Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2015 19:07
Цял ден на работа, сега почивам и сядам да чета. А биричката в хладилника как ме зовеееее.... 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 06 Май 2015 22:54
много добър мач ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Май 2015 15:32
тоя ден беше по-добър. садих дръвчета, като за мое съжаление открих че някои от предишните които бях засадил бяха изскубани. логично е да им пожелая да им изсъхнат ръчичките. 
___________________________________ Chaos is order, yet undeciphered..
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Май 2015 16:10
Кой скубе дървета бе, мамка му да еба проклета. 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 07 Май 2015 16:13
баце Морко написа: Кой скубе дървета бе, мамка му да еба проклета.  а де. ако ги намерим че те викнем да ги биеме. 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Май 2015 00:12
кво ше ги прави тия дръвчета ся
нито за огрев,нит няква работа ще му свършат
манафи сякви
|
|
|
|
 |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2015 09:09
Заболе ме главата от едно и също нещо, което чета вече 20 минути. 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2015 19:25
Аман от шофьори педераси значи. Точно оня ден си говорехме с баце Люб по тая тема. Пресичам на пешеходна и някъв ми свири и ми прави физиономия все едно откъде минавам, кво му правя пред колата. После малко след това пресичам на светофар и някакъв завиващ едва не ми мина през краката. Вече видя ли още един път такъв педерас почвам да псувам яко/да показвам средни пръсти/да му ритам колата. Не ми пука, че е мутра с джип ако ще да ме набие, друг начин да се научат няма 
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2015 22:04
Достигнах до заключението, че монстъра е най-селската напитка правена някога. Едно, че има вкус на развалено лекарсто, но заеби вкуса.
Ако искате някой да ви приеме насериозно, се молете да не ви види с монстър в ръката.
Онзи ден нямаше "редбул" в магазина и си викам "ще си взема монстър, мене и без това не ме интересува толкова вкуса, а ефекта." Касиерката като го видя тоя монстър и се мъчеше да се ми се изсмее в лицето (а може би е била на волтажа магазинерката и се е сетила за случката).
Кефя се на най-големите газари, които носят монстър фанелки. Представете си какви мисли минават през главата на този човек преди да направи такъв избор преди излизане. "Нямам търпение да се облека като ходеща реклама по центъра на града“
Имаше едни пичове, когато бях в 9 клас, дето чак си щамповаха логото на монстър върху блузи. Само защото ми бяха приятели не им казах, колко е жалко. Пак хубаво, че беше едва 9 клас и се оправиха пичовете. Има хора над 20, който още пият монстър.
Явно слагат нещо в тая напитка дего пристрастява най-долната демография от хора. Това са същите хора дето не млъкват на тема БМВ.
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2015 22:36
monstar s vodka e qko, ko 
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2015 23:12
Kirilicata написа: Достигнах до заключението, че монстъра е най-селската напитка правена някога. Едно, че има вкус на развалено лекарсто, но заеби вкуса.
Ако искате някой да ви приеме насериозно, се молете да не ви види с монстър в ръката.
Онзи ден нямаше "редбул" в магазина и си викам "ще си взема монстър, мене и без това не ме интересува толкова вкуса, а ефекта." Касиерката като го видя тоя монстър и се мъчеше да се ми се изсмее в лицето (а може би е била на волтажа магазинерката и се е сетила за случката).
Кефя се на най-големите газари, които носят монстър фанелки. Представете си какви мисли минават през главата на този човек преди да направи такъв избор преди излизане. "Нямам търпение да се облека като ходеща реклама по центъра на града“
Имаше едни пичове, когато бях в 9 клас, дето чак си щамповаха логото на монстър върху блузи. Само защото ми бяха приятели не им казах, колко е жалко. Пак хубаво, че беше едва 9 клас и се оправиха пичовете. Има хора над 20, който още пият монстър.
Явно слагат нещо в тая напитка дего пристрастява най-долната демография от хора. Това са същите хора дето не млъкват на тема БМВ. да, точно заради монстъра ще е искала да ти се изсмее мое да си бил просто още с девствен мустак, примерно или с monobrow в смисъл, заяждам се сега, щото толкова тъпо мнение скоро некой не беше изплесквал ... не знам дали ме разбираш 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2015 23:39
принципно всички, които пият енергийни напитки, щото са им вкусни или си мислят, че извършват някакви усилия докато пърдят до два часа сутринта пред компютъра, са подчовеци естествено, подчовеци са и тия, които отварят четиристотинграмов шоколад и го изяждат целия в три и половина сутринта докато пърдят пред компютъра 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 18 Май 2015 23:50
И тия, които са веганци и си мислят, че променят света, докато пърдят до четири и петнайсет на компютъра ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2015 00:03
алоо, питката за галактиката. 2015 е, ако на някой му е кеф мое да пие и водка с бензин, не виждам тебе какво ти бърка в работата кой какво си излива в гърлото. монстъра си е много як. т'ва че теб не те кефи е отделен въпрос. но в общи линии, мнението ти е тъпо и кухо. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2015 00:03
@shub niggurat това не е мнение, по-скоро извод от наблюдения. Това е единствената напитка, освен може би кока-кола, която хората са някак си вманиачени около. Все съм си мислил, че това се дължи на някаква безмилостна реклама със спонсори на неща, който всеки селяк си губи времето с, но представите ми се разбиха, когато осъзнах, че има хора над 20, които съзнателно се отнасят към напитка все едно е футболен клуб.
Няма нищо лошо да ти харесва питието, просто така наречените "фенови" са утайката на обществото.
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2015 05:16
баце Морко написа: принципно всички, които пият енергийни напитки, щото са им вкусни или си мислят, че извършват някакви усилия докато пърдят до два часа сутринта пред компютъра, са подчовеци естествено, подчовеци са и тия, които отварят четиристотинграмов шоколад и го изяждат целия в три и половина сутринта докато пърдят пред компютъра  а тия дека са на работа от 8, ама стават в 4 през нощта специално да пущат уичаро да се сваля кви са, дейба 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2015 08:10
некои хора нямат компютър, дет да подкара таа игра, а тия хора седят и ги дразнят баце тия са най-пропадналите 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2015 08:23
Това, че монстъра ти сваля рейтинга един вид е нещо, което по-скоро бих очаквал да го чуя като конспирация от волтажния. Щото е точно толкова голяма тъпотия  . Кирилицата просто е имал сопол на челото, това е.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2015 08:38
Монстъра определено има запомнящо се и доста добро лого. Две-три зелени ябълки дават същата енергия 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 19 Май 2015 08:52
И не те тъпчат с шест кила захар и какви ли не други лайна 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|