Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
Регистриран на:
22 Фев 2012 13:46
Мнения: 6959
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 07 Май 2015 10:01


Понеже новините идват и си отиват, а проблемите и въпросите остават, направих тази тема, за да може да се обсъждат конкретни проблеми и въпроси, които потребителите на сайта имат към членовете на екипа. Ще се постарая да дам отговор на всеки един въпрос. Иначе въпроса бе повдигнат в тази новина:
http://pcmania.bg/GTA-V-%D0%B2%D1%81%D0 ... wsId=12168

Eng написа:
"Виж сега, аз съм ЧАСТ от екипа, не съм ЕКИПА"
Как така хем не си екипа, и хем си част от него?
Май някой трябва да научи значението на думите и начина им на употреба в българския език.

Ти си бил много забавен бе.
Умствено.
И да, ще те банна още следващия път, в който седна да разчиствам.


Jenssn123 написа:
Дамм ок съгласен понякога доста грубо влизам с коментари

СОРи сериозен ... ама вие сте ЕКИП ... и не можете да направите един блог/web портал за гейминг по никакъв начин ... разбиранията ПАК казвам са ви стари разбирания ... хейтгейм и странгера са ЕДНА Личност .. исе справят в пъти по добре от колкото тука НЯКОЛКО ДУШИ ЦЯЛ ЕКПУИ разбираш ли ... да фък дуде

Благодарско за рекламата на хейтгейм, тъй като за да се рекламира в нашия сайт трябва да си платиш, а те не са си, от тук нататък ще се цензурират имената на други проекти. PC Mania е заумирала още от 1998-ма. Щяха да я погребват Master Games. Щеше да я погребва PC Club. Щеше да я погребва Gamers Workshop. Ся ще ни "погребват" някакви си хейт гейм. Добре. Другия месец правим 17 години. След 17 години ми напомни да проверя дали Hate Game съществува. Също така не разбирам, щом там ти харесва а тук не, защо стоиш тук всеки ден и непрекъснато обясняваш как само не ти харесва?



Jenssn123 написа:
НЕ ЗНАЕТЕ как се ползват социални мрежи и КАК да си ДОКАРАТЕ ТРАФИК ОТ ТАМ а не да го редиректвате от тук натам. КАзвам го защото искам сайтчето да просперира (странно сигурно за вас че го пиша това) 2ро .. .НАСРАХТЕ СЕ С ТИЯ НАСРАНИ ГТА НОВИНИ ЧЕСТНО >>> НАСРАХТЕ СЕ ... колкото до останалите ви ъпдетйчета те винаги са с поне месец два закаснение ...

Просветли ни за трафика. Защото всичко което е по социалните мрежи насочва от там на тук. От тях - към сайта. Тук са пълните материали и във всяка експозиция във фейсбук или Google+ е не повече от изречение - две, с линк към съответния материал в сайта. Колкото до GTA новините - както казах - и аз така недоволствах от WoW преди 10 години.
Що се касае до закъснението на публикуването на новини - казах го на токсика, казвам го и на тебе - пращайте ми материалите на лични, с линк с каквото искате - ще публикувам всичко в рамките на деня в който съм го получил (работя по сайта предимно вечер). От него знаеш ли какво съм получил до сега - нищо. Общо взето всички големи претенции така свършват.


Jenssn123 написа:
Сериозен ТХ много точно го каза ... и сам си се закопаваш с противоречивите си думи ... радвам там че имаш некфи вуртиални права да раздаваш банове манове ... и ще продалжбава да има тролове псувни и недоволни посетители на този портал ако продалжавате с типа новина GTA = ВНЛ ми ще ви тровим ... честно ... дори 5класник ще ви направи по добър блог сайт на wordpress с по добро съдържание в тия времена ... не сме 90те .. кОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ГО НАПИША !

Смени рефрена, май не си виждал деветдесеткарски сайт или само си чел за тях в някоя ретро новина. Ако толкова ти се иска да обновиш визията на сайта - говори с Боби, той е човека. Извън тази насока всякакви разговори са безсмислени. И за протокола: Ето как изглеждаше сайта на PC Mania преди 10 години: http://wayback.archive.org/web/20051014 ... cmania.bg/


Nightwarrior написа:
"Виж сега, аз съм ЧАСТ от екипа, не съм ЕКИПА" - пилето е част от пилешката супа, но не е супата. Само с пиле супа няма да стане. Та и така, човека е част от екипа, но не е само той в екипа.

Благодаря за подкрепата.

Sollider написа:
Добре де, как имаше кой да пуска през час по 5 теми за GTA, (в които нищо съществено не се казваше за самата игра) а толкова не е имало кой да следи за добрия тон в тях? Просто не мога да взема това обяснение на сериозно - писаха си се ревюта междувременно, забелязваха се и дейности от друг тип в сайта, така че определено е имало представител на администрацията. А друг е въпроса колко е искал да вземе отношение.

Склонен съм да приема, че модераторите са хора без много свободно време, водени единствено от доброто си желание да допринесат с нещо за сайта на някогашното любимо списание, ама въобще не ви отива да нагърбите потребителите с последиците от ВАШЕТО нехайство през годините. Дори когато за пръв път се появиха тия разпалени войни "конзоли срещу компютри" пак се спазваше добрия тон до едно време, и вече по-късно, като се видя че модераторите спят, тогава сайта заприлича на селска сергия. Изводите сами си ги направете.

По принцип новините се пускат "на килограм". Да, вие ги виждате, че се появяват през час-два, но всъщност опциите на контролния панел позволяват да се публикува новина и да се зададат дата и час, в които те да бъдат пуснати. Има случаи в които новините за няколко дни се набират и качват в сайта в един-единствен ден, като са посочени дата и час в които да се появят на главната страница. Което значи че в следващите няколко дни в сайта може и никой да няма от администрацията. Ако на мен има кой да ми помогне през деня с новините, по начина описан по-горе (с личните съобщения), гарантирам един по-добър и разнообразен поток от информация.

jenssn123 написа:
sollider is owning here !@:)

Seriozen издишаш брато .. от всякъде издишаш ... просто не можеш да се аргументираш .. раздавай банове ..да има регистрации да ви пълня и вземат от bandwith-a :D

Я, хомо 69.

Kompira написа:
Хората отдавна ви казаха, че няма как да подобрят кой знае колко сайта. Имате два избора: или се задоволявате с усилията положени от екипа, или спирате посещенията си тук. Те също имат два избора - новини или модерация. Не знам за вас, но аз предпочитам да се съсредоточат над новините. Вярно, че се прекалява с ГТА5, но е по-добре от триенето на коментари. Все пак, това не е като написването на ново ревю и не отнема толкова време, но добавя ново съдържание, което е за предпочитане пред това да чета по една новина на седмица.


Модерацията е наложителна. Разградения двор на първо време трябва да го опазиш от всички които са свикнали само да влизат и да крадат. А когато успееш да покажеш, че своеволията приключиха, тогава вече можеш да се заемеш с някаква градивна дейност.

___________________________________
¯\_(ツ)_/ ¯


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
12 Дек 2013 19:12
Мнения: 1
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 07 Май 2015 12:02


Damn, най-накрая изчерпателни отговори относно модераторите/админите/whatever.Благодаря, Сам.


Профил

Аватар
Регистриран на:
11 Мар 2009 19:32
Мнения: 122
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 08 Май 2015 15:48


Моят единствен въпрос е дали може да очакваме ''фейслифт'' на сайта. Не говоря за цялостен overhaul, но неща от типа имбедване на клипове от YouTube между парагрифите на дадена статия, скрийншотове и т.н.?


Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Регистриран на:
22 Фев 2012 13:46
Мнения: 6959
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 08 Май 2015 19:06


Това нещо и сега е налично като опция, просто не се практикува от авторите. Мисля, че Дидо Каролев го бе използвал в статията си за Alien: Isolation. Може да се помисли в насока за вграждане на видео от собствената видеосекция, за да се спре изтичането към външни сайтове. Ще разуча въпроса в скоро време. :)

___________________________________
¯\_(ツ)_/ ¯


Профил Skype

n00b playa
Аватар
Регистриран на:
28 Мар 2011 14:24
Мнения: 508
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 09 Май 2015 02:42


Сори за офтопика, но не знаех че си станал модератор . Честито :) .

___________________________________
Тоалетен маг написа:
ebaha sestra ti momche


Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Регистриран на:
22 Фев 2012 13:46
Мнения: 6959
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 09 Май 2015 07:01


Моето царство е главната страница 8)

___________________________________
¯\_(ツ)_/ ¯


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
05 Юни 2011 15:04
Мнения: 1738
Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 22 Май 2015 15:52


Аз пръв забелязах случайно на два пъти, че влизаш в мод. панел, докато преглеждах посетителите :D А ти после взе, че се направи скрит и не прие поздравленията ми в общия :cry:

Иначе по същество: jenssn123 същия jenssn ли е, който списва в подфорума за комп. игри? Много нахално момченце, постоянно пише с главни букви, има адски неподреден израз, на който и аз завиждам (малко). Няма смисъл да си губиш времето с него.

Искам да попитам и друго: Сега покрай гост-авторите въобще съм изпуснал връзката кои са редовите членове на екипа? Ако можеш да ги кажеш поименно, вероятно и други се питат.


Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Регистриран на:
22 Фев 2012 13:46
Мнения: 6959
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 01 Юни 2015 20:51


http://pcmania.bg/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1 ... wsId=12250
Теодоси Иванов написа:
Несправедливо? Какво имаш предвид? Несправедливо е че добавиха Witcher-a чак на 19-ти в класацията ли, докато Wolfenstein си беше от 1-ви май там? В 23:37 последно видях 226 срещу 221 в полза на Вещера. И все пак искам да питам @PCM, защо правят такива глупости. Batman Arkham Knight излиза на 23-ти тоя месец, но ето че още днес от 1-ви е в класацията, докато Witcher-a просто изчакахте да стане 19-ти да го добавите. Къде е логиката ви и има ли такава?


Има обяснение. Понеже екипа, не знам доколко разбрахте читателите, премина през леки сътресения, в резултат на които кръга на ентусиастите поддържащи сайта се увеличи, а класацията се качи малко "през пръсти". Липсват много игри. Към 19-ти ми писа Чарчаро, със забележката, че сме пропуснали Witcher 3 и аз я добавих на секундата. Както нееднократно подчертах - е-списанието ме ангажира достатъчно и нямам време да обръщам внимание на другите елементи в сайта. Добавих няколко игри, но не всички. И бях пропуснал Witcher-a, вината за което е персонално моя и пропуска бе коригиран веднага след сигнализацията.

За компенсация на това, реших изцяло да поема инициативата за качването на игрите необходими за класацията в свои ръце и вчера, на 31-ви подготвих подробно, както трябва да е, всяко едно заглавие коието излиза в диапазона 01.06 - 30.06, добавяйки и по правилник игрите от последните няколко дни на май месец. Класацията за месец май бе изключена точно в 23:59 на 31.05, като Witcher 3 печели със 7 гласа пред Wolfenstein. Когато я добавях в класацията, бях решил, че ако играта не спечели, в предвид допуснатия гаф, ще я пуснем в класацията за м. юни. Тъй като обаче тя печели тази нужда отпада.

___________________________________
¯\_(ツ)_/ ¯


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
10 Юли 2004 06:39
Мнения: 6843
Местоположение: София
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 01 Юни 2015 22:00


На мен лично класацията в този вариант не ми харесва:

1. Игри, които още не са излезли, присъстват в класацията за месеца. Как мога да преценя дали дадена игра заслужава гласа ми като още не съм я играл? По-скоро правете класацията с един месец назад, т.е. игрите, които излизат през този месец, да участват в класацията за следващия месец, когато вече хората ще са ги играли/превъртяли и ще имат по-обективно мнение дали дадената игра заслужава гласа им.

2. Годишната класация да е съставена само от месечните победители също ми се струва глупаво. Гейминга е сезонен бизнес. Има умрели месеци, в които не излиза почти нищо, както има и месеци, например през есента, когато излизат всички хитови заглавия. И така заглавията, които са излезли в слаби месеци имат преимущество над тези, които са излезли в силните.


Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Регистриран на:
22 Фев 2012 13:46
Мнения: 6959
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 01 Юни 2015 22:18


В "Шотландски боец" е казано най-добре: "There can be only one"

Иначе от догодина ще влязат в сила някои дребни корекции.

___________________________________
¯\_(ツ)_/ ¯


Профил Skype

Аватар
Регистриран на:
08 Фев 2008 21:42
Мнения: 8550
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Мнения, препоръки и оплаквания 2015
Публикувано на: 25 Юни 2015 00:14


Копеленца, влизам в тая тема за първи път и съм е така:

:shock: :shock: :shock:

Кви работи се случват само под носа ми.

Зачетох се малко и не мога да не коментирам колко не на място звучи да ти се карат, че споменаваш някакви други гейм сайтове/блогове, щото били конкуренция и не си плащали за реклама. 2015-та е, нещата не се случват по тоя начин вече :)

___________________________________
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора


"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето


Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
 
Иди на:  
cron
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com