Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 13:03
mazda написа: Всъщност може да сте прави. Това обяснява защо тя е пила алкохол, а го е черпила със сок и ядки. Явно не е искала да има проблеми с майка му, че го учи да пие. Наистина е била доста грижовна. Не, мой чуек! Пак не си разбрал ситуацията - не го е черпила с алкохол, да не вземе да се отпусне прекалено и да не може да го вдигне, така на женицата целото ебане и отива по дяволите mazda написа: Нокти написа: всеки ден омъжени жени се ебат с по-млади момчета, а най-много тия, дето мъжете им ги няма вкъщи с месеци; пък и не само омъжени
Това красиво ли е? Какво значи красиво? Човека ти казва, че това се случва постоянно. Това за красотата, Волтажа го сподели
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 13:10
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 15:40
направи си услуга и спри, щото от сексуалната ти неудовлетвореност миризмата на смегма се разнася на километри пред тебе
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
kingcrimson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 16:06
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 18:17
тоя май ще е новия форумен дразнител Ама няма как, дълго време нямаше такъв. Васко, токсик, соулстийл и т.н. ги няма, време беше да се появи някой друг
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 18:40
"Смегма" "сперма" ли означава?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 19:04
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 19:18
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 20:40
Класно списание, ТРУПОНАРЕЗ, макар и не до там ведро ! Глътка свеж въздух все пак, насред свирепата вялост обзела това парче интернет. Радвам се, че по Божията воля отново си сред нас, ако и да е временно ! Князът съм аз ако се питаш, вече от Бога Цар на този ми ти форум, и те поздравявам ! ППТоя Волф ми става от любим по-любим с всеки следващ пост и най-нелепото ще е ако ДЕЙСТВИТЕЛНО се окаже, че е на толкова на колкото твърди, щото това директно ще го класира най-малко в топ 3 на най-фрапантно отчуждените безживотници и крийпове в тоя форум, което хич не е малко. Все пак инак би бил просто поредния неподправено зелен тийнейджър, яхнал вълната на безграничната интернет анонимност.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 21:02
е нали е студент по философия бе, даже завършил уж
аз не мо си обясним каква философия е учил и изобщо какъв е тоя злостен ултра нефилософски мироглед дето има
бедна работа
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 21:18
Царче, сега ако те напсувам с твоите тесни връзки с админите, благодарение на които дори Волтажа баннаха, не ми се мисли Само ще те попитам каква е челната тройка, да видя поласкан ли да съм, че ме вреждаш при тези хорица от форума или обиден да бъда? И на колко последно се предполага, че съм според форумните клюки, че съм назад с инфото и не знам дали ти е вярно
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 21:24
Я слагай мортал комбатския аватар, стига си се обяснявал, ако искаш да си част от форума - следвай форума.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 21:29
Serious Sam написа: Я слагай мортал комбатския аватар, стига си се цепил, ако искаш да си част от форума - следвай форума. Тъжното е, че играта няма да ми тръгне Малко скърбя и за Поленцето Генова, ама айде
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 19 Апр 2015 22:34
По-добре изобщо не се занимавай с мен, продължавай си както си знаеш. И се чувствай неимоверно поласкан, да - несъмнено доста малко са хората оставили диря в този форум. Друг е въпросът, че някак си изглежда доста по-слабо вероятно да си толкова тъп на възрастта за която се представяш, отколкото да си просто някакъв зеленясал юноша.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Апр 2015 06:53
Душерадващо е да Ви мерна, Княже. Чувствата са ни взаимни, уверявам Ви. -- Френдове, замириса на пролет. Нека не пилеем енергия в крамоли. Искам да се извиня, ако некого съм засегнал, било е неволно или поне не от злоба. Па ше полафим, много народ се е включил, но трябва да върна поименно всекиму, а требе да пътувам след малко. Сега само ще лепна текст на старецът Паисий. Той е Светогорски монах, но не е Паисий Хилендарски, както често го бъркат. ++ Старецът ПАИСИЙ Светогорец От опит зная, че хората в този живот се разделят на две категории. Трета не съществува, те всички принадрежат към първа и втора категория. Първия вид хора са като мухата, която винаги отива там, където има боклук и каца върху него. Например когато мухата отиде в една градина с благоуханни цветя, тя няма да ги забележи, а ще потърси къде в градината има боклук и там ще кацне, ще кръжи наоколо и ще се чувства добре във вонята. Ако мухата можеше да говори, и вие я попитате дали има рози в градината, тя сигурно би ви отвърнала: „Аз дори не зная как изглеждат розите”. Зная само къде да намеря боклук, тоалетни и всякакви нечистотии”. Такива са и хората които приличат на мухата; те са свикнали да имат лоши мисли и да търсят лошите неща в живота си, като отричат добрите и отказват да ги забележат. Другият вид хора са като пчелата, която винаги търси нещо сладко и хубаво, на което да кацне. Когато пчелата попадне в стая, пълна с боклук, където има едно малко парченце локум в ьгьла, тя няма да забележи боклука, а ще кацне на него. Така, ако помолим пчелата да ни покаже къде има боклук, тя би ви отговорила: „ Не зная. Мога само да ви покажа къде има цветя, сладки, мед и захар”, защото вижда само добрите неща. Такива са втория вид хора, които имат добри мисли и виждат само добрата страна на нещата. Те винаги се опитват да укрият злото и греха и да запазят ближните си, докато хората от първия вид се стремят да извадят злото на повърхността. +++ Бегам
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Апр 2015 12:21
Сигурно 90% от адекватните хора в този форум ще се индефицират като мухата, освен може би някои супер оптимисти като Гипо, въпреки че в реалноста нещата не са бели и черни.
Просто човек е свикнал инстинктивно да помни повече грешките си, за да може да работи върху тях.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Апр 2015 13:20
Това изобщо не ми пречи да се идентифицирам с благата пчела, щото хич не възнамерявам да компрометирам щастието си за простотии и да нарушавам душевния мир на цветята ми. Не виждам защо приемате по презумпция, че всички са ръбове като вас.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Апр 2015 15:07
Прав е кирилицата, в общи линии. Отсега усещам кои хора биха се идентифицирали с пчелата и трябва да кажа, че и тук има две възможности, като вероятно би се съгласил с това и трупа. На първо четене се сещам за Моридина и Гипката, които им личи, че са свестни хора и добряци в живота. Колко трябва да си оптимист за да бъдеш добър човек вече е друг въпрос. А има и такива като Царчето, които си мислят, че са пчели заради огромно его и непукизъм, те са по скоро един вид мъжки пчели, или иначе казано - търтеи. В тоя ред на мисли ми се иска да кажа, че и аз съм пчела, ама от първия вид никога няма да стана, а от втория вид се старая да не бъда, понеже не носи позитиви освен на самия теб. Пък кой знае - един ден мога и аз да се самообявя за царче, хем че и нося името на цар, пък току-виж достигна и нивото на простота и нахалитет за целта За сега съм просто муха обаче, от многото тук
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Апр 2015 16:26
Не говори за хора, които не познаваш, синко. Казах ти, не се занимавай с мен. А търтей ще викаш на някой, дето не ти плаща скапаните данъци, деба безхаберното ти хлапе. Никакъв цар няма да ставаш, от сега ти казвам. Тая титла не съм си я дал сам - дадена ми е от Бога още преди 13 години и ако не знаеш защо, няма и да узнаеш.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 20 Апр 2015 17:28
И ти не знаеш кой съм, ама бая смело говориш А може и да те познавам и да съм сред приятелите ти във фейса Проверявай си инфото, пак казвам - да си неосведомен цар, значи да си обезглавен цар... На мен не ми трябва да ставам цар, достатъчно ми е, че съм Бог Само да се не тросна сега за търтея, а от Русе, Велико Търново, Перник и Враца хората сме от царе нагоре, не би трябвало да го изтъкваш във всеки пост, титлата ти я пише под ника, ако не си забелязал
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|