Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 15:27
е, виж там сред броевете на Максим има една Магдалена ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 19:02
Вчера прекарах цяла вечер да си лъскам броевете на ВЦ Мания и Плаеобоу. В БУКВАЛНИЯТ смисъл. В кашона които са седели се бяха малко понапрашили и от тежестта се бяха залепили някои страници. Та трябваше да ги бърша едно по едно , с мокра кърпичка, после с обикновена кърпа, после да ги прелистя за да се оправят. Голям купон. Оказа се че имам и списания като: Воркшоп, ВЦ Клуб, Мастер Гамес ?!, и три броя от списание с име - Компютърни игри ?! Имам 3-4 броя на ВЦ Мания от 1999 год. и около 10-тина от 2000. Списания от преди 16 ГОДИНИ, 16 ГОДИНИ батко. Като ги видях и се сетих колко съм одъртел и ми стана тъжно. Някои ги попрочетох и ми стана някво яко такова. Помня повечето статии, как съм ги чел преди сумати години и после как съм играл на тези игри. Само рекламите да прочетеш в тези списания е яко - фотоапарат с 32 мб. памет за 450 лева А Плейбойте първите са ми от 2002 , 2003. Явно първо съм проявил интерес към игрите и по-късно към чикийте. Обаче гледаш в първите Плейбой как няма грам фотошоп по-снимките, особено на тези на които са снимани българки. И вече в новите броеве ЯКО САМО ФОТОШОП. Верно по-яко изглеждат така снимките, ама нещо се губи смисълът така. Може да фанат някаква селска бургия /б.р. Племейт/ и в списанието да я направят да си ебе майката, та да си строшиш уйо от лъскане. А на живо няма да прилича и на човек. Като сложиш + 1000 пластични операци и мозък на гъсеница и можеш да полудееш. Ей ония ден гледах на Каробвски предаването и там бяха извикали - МИС ДЖУКИ и МИС СИЛИКОН /Джулиана Гани/ ... повтарям Джулиана Гани !!! ПОЛОДИАХ> Препоръчвам ви да го гледате , а аз отивам да си търся такава жена.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 21:33
Много се радвам за теб Аз се вдъгнових от преживяното от теб и слезох да търся мойте броеве на спам Мания, ама ку*, нищо не намерих ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 21:44
Аз мойте си ги качих наскоро, имам само три броя от 2000-та и те ми се паднаха от един six pack 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 22:12
На мен ми бяха останали само около 5 броя ПЦМ, но и аз покрай тия пакети успях да натрупам някой друг брой. Сега имам не повече от 12-13 останали броя като най-стария дето имам е от април 2004, а най-новия си е последния брой.  То и като се замислиш, тия пакети ги бяха пуснали преди цял век, като че ли, надявам се скоро пак да пуснат да си възстановя още малко от колекцията.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 22:23
аз имам всичко от февруари 2003 нататък иначе най ме е яд за списанията мики маус, които ги имах почти всички от 1991-ва до 2006-та и майка ми ги изхвърли 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 22:46
Аз също ги събирах тези Мики Маус списания, даже май баща ми директно ми носеше от издателството. Имах някакви дебели комикси като книги дори оттам ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Както и да е - дори не си спомням какво стана с тях :/
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Мар 2015 22:54
Е тва бяха поредицата "Макрокомикс", бяха пълен култ 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 11:49
аз още си пазя микимаусите, доста стабилна купчина са 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 11:52
Трябва да ти дойда на гости да ги разгледам някой път 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 13:54
е моите бяха поне 3 стабилни купчини особено след 98-ма когато почнаха да излизат от 2 на 1 седмица адски ме е яд значи, сигурно съм бил с най-голямата колекция в българия
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 16:45
В скоро време ще придобия бая стабилна колекция ПЦМ списания 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 18:50
Най-първия брой е от 1991-ва. От 1991 има 4 броя излязли - по 1 на сезон. 1992-1993 са по 15. 1994-1998 са по 24. От 1999 стават по 52 - всяка седмица излиза брой. Аз от 1991-ва имах само един. Тогава брат ми събираше списанието, аз бях много малък. От 1992-ра до началото на 1999 имаме почти всичко. Най-много десетина броя да липсват. 1999-та ни е най-голямата дупка, защото тогава брат ми престана да го събира, а аз почнах чак към края на 1999-та. След това до 2006-та включително имам абсолютно всичко. И тогава в един хубав момент реших, че съм твърде голям за това списание, а и му увеличиха цената, защото почнаха да слагат някви играчки и реших да престана. След това 2008-ма, майка ми в един хубав ден реши да ги даде за хартия и взе 2 лева. Значи толкова да ме е яд просто. Няма друго нещо дето да ме е толкова яд. Абе има всъщност много други Иначе повтарящи се комиски не съм срещал, това мога да го гарантирам, защото съм изчел всичко, което сме имали и щях да забележа. Аз ги помнех всички комикси наизуст.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 19:02
аз дори бях гледал някакъв пакет в замунда с качени всички микимауси до сега. иначе веднъж си спомням, беше се случило повтарящ комикс, което за толкова броеве, е нищо
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 20:16
Admiral General Till написа: аз дори бях гледал някакъв пакет в замунда с качени всички микимауси до сега. иначе веднъж си спомням, беше се случило повтарящ комикс, което за толкова броеве, е нищо Помня, че имаше няква колекция, която не беше и на 5% от всички броеве нелегален написа: Der Meister написа: Най-първия брой е от 1991-ва. От 1991 има 4 броя излязли - по 1 на сезон.
По 1 на два месеца са, не на сезон. Просто списанието не започва да излиза в самото начало на годината, а някъде към април-май. Тука може да си прав не съм сигурен. нелегален написа: Цитат: 1994-1998 са по 24. 26. Веднъж на две седмици. Тука не си прав 100%. Абсолютно съм сигурен, че бяха по 24. И аз помня, че беше веднъж на 2 седмици, което би трябвало да прави 26, но явно е имало дупки, в които е било на повече време. нелегален написа: Цитат: 1992-1993 са по 15. За този период знам най-малко, но съм 100% сигурен, че след първоначалния период (92-), където списанието е 1 път на два месеца, впоследствие става веднъж месечно. Следователно би трябвало да са по 12. Тука и аз не съм баш на 100%, но някъде на 70% мисля, че бяха по 15 нелегален написа: Аз спрях да си го купувам 2003-та, а по спомен то продължи да съществува някъде до към 2006-7. Вярно е това, което казваш, че по едно време бяха почнали да слагат играчки, но тогава вече не го взимах. Мисля, че все още излиза, или ако не, е спряло преди 1-2 години макс. Защото съм го виждал по будките в доста скорошни времена нелегален написа: бтв, съгласни ли сме, че Доналд Дък е най-големия?  Не. Скрудж и Гладстоун ftw нелегален написа: като заговорихме за колекции, събирахте ли тия триизмерни картички на Чипикао? Някъде 98-ма се появиха. Те бяха на две партиди - първо имаше 20, като следващата година изкараха още 20, та общо 40. Аз помня, че първите ги събрах всичките, а от втората серия ми липсваше едно къде Чипи се вози на един сърф, и като го погледнеш под ъгъл се оказва, че сърфът всъщност е акула. Филмът беше, че това ми се беше паднало още в началото, но го изгубих още същия ден като ме връщаха от курса ми по английски. Казах си "е, то сигурно е често срещано, пак ше ми се падне." Да, ама не - така и не ми се падна пак.  Помня ги много добре тези. Имам ги и 40-те + доста повтарящи се  Тази ми колекция поне не е изхвърлена  Ако го имам на повтарящо се това със сърфа ще ти го дам 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 20:29
Сега си разгледах колекцията с Чипикаота. Значи първата картинка номер 1 я имам поне 20 пъти. Останалите, средно по 5 да речем. А точно тоя сърфист, нали, гледах дали ми се повтаря и рових, рових, рових, за да намеря 2-ра повтаряща се картинка и си викам е баш тоя ли го нямам на 2 пъти. Ама точно последната картинка която прерових се оказа, че е втория сърфист. Та го имам на 2 пъти и с удоволствие бих ти дал едната картинка  Иначе видях и някви картинки от няква трета серия ама само няколко, явно не съм я събирал сериозно.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 20:54
Ааа верно, че имаше и такива бях ги забравил. И тях ги събирах, но не много сериозно. Иначе, не! Говоря за пак такива като тези 40-те, пак триизмерни като номерата им почват пак от 1.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 21:33
Триизмерните картинки на чипикао бяха КУЛТ!!! Номер 15 с гайчения ключ > all Онова с гатанките на чипикао също беше мегакулт!!! Снаксовете "Разбойници", които освен 35-те обявени фигурки имаха и 36-та = C.V.L.T.!!! И сладоледи "Хатман" ама тва вече е некво много олдскул  И първия сезон на MMPR на видео касети под наем, които като нямахме пари да си ги вземем стояхме във видеотеката и им гледахме обложките... 
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 22:05
Serious Sam написа: Триизмерните картинки на чипикао бяха КУЛТ!!! Номер 15 с гайчения ключ > all Онова с гатанките на чипикао също беше мегакулт!!! Снаксовете "Разбойници", които освен 35-те обявени фигурки имаха и 36-та = C.V.L.T.!!! И сладоледи "Хатман" ама тва вече е некво много олдскул  И първия сезон на MMPR на видео касети под наем, които като нямахме пари да си ги вземем стояхме във видеотеката и им гледахме обложките...  Чипикаото не бяха никакъв 'култ' бате, бяха СУПЕР глупави. Иначе и аз съм ги събирал , да. Всяко голямо , ядях такъв кроасан, както и другите баламурници от основното. И после ги менкахме. Не че не се падаха по 300 пъти едни и същи. Разбойниците също не бяха кои знае какво, снакса беше повърня , реално 1 път не съм го ял. Имал съм случай - взема си пет пакета снакс, изсипя ги в казана за да взема само фигурките, и ми се падат ПЕТ повтарящи се. Голям купон. А , 'хатман' и 'MMPR' , само ти си знаеш какво е това ... ** Забравих да кажа че и аз съм събирал Мики Маус. Реално нямам спомен аз да съм си ги купувал, сигурно нашите са ми ги взимали, защото тогава съм бил твърде малък за да заявя какво точно искам. Имах една купчина която пазех до преди 5-6 години, но отдавна я няма. И изобщо не жаля за нея, както някои от вас, защото не се виждам сега да седна да си ги препрочитам тези списания ... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Мар 2015 23:35
Тия чипикали триизмерните са първото нещо, което съм събирал  После почнах покемони да събирам. Ама колко чипикаута съм изял само, всеки ден по два-три си купувах, а кофтито беше, че хич не ми харесваха като вкус, само заради картинките ги взимах, а имаше едни други кроасани много вкусни по същото време, та си беше голяма дилема И като цяло си бях тотален карък със събиранията, единствената пълна колекция, която съм събрал през живота си е Мастър Крок. И трите части, даже много се надявах да има и четвърта част с картички, а също и снакса адски ми харесваше, овкусяваха го зверски, после и него спряха. И само три пъти съм бил наистина зарибен да събирам нещо - Мастър Крока, Ю-Ги-О и едни галактически футболисти от някакво аниме, където имаше и здрави мацки и много се бях хайпнал 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|