГ сериалите се опитват да копират неща, които са били модерни преди години, остави, че го правят накадърни актьори по кофти начин.

преди имаше един Кантора Митриани, той беше мн силен, ама го даваха по тъпа телевизия и в тъпо време. не можа да стане хит някакси

Профил

Публикувано на: 13 Юни 2015 14:51

На мен виндоса ми предлага безплатен ъпдейт към новата версия - според вас струва ли си :?: Когато си го купих търсих доста време седмица, защото така ме убеди един приятел и съм свикнал доста с нея :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 13 Юни 2015 15:20

Само за една година е безплатен. Ти ако си на 8 няма как да стане по-зле.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 15:35

Какво значи струва ли си, когато ъпгрейдът е безплатен?

Естествено, че си струва. Windows 10 е две поколения след Windows 7 - дори на тебе лично да не ти хареса повече, след време ще ти е нужен.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 15:37

В крайна сметка, повечето от нас ще го изпиратстват така или иначе :D

Аз все пак ще поизчакам да мине една година от излизането му, къде-що има пропуски и бъгове МС да ги пооправят и може би тогава чак ще го пробвам. Ето, сега, за пръв път си слагам осмица :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 16:32

Win 7 за смартфон е адски зле спрямо win 8/8.1.
Точно обратното на PC версиите. Аз лично, ако имах телефон с w7, щях да съм го изхвърлил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2015 17:18

Това е като да кажеш, че ако имаш телефон с Android Gingerbread, ще го изхвърлиш. Естествено. 2015 сме. Да имаш мобилна операционна система на 5 години значи, че нямаш смартфон, а тухла, независимо как е наричан по време на излизането си. За тия години прогресът при мобилните технологии е зашеметяващ.

При PC-тата не е точно така и Windows 7 е все още адекватен, но като имаш възможност за безплатен ъпдейт към последната версия на Windows, възполвай се. Ще си напълно future proof, а има и толкова много яки неща, без които няма да можеш да живееш, като посвикнеш с тях...

http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/10-best-new-features-in-windows-10-3595041/

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost