Автор |
Съобщение |
mcmlxxxvi
|
|
В момента играе: в момента не играе, довечера може
|
|
Заглавие: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 07 Мар 2015 12:57
Днеска, като гледах как вали, си викам, че ще е много яко да си направим масов бой със снежни топки, както сме правили преди. Освен това имам идея как може да си направим CTF на живо.
Та, има ли поне 8 навити за утре следобед в Борисовата?
Код: res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 07 Мар 2015 18:22
Е за такива моменти ме е яд, че не съм в Софията...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 07 Мар 2015 19:28
Е, и Аз така
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 07 Мар 2015 21:11
Ако се окаже сполучливо, ще повторим и по-ен-тим.
Изглежда да имаме кворум. Утре в 14 ч. на Арианата.
Код: res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 07 Мар 2015 21:12
Не забравяйте pics, да се увековечи момента
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 08 Мар 2015 17:24
Кой би бе, нищо не казвате
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 08 Мар 2015 17:38
Serious Sam написа: Е за такива моменти ме е яд, че не съм в Софията... А мен такива моменти ме карат да съжалявам, че съм от София, но въпреки всичко съм вечен нюфаг тука и няма никакъв смисъл да идвам
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 08 Мар 2015 18:40
ше му еба майката
бях зает тия дни и даже не съм влизал във форума
което със срам ше кажа, че се случва сравнително рядко
ма точно тоя път да решите да направите нещо
и пак ше го изпусна
дано сте се пребили като кучета с ледени буци, вашата семка циганска
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 08 Мар 2015 20:13
пцуй, пцуй, и после дай скайп или фейс, че следващия път да казвам(е) ----- бяхме аз, Рекса, Шейди и Актив (сменен от един приятел) срещу Майстера и трима други бихме ги 6:4 capture-the-flag и после 5:4 last-man-standing mvp: един пич от другия отбор; подгласник mvp - Рекса снимки очаквайте от Майстера и от един друг телефон, като ги получа
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 08 Мар 2015 20:15
The Wolf написа: Serious Sam написа: Е за такива моменти ме е яд, че не съм в Софията... А мен такива моменти ме карат да съжалявам, че съм от София, но въпреки всичко съм вечен нюфаг тука и няма никакъв смисъл да идвам Не деля олд-ню, имаше хора, никак несвързани с форума - за следващия път да знаеш да се обаждаш и да идваш. БТВ, ако и другия уикенд се запази това време, както обещават, и има сняг, може да направим втори мач.
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 10:00
Nocturno написа: аз моем да дойдем с едно казанче, неремонтирано, развалено и неработещо, и да ви блъскам у главите с него яла баце ----- Аудиовизуални материали: https://www.dropbox.com/s/7su9s4nk9mqlm ... 9.zip?dl=0
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 10:16
Къв е тоя обелиск бе??? ИЛЮМИНАТИ
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 10:24
Яко е било, аз от всички, които са дошли съм виждал на снимки Актива и Майстора, ама и тях не можах да разпозная, слаб физиономист съм
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 11:49
Аз трябваше да се измъквам рано-рано към един ресторант на Сточна гара. Имам зверска мускулна треска на краката. Добре се получи, жалко че не е много вероятно снегът да се задържи до следващия уикенд.
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 12:32
помниш ли като ритахме в испанската как ме пита после дали имам мускулна треска и почнахме да се оплакваме един на друг кат жени тогава верно си беше зверска
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 14:07
ЗА СНИМКАТА - Кажете кой , кой е бре ! ?
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 14:14
NoName написа: ЗА СНИМКАТА - Кажете кой , кой е бре ! ? От ляво надясно: Майстера, един негов приятел, Рекса, аз, Шейди и двама приятели. Актив е с кафява дреха на първите няколко клипчета, преди да си тръгне.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 15:41
Яко се получи наистина, поздравления и от мен за всички участници! MVP-то е най-отдясно на снимката от горе, с "шампанското" в ръка.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 15:57
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 17:33
vsushtnost sa 8 shot edin snima, a aktiv e bil predi tva i sa bili 9
ama nali pcm e detskata gradina
ko li sa zanimavam
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|