Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Neverwinter
Публикувано на: 10 Юни 2015 21:34

Някой впечатления, мисля да я пробвам с приятели ама преди това да ви питам, гледах че има и голям ъпдейт скоро, та ?

Как е механиката, P2W ли е ?

Профил

Заглавие: Re: Neverwinter
Публикувано на: 10 Юни 2015 22:07

На мен лично невъруинтера доста ми хареса и и отделих доста време.Обаче играта е above and beyond p2w.Реално всичко яко в тази игра е в кеш шопа по един или друг начин.Естествено има и алтернативен начин да прогресираш-посредством гринд,но истината е,че никога не можеш да достигнеш хората които плащат с $,защото има поставени ограничения в добива на ингейм кърънси за 24 часа.Без да се изхвърлям,за да си ъпгрейднеш един итем до макс ниво ти трябват повече пари,ако си платиш годишен абонамент за уоу,стар уорс и тесо.Смятай.И това без да броим маунтовете и компанионите.Някъде бях чел,че за да имаш всичко най-добро в играта ти трябват над 3к $.Иначе класовете са много яки.Комбата е страхотен и всеки клас има различен стил на игра и механики.Итемизацията и характер прогрешъна също са много яки и има доста разнообразие.За съжеление обаче има и доста бъгове и невероятно много експлойти,дупване на итеми и така нататък.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2015 22:11

A това има ли значение за ПВП-то(Единия пич е голям фен на ПВП-то, мен предимно ПвЕ ме вълнува), например(не е като в ГВ2 където гиъра няма значените толкова).

Сигурно ще се цъка без да се дава зор, време за игра и гринд няма, но идеята да е фън, защото от време на време ни се преиграват ММО, старата любов трудно хваща ръжда. :lol:

Мерси за инфото все пак !!!

Профил

Публикувано на: 10 Юни 2015 22:53

Важи и то в най-голяма степен.За съжаление.
Значи играта основно е изградена около пве-то,което е 95% от играта.Има адски много пве кънтент,макар и силно инстанциран(подобно на стар уарса) но пък има и доста евенти и опен уърлд енкаунтъри.И истината е,че не ти трябва кой знае какъв гиър за да се справиш с пве-то.Спокойно можеш да си играеш със средна ръка гиър.Но нали в едно ммо винаги ти се иска да имаш прогрес и да имаш все по-яки неща и така:)А още по-кофтито е,че със пускането на нов модул,стария гиър за който си пръснал маса пари се обезличава напълно и трябва да почнеш да наливаш кинти наново.
Пвп-то е под формата на 2-3 арени където играете 5 срещу 5 или 10 срещу 10.Толкова.И мачмейкинга е брутален.Пуска премейд от супер нагрухани играчи срещу рандом хора със слаб гиър.Просто в пвп-то ако не си налял няколко стотин долара нямаш абсолютно никакъв шанс.Бил съм свидетел доста пъти,как един човек си взема 5 противника като на шега без да могат да го одраскат.прибави към това бъговете и експлойтите и картинката става доста грозна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2015 10:08

:lol: :lol: :lol: :lol:

Хаха ясно значи ще я пробвам кежуъл, а пвп той обича моя познат да се мъчи (като мазохист е малко) така че да се спасява.

Мерси за инфото, ако разцъкваш още пиши, ако се задържа в нея може да разцъкаме :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2015 10:25

Подтвърждавам каквото каза moroel - Neverwinter е fun, ако играеш достатъчно време можеш да си намериш всичко в играта без да плащаш, но от време на време ти идва да се гръмнеш.

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2015 17:07

От бетата на няколко пъти я зарязвам играта и по-късно се връщам надъхан за нови приключения но в крайна сметка се отказах окончателно.Просто в по-напреднал етап от енд гейма ти трябват яко кинти за ъпгрейд на енчантите и артефактите и ми е доста тегаво така.Според мен криптик биха могли да измислят доста по-интелигентен начин за правене на пари вместо да се целят в китовете и портфейлните войни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2015 23:35

Enchant-ите можеш сравнително лесно да ги дръпнеш до 7мо ниво, което ти стига(или поне стигаше) за всичкия content в endgame-а. След това ставаше много тегаво.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost