Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 18 Яну 2015 19:41
NoName написа: Във форума влизат около 5 човека общо
Именно за тва не мисля че пречи на някой... Даже е приятно да видиш няква активност в тоя замрял форум, макар и такава.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 18 Яну 2015 20:06
Днеска разчиствах в нас и осъзнах колко много такива неща имам Бих искал да ти помогна ама не ми се разделя с тия неща Имам сигурно над 500 (или може би много повече) листчета, имам и картонени по-яки, но най-якото, което имам е един огромен албум с огромни мега яки лепенки (с размер като екран на таблет може би една лепенка ) с кечисти от атитюд ерата Мога да ти го снимам ако искаш ама не го продавам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 19 Яну 2015 01:35
Не искам да ти развалям темата, но искам да знаеш, че напълно подкрепям начинанието ти Самият Аз събирах такива и сега като се сетя, че съм ги хвърлил при положение, че можех да ги пласирам или подаря... Успех от мен
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 19 Яну 2015 19:15
Нямам за цел да влизам в конфликт с никой, ако съм засегнал някой, извинявам се Все пак, виждам, че има и хора, които си спомнят с известна доза носталгия кеча, което ме радва До колегата, който предлага снимки - ще откажа, понеже ще ме хване благородната завист Запази ги щом си решил, ще можеш да ги показваш на поколенията и да ни се чудят на какво сме се радвали
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 19 Яну 2015 19:30
Wrestler написа: Нямам за цел да влизам в конфликт с никой, ако съм засегнал някой, извинявам се Ама хич не му се извинявай на тоя. Както сам каза, това е форумния ни шут Wrestler написа: Все пак, виждам, че има и хора, които си спомнят с известна доза носталгия кеча, което ме радва То при мен носталгията не е към кеча, защото все още си следя какво се случва с WWE, ами по-скоро към детството. Wrestler написа: Запази ги щом си решил, ще можеш да ги показваш на поколенията и да ни се чудят на какво сме се радвали Ааа, аз ако имам деца със сигурност няма да ги зарибявам по кеча, че ще вземат да станат фенове на Джон Сина и ще трябва да ги бия
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 19 Яну 2015 20:09
NoName написа: Ако oще веднъж си вдигнеш недъгавата тема, ще те намеря и ще си обърша гъза с всичките ти - календарчета, плакатчета и лепенки от снакс. После да не ти казвам какво ще те накарам да направиш с тях.
Във форума влизат около 5 човека общо и много добре виждаме накендзаната ти тема. НЯМА нужда да постваш отново и отново, през 2 дена !
Радвам се че ми желаеш здраве. И аз ти желая разни работи но не мога да ти ги обясня толкова литературно колкото желая, защото от 2 дена си имаме админ, нищо че преди това 10 години нямахме. Давам воля на въображението ти да си представя, моите пожелания. ма ти по-бавноразвиващ не можеш да бъдеш, нали? или със следващия си пост ше успееш да ме опровергаеш? накендзан си ти, човекът търси усърдно и напомня за темата си и поради таз причина аз днес намерих едно мини-албумче с картички на Скалата и няма да му ги продам на момчето, ми ше му ги дам без пари и не че не можеш да се обясниш литературно "щото си имаме админ" ми щото не можеш изобщо нищо да обясниш никога литературно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 21 Яну 2015 18:31
Nocturno написа: NoName написа: Ако oще веднъж си вдигнеш недъгавата тема, ще те намеря и ще си обърша гъза с всичките ти - календарчета, плакатчета и лепенки от снакс. После да не ти казвам какво ще те накарам да направиш с тях.
Във форума влизат около 5 човека общо и много добре виждаме накендзаната ти тема. НЯМА нужда да постваш отново и отново, през 2 дена !
Радвам се че ми желаеш здраве. И аз ти желая разни работи но не мога да ти ги обясня толкова литературно колкото желая, защото от 2 дена си имаме админ, нищо че преди това 10 години нямахме. Давам воля на въображението ти да си представя, моите пожелания. ма ти по-бавноразвиващ не можеш да бъдеш, нали? или със следващия си пост ше успееш да ме опровергаеш? накендзан си ти, човекът търси усърдно и напомня за темата си и поради таз причина аз днес намерих едно мини-албумче с картички на Скалата и няма да му ги продам на момчето, ми ше му ги дам без пари и не че не можеш да се обясниш литературно "щото си имаме админ" ми щото не можеш изобщо нищо да обясниш никога литературно Благодаря за подкрепата и още повече за това, че си отделил време да се поразтърсиш из позабравените неща от детството Ще се радвам да получа въпросното албумче и държа да ти заплатя, пък било то и скромно. Пиши където ти е удобно едно съобщение - тук, в OLX ( http://ivanovbs.olx.bg/ ) или на skype nkk_bs и ще се разберем Колега Der Meister, и ти си доста прав, доста се поизмести фокуса във федерацията. Сегашните звезди са по-скоро модели преди всичко друго, но такива са времената
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 21 Яну 2015 18:52
Я кажете откъде да почна да гледам кеча, при положение че не съм го гледал от 12 години
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 21 Яну 2015 21:51
ot televizoro go gledai
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 21 Яну 2015 22:06
Der Meister написа: Мога да ти го снимам ако искаш ама не го продавам Всъщност това не е лоша идея Аз като малък събирах доста стикери/ленти/картинки и тн. ама съм загубил всичко, само на вилата още имам залепени плакати на Лита, Батиста и Роналдиньо Макар че вече не са актуални де...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 23 Яну 2015 20:13
IC1101 написа: Я кажете откъде да почна да гледам кеча, при положение че не съм го гледал от 12 години От дебюта на Русев hyper` написа: От https://www.youtube.com/watch?v=znhP2tsrx-sПосле е по-забавно като ги забелязваш тия неща. Хвърлих едно око на филма ама повечето неща не би ли трябвало да са ви ясни по дифоут? И въпреки всичко кеча е по-"истински" от доста други неща
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 23 Яну 2015 23:15
Не съм гледал толкова кеч и не съм се заглеждал как ги правят по-тежките удари и затова това ми беше интересно. Но да, примерно кечът е по-истински от кариерата на Ким Кардашиан. Книга със селфита, боже, докъде стигнахме...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 24 Яну 2015 11:23
emi kat se interesuvash ot nekakva ciganka s armensko ime donikade nema da stignesh bate
kvo govorish v mn. chislo
sprel
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 20 Фев 2015 14:58
Up! Можете да погледнете снимката в обявата ми, за да придобиете горе-долу някаква представа какво търся. http://olx.bg/kupuvam-kartichki-kartink ... -i59552914Все пак, ако разполагате с друг вид картички или артикули, пишете ми, събирам почти всичко с кечисти от всички серии! За връзка с мен: Лично съобщение в OLX: http://ivanovbs.olx.bg/ Проверявам го редовно и ще Ви отговоря най-бързо! Skype: nkk_bs e-mail: psgbg@abv.bg
|
|
|
|
|
DA_ROK
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 21 Фев 2015 15:44
В кеча е истината момчета!
ROCK on!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 01 Май 2015 10:02
DA_ROK написа: В кеча е истината момчета!
ROCK on! Така е, колега Up! Можете да погледнете снимките в обявата ми, за да придобиете горе-долу някаква представа какво търся. http://olx.bg/ad/kupuvam-kartichki-kart ... 41SqS.htmlВсе пак, ако разполагате с друг вид картички или артикули, пишете ми, събирам почти всичко с кечисти от всички серии! За връзка с мен: Skype: nkk_bs e-mail: psgbg@abv.bg
|
|
|
|
|
kamengtaiv
|
n00b playa |
|
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 03 Май 2015 19:43
Пожелавам ти успех ! За съжаление нямам никакви картички, но като бях по-малък бях купувал някакви списания за кеч и те имаха хубави плакати . Даже бях залепил един със Марк Хенри във класната стая, когато бях 3-ти клас . Еххх времена ... Кеча преди беше по-готин .
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 04 Май 2015 00:32
Кеча винаги е бил същата простотия, просто вече си пораснал. Чудя се защо я гледам тая тъпня още. Гипо беше прав.
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Купувам кеч карти, картинки, албумчета от снаксове и дъв Публикувано на: 04 Май 2015 13:57
Kirilicata написа: Кеча винаги е бил същата простотия, просто вече си пораснал. Чудя се защо я гледам тая тъпня още. Гипо беше прав. Така е като гледаш само WWE Някои хора никога не се научават, че най-комерсиалното не винаги е най-качественото. Има инди федерации, които предлагат в пъти повече качество. То почти всичко се комерсиализира вече общо-взето. Даже и футбола. Не разбирам как някакви профани се кефят на Нисшата лига и оня жалък отбор Шимейлси с треньор сетубалската мастия, дето влиза в гръб на хората и им бърка в очите като некоЙ Цензура, вместо да гледат Бундеслигата с най-интересните мачове и равностойни отбори(като изключим Байерн, който дръпна в последно време). Спорта се превърна в реалити вече на всички нива
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|