Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 14:47
denik написа: И вече в допълнение, че до момента за изграждането на стадионите в Катар са умрели над 1000 работници, които се третират като.. (без коментар). За сравнение - според статистиката, обикновно умират по 20-30 работници по време на строежите за големи турнири. Как може изобщо да умират работници в 21 век, в уж богата и развита държава, били те 20 или 1000 това не мога да го проумея, все едно сме по времето на древен Египет когато са умирали работници докато са се строели пирамидите. Явно въпреки парите арабите са си араби - недоразвити и много далече от европейския начин на живот. Що се отнася до шашмите на ФИФА, това предполагам са ясни неща за повечето хора, които се интересуват, но хубаво, че са ги опандизили.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 15:35
Гипо, ще те изнасиля.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 29 Май 2015 19:20
Никой не може да ме изнасили, защото аз доброволно давам.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2015 18:06
истина и тва за Катар...помня как преди олимпиадата в Сочи правеха проблеми,че хотелите нямали дограма примерно, за Рио, че пътя не бил направен нз си кво, пък за Катар гледам снимки от пустинята, дето щяло да има цели градове на тия места...не само стадиони, ми градове с инфраструктура и тн. ама тва е . интереса клати феса - израелски отбори играят на европейски турнири, австралия участва на евровизия и тн...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2015 18:59
Следи или бъди следен! Избора е твой Как ще спиш ако знаеш, че някой друг вместо теб е седнал на онзи стол и може би те наблюдава? По-добре ти седни и знай, че наблюдаваш, а нека другите треперят в неведение. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2015 20:00
newcomer написа: Герника И кой е този отбор? Веднага му ставам фен  Уж съм запознат с футболните отбори, пък този не съм го и чувал... Волтаже, прави пари и не се заплесвай, какъв морал, какви пет лева в България? Направи пачка и си живей живота. Ако откажеш какво мислиш ще стане? Ще назначат друг на това място и ти ще останеш на сухо.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2015 20:10
Вие сте ебахти недорасляците, честно ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 30 Май 2015 20:58
Приемай. Ще си по-навътре и ще знаеш как работят нещата. Те не биха заподозрели един от тях 
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 01 Юни 2015 18:29
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 02 Юни 2015 14:54
Има нещо много сбъркано в дигиталните ни медии и медиите като цяло (не само). Бидейки работещ в една такава, трябва да отделям по почти три часа на ден в модерация на коментари и днес, примерно, не си спомням да съм модерирал коментари по някоя позитивна новина. Считам, че трябва да се въведе някакъв баланс позитивни/криминални/политически новини, че хората съвсем ще психясат от цялото това облъчване и ще изгубят всякаква воля и желание за прогрес.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2015 14:37
един авер си взе новия кайен на първи качи снимки във фб, подмятания от типа "какъв хубав подарък получих за деня на детето" вчера трябваше да я регистрира. не станало снощи са му я откраднали без регистрация, без документи, без транзитни номера, без нищо
тука има нещо
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2015 14:58
Е той пред блока ли е държал колата при тия обстоятелства?
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 03 Юни 2015 17:00
ами сигурно е било пред кооперацията, той така прави ппц, то гаража си е техен и спира опред, не върви да питам някакси IC1101 написа: Има нещо много сбъркано в дигиталните ни медии и медиите като цяло (не само). Бидейки работещ в една такава, трябва да отделям по почти три часа на ден в модерация на коментари и днес, примерно, не си спомням да съм модерирал коментари по някоя позитивна новина. Считам, че трябва да се въведе някакъв баланс позитивни/криминални/политически новини, че хората съвсем ще психясат от цялото това облъчване и ще изгубят всякаква воля и желание за прогрес. Съгласен съм. Това се отнася и за сутрешните блокове. Не бива със ставането си в 7, да те затрупват с негативизъм и ужасии. Просто не бива. http://www.clickhole.com/article/5-trag ... andler-783какво мислите за това бе? евреин с вътрешна информация? слочаеност?
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 04 Юни 2015 17:35
Единствената информация, която Адам Сандлър е крайно необходимо да знае е, че филмите му не струват и играе на нивото на Робин Кафалиев  Но едва ли дори и това проумява 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2015 09:03
Минавам само да кажа, че днеска за пръв път пих монстър  Ще видим дали ще има някакъв ефект или ще ми се доспи по някое време след като снощи легнах в 4  Дано не се пристрастя като Волтажа 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2015 09:14
Вчера пак видях един с монстър фанелка в рейса и щеше да се случи неловка ситуация.
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2015 09:34
не знам ама много се сере от тоя монстър аз и от кафета много се просирам де 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2015 11:59
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2015 12:02
кефи ме как са подбрали правилния цвят обаче в тази диаграма 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Юни 2015 12:11
abe az si go piq za sabujdane ina4e si me cepi glava pone do obqd. predi kafeto karah na red buli, sharkove i drugi takiva a poslednite 3 godini konsumaciqta mi na kafe rqzko sko4i i piq sredno po tri na den. a monster ne sam konsumiral mn-mn v smisal predi nqkolko godini go pih za prav pat, posle pokrai nqkvi kursovi raboti s koito se bqh olql sas sroka i trqqshe mn da ba4kam poslednite dva-tri dena predi sroka mi svarshi rabota. ako ne se barkam predposlednoto mi piene na monster beshe pak predi 3 godini lqtoto na edno kasno pribirane ot garciq, daje si spomnqm 4e bqh pisal tuka dali v bg go ima toq model. ina4e napsoledak pokrai postovete na voltaja se setih za tva i izkonsomirah dve ken4eta i ot togava ne sam si vzimal
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|