Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 17:59
Да, това за Ванга е фейк енд гей.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 20:30
Ходих на втори ушо-носо-гърлар и ми каза, че не вижда възпалени сливици, но зачервено гърло  Тия доктори ме разбиха - единият сливици, без гърло, втория обратно - или е и двете, или нито едно. Пуснах си гърлен секрет в две лаборатории и от едната имам стафилококи, които причиняват точно възпаления ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 20:37
Мене все ме питат "Абе на теб защо са ти извадили и трите сливици?", на което аз се опулвам и казвам "Не са ги вадили, там са си..." и обикновенно отговора е "Олелее, ама те са ти атрофирали и трите"... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 20:41
кво значи да ти атрофират сливиците
в смисъл
те нали имат инунозащитна функция ппц
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 20:54
Ддз, рядко ме хваща толко сериозно гърлото, че да ходя на лекар... Смалили са се и не се виждат. Като бях малък щяха да ми махат третата, но така и не я манаха.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 20 Фев 2015 21:09
То и мен не ме хваща сериозно, даже и сега, но се замислих защо повече от месец имам дразнене, а не кашлям и ей така на шега отидох, пък какво ми сервираха ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Фев 2015 14:11
Мен така или иначе все ме плашат ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 23 Фев 2015 14:29
Сигурно работят и в алпийска фирма "Дъглас".
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Фев 2015 11:00
На мен по-скоро ми изглежда като да сме в топ 5 на най-тъпите на континента, ама айде... ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Фев 2015 15:32
ти не си от наще :S
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Фев 2015 17:20
Отразява много повече качеството на образователната система, а не някакво естествено IQ.
Не е съвпадение, че Финландия и Швейцария са там, където са.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 25 Фев 2015 17:56
Nocturno написа: ти не си от наще :S сичките сме траки ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 26 Фев 2015 00:58
баце Морко написа: Отразява много повече качеството на образователната система, а не някакво естествено IQ.
Не е съвпадение, че Финландия и Швейцария са там, където са.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2015 13:55
Да си миеш само веднъж дневно зъбите? Аз като малък си миех зъбите два пъти дневно, хапвах си сладки работи (без да прекалявам) и имах кариеси. След това продължих все така с миенето и хапването, обаче проблемите със зъбите спряха рязко. Към днешна дата последната ми пломба е на около 10 години (преди това сигурно не бях имал 5). Но понеже не пия кафета и лайна, нямам и зъбен камък. Ходя на контролен преглед веднъж на 6 месеца (веднъж зимата и веднъж лятото). Сякаш в един момент се изчерпаха генетично заложените дефекти в зъбите ми и след като ги оправиха нямам нови, защото поддържам добра устна хигиена. Едва ли е точно така, ама... Не мога да си представя как си миеш зъбите с паста само веднъж дневно. Ако човек обичайно се буди с вкус на лайна (буквално), заради бактериите в устата, то ако не си си мил зъбите вечерта, според мен ще се събудиш с вкус на лайната на лайната... Идеята за някакъв под 60 годишен човек, който да не си мие два пъти зъбите дневно, ме потриса, честно.
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2015 15:09
Ако съм вкъщи си мия зъбите почти винаги след като се храня, и сутрин като стана. Ама мозъци, млечните зъби се развалят свръх лесно, не са като постоянните
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2015 15:16
Е логично е, че не говорим за млечните зъби...
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2015 16:39
Копеле искам да живея сам
Тва е ебати наказанието, съквартиранта само цапа в кухнята и цъка wow, съквартирантката и тя маже из кухнята само и се лакира и си говори с приятелките по скайп
Аз във времето в което не съм на работа или на университет трябва да чистя апартамента за да не завъдим всякаквите му там прости и сложни организми
полодях
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2015 16:53
Аз от миналия семестър живея сам и се чувствам като крал 
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 27 Фев 2015 17:18
Аз миналата учебна година си бях в самостоятелен апартамент, сега последната учебна година пак така. Кеф.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 28 Фев 2015 01:07
Deprivd написа: съквартирантката и тя маже из кухнята само и се лакира и си говори с приятелките по скайп
полодях
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|