Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали?
Публикувано на: 05 Сеп 2014 09:00

:| :| :|

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 05 Сеп 2014 10:38

what if they get me? написа:
kaboom написа:
ми то и аз да бех, щех да си садвам на наляво и надясно, че има некъв откачен дето ми се заяжда за монстъра :lol:

аз не съм се заял, аз директно си я репортнах на управителя на следващия ден, защото очевидно ме излъга и не си върши работата добре. Да е мислила, а не да ми реве после. :lol:

ИМА ЛИ НА КОГО ДА ТЕ РИПОРТНА ЗА ТВА ЧЕ СИ НУУБ В ЖИВОТА АЗ ТЕБЕ, А

:D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2014 16:26

Волтаж, ти си се превърнал в най-страшния й кошмар, след като година по-късно тя все още обсъжда неприятното ви познанство с околните :lol: Въпреки, че и твоята постъпка е много кофти, тя си е виновна, че е трябвало да знае с какъв ВИП клиент си има работа, направо си и взел страха с тези оплаквания :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 16 Сеп 2014 20:21

Волтаже..., ти си проект на ЦРУ.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Дек 2014 00:11

>reddit

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Дек 2014 10:31

:live:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
Публикувано на: 17 Апр 2015 10:27

епа а се ебат ве, боли та фара
нале тебе не са та ебали :)

нали ?

with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 10:43

Волтажен, сега ще ти кажа какво се е случило. Момчетата са били притеснителни и не са искали да ти кажат, че не искат да имат взимане/даване с теб извън автобуса. Цъкали са игри заедно, гледали са филми, пушили са... В общи линии всичко, без това, което си си помислил. Може и да са си криели монстъра от теб :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 12:51

На мен ми прилича на напълно класическия случай с момчето, което по принцип е свястно, но често е неприятно и се държи неадекватно и поражда следните чувства у другите:

1) известна доза симпатия
2) скрито съжаление
3) желание а злорадство зад гърба му

Най-вероятно момчетата, от една страна, не са можели да те понасят особено, но от друга не си им пречел толкова, а и не си бил откровено гаден, за да те гаврят. Едното от момчетата не е искало да му ходиш на гости и са решили да се съберат само двамата, но без да разбереш, за да не те обидят открито. Когато си станал да ходиш с тях, са се смутили, щото за първи път е трябвало открито да покажат, че не те искат в компанията си. Разбирам го и мисля, че всеки е имал някакъв съученик, който по принцип си е окей и нямаш нищо против него, но просто не те кефи и ти се ще да го разкараш без да искаш да го засегнеш. Обикновено след това подмяташ, че е смотаняк, за да успокоиш съвестта си.

Сори, ма е много по-вероятно отдалечавайки се от теб да са те изебавали, за да потиснат чувството си на вина, че са те отрязали, отколкото ти да си видял през тях и да си ги ебавал с твоя много умен приятел, щото са се чукали в гъза.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 14:28

Значи, ако думите на маце Борко са верни, то поне едно време волжния е бил свястно момче :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 15:23

Възражения няма, всички сме съгласни, че си голям филмар и че ако не престанеш скоро, ще кръстят някое психическо разстройство на теб :lol:

Профил

Публикувано на: 17 Апр 2015 17:08

Според мен няма нищо лошо, ако са били гееве, да им е неудобно малко :arrow: Това си е тактичност един вид, не са искали да ти се навират в лицето :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 17 Апр 2015 17:25

Волтажа доставя с новата си история, както винаги. Което ми напомня една история, която ми се случи на мен и беше доста брутална и срамна. Ще я разкажа за морална подкрепа към волтажа и други, които биха се престрашили да споделят срамни моменти.

Горе-долу е близка до историята на Волтажа. Имах един много добър приятел, с който много бяхме гъсти. Още от малки се познавахме, после бяхме в един клас и тн. И си бяхме неразделни в даскалото. Класа не беше нищо особено, паралелка информационни технологии - 7 клас. Пълно със зубрачи и неадекватници. И много грозни курвета. Имаше само една наистина яка мацка, ама осрах нещата с нея, заради егото си, да не разказвам срамни подробности. Естествено, гледахме да страниме от нашия клас и главно движехме с батковците от горните класове или се отделяхме сами да пием бирички и да си говорим разни простотии. Нищо съмнително и проблемно, макар че явно неудачниците от класа са таяли някаква злоба от това, че не им обръщаме внимание и гледаме да не се задържаме с тях.

И всичко започна от една нахакана курва от класа, която е като кон в лицето и беше по висока от мене, а аз никак не съм нисък. Беше минала целия клас без мен и моя човек, което не е особено постижение, на фона на това, че повечето бъдещи програмистчета бяха доста сдухани, а тя беше отракана. Отправи ми директно предложение да се отбия у тях , на което още по директно и отказах с простата дума “не“. Без да я обиждам. И си мислех, че сме изчерпали въпроса, но вярно е, че грозноватите жени са много отмъстителни. Почна да ни следи от разстояние с грозните си приятелки, къде движим, какво правим, в което аз не намирах нищо нередно, може би ако имах адекватен и високо просветен приятел като волтажа, щеше да ме светне, че ме следят и щях да си спестя големия срам, който ме чакаше.

Един ден си взехме по две павурчета водка и се понапихме леко. Влизаме в час баш при класната след това с леко закъснение. Онея курветини ни изпреварили и стоят до класната на дъската. Целия клас ни гледа като извънземни, а класната ни гледа лошо и без да ни обяснява нищо казва: Изпразнете си раниците и двамата веднага! Освестих се и попитах какво търсят, като цялата работа ми беше по скоро смешна, а не сериозна. И тогава класната съвсем отговорно ми вика, че търси наркотици. А ние сме леко пияни и червендалести и вярно изглеждахме малко странно. Откриха в моята чанта две бели хапчета, без опаковка. Тва си беше най-обикновен парацетамол, че бях голям импулсивен нервак и често ме болеше киферицата, затова чат-пат взимах, ама ги вадех от опаковката и си ги слагах в пликче, все едно са от онея ментови бонбони, имаше едни големи бели – ментолки ли се казваха не помня вече. Класната ги взе и ги показа на онези разпоретини, все едно че знаят какво е това. И тези естествено казаха, че това е екстази.

Последва един от най-унизителните моменти в живота ми, в който класната ме джобеше пред целия клас и ме накара да се съблека по бельо да не крия още нещо. Също и моя приятел покрай мен го отнесе и повтори процедурата. След това последва водене при сестрата, ходене при директора, извънредна среща с родителите ни. Въпреки че нищо не се доказа съмнението остана дълго време след това, че дори и родителите ми постоянно ме пребъркваха и разпитваха месеци наред. Аз естествено още тогава успях да и го върна частично на онази курвичка като на свой ред я издадох, че носи съмнителни кутии с цигарки и определено количество презервативи и след щателна проверка на класната това се доказа. Яд ме е само, че не я съблякоха и нея да и видят покритите със сперма гащички. Не се спрях дотук, понеже съм много отмъстителен към прецакалите ме хора и не се спирам пред нищо, докато не им го върна двойно. Обаче и тази не си поплюваше.

Измисли нова сплетня – че сме били педалчета и се постара всички от класа да научат както и да стигне до учителите. Най-срамното е, че и тука тая находчива гаднярка имаше “доказателство“. Понеже често правех купони у нас с приятелите от тренировките, а и по принцип по това време въпросният ми приятел ми беше един от най-добрите, често го канех да цъкаме игри, гледаме кеч или футбол или просто да се напиеме здраво у нас, както и аз често ходех при него. Той имаше плейстейшън, а аз екс бокс и ни беше много яко да пием и играем, особено като родителите ни бяха някъде на почивка или на гости. И веднъж след як запой бяхме излезли по гащи на балкона да целим с водни балони стоящите отдолу пред блока. Тая кучка е успяла да ни направи снимка тогава, благодарение на съседка на моята възраст, с която явно са били приятелки и която открито ме недолюбваше, защото не я канех на партитата, а и не ходих на нейните, въпреки че известно време ме канеше. Дори веднъж ми счупи бравата на вратата, ама нямаше как да докажа, че е тя. В крайна сметка след много ебавки, номера и словесни престрелки и от двете страни, тази повлекана напусна класа, а малко по късно го напуснах и аз, в интерес на истината. Няма да забравя колко спичащ момент беше, като един учител ни привика и ни каза разочаровано: Момчета, вижте се бе, най-здравите мъжаги в класа, а да го играете обратни, няма ли момичета за вас? :?

От мен да знаете, непривлекателните жени са толкова отмъстителни, че майката си трака, пичове! Внимавайте с тях и как ги режете :|

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 17:51

нелегален написа:
The Wolf написа:
паралелка информационни технологии - 7 клас.

The Wolf написа:
Беше минала целия клас без мен и моя човек

начи
цялата тая история
бих я повервал
само при едно условие:
училището ти да е било в един от следните квартали:
- Люлин
- Дружба
- Надежда
- ОК1
- Захарна Фабрика
- ФакултетО

ако не е, заеби.

Добави към тия и Обеля и Филиповци :) Не се срамувам, че съм от Люлин и често даже го изтъквам. Тва ме направи човек, че съм наполовина люлинчанин, наполовина перничанец :oops:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 18:34

първо държа да уточня, че утре имам много тежък изпит, на който ще бъда скъсан и гледам да се разсейвам с нещо
затова пиша в темата

в така представената светлина към волтажа възражения по отношения на двамата му съученици нямам

към беста си имам подозренията, че е още в училище, щото има доста нисък awareness и май не си дава сметка как му звучат историите отстрани
като бях на 13-14 си измислях такива сюжети, с които да впечатлявам момчетата на село като ме питат имам ли си приятелка, щото те си опъваха през ден селските невръстни цигански милейдита, а аз още не си бях обръснал девствения мустак
по тоя начин хем се правиш на пич с няква вълнуваща история, хем намекваш "индиректно" къв си играч и не те ебе много за курвите, дет ти се свалят

пък тва да имаш игра на омраза с няква курва е много секси всъщност

както и да е

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 19:06

Менторе, прав си. Това, че са ме помислили за педалче, ми вдига неимоверно шансовете да свалям, като го разкажа на някоя :oops: Още помня как учителката по физе не ни даваше да хвърляме медицинска топка, да не пръснем веничките :(

Тая беше толко грозна, че всички бихте я върнали 100 процента. По ми беше досадно да ми налита, отколкото да го изтъквам. Отделно на 18 се омъжи, има деца вече и ми е много жал за този, когото излъга.

Всички тук разказваме небивали истории. За това е темата. А съм наясно, че повечето няма как да ми повярвате, като не ме познавате, просто не искам само волтажа да се срами тука.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: ❚█══█❚
Публикувано на: 17 Апр 2015 20:44

баце Морко написа:
На мен ми прилича на напълно класическия случай с момчето, което по принцип е свястно, но често е неприятно и се държи неадекватно и поражда следните чувства у другите:

1) известна доза симпатия
2) скрито съжаление
3) желание а злорадство зад гърба му

Най-вероятно момчетата, от една страна, не са можели да те понасят особено, но от друга не си им пречел толкова, а и не си бил откровено гаден, за да те гаврят. Едното от момчетата не е искало да му ходиш на гости и са решили да се съберат само двамата, но без да разбереш, за да не те обидят открито. Когато си станал да ходиш с тях, са се смутили, щото за първи път е трябвало открито да покажат, че не те искат в компанията си. Разбирам го и мисля, че всеки е имал някакъв съученик, който по принцип си е окей и нямаш нищо против него, но просто не те кефи и ти се ще да го разкараш без да искаш да го засегнеш. Обикновено след това подмяташ, че е смотаняк, за да успокоиш съвестта си.

Сори, ма е много по-вероятно отдалечавайки се от теб да са те изебавали, за да потиснат чувството си на вина, че са те отрязали, отколкото ти да си видял през тях и да си ги ебавал с твоя много умен приятел, щото са се чукали в гъза.

Еми, аз стигнах до същия извод след по-малко от минута, като му прочетох историята. :lol: Само дето ми се струва излишно, че подхождаш толкова внимателно и аналитично.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 20:52

ако четеш това, значи си ПЕДАЛ :P

Профил

Публикувано на: 17 Апр 2015 21:45

Аз пък в училище дружах с едно момче и тъй като бяха 23-24 момичета в класа и не им обръщахме внимание, защото бяха грозни, ни заклеймиха за гееве :!: Явно това е универсален похват :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Апр 2015 23:59

Нокти написа:
ако четеш това, значи си ПЕДАЛ :P

Ето това е неловка ситуация :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com