Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 21:02
А на мен ми правят теми, че съм бил шитпостър
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 21:06
Еби когото и както успееш, все ми е едно. Видимо е от на майка ти Цензурата, че си си заслужил участта.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 21:09
Цитат: Светът не става за живеене. Щото всички избрахте да сте животни, вместо хора.
А може по-иначе, може.
I shall try to live up to your expectations Holy One изхождайки от заключенията ти , какво трябва да сторим?
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 21:37
Всичко мога да приема, но не и да ти гледам високомерието. Както казах, може и да проявяваш интелект в някакви области, но в други си импотентен да се ориентираш, камо ли да вземеш адекватно решение. Примерно в момента ясно се вижда, че не разбираш на каква плоскост се води разговора и си блещиш тъпотиите за това ква развита личност си ти, пък кви скотове са останалите. Гнил си и ти, баце, просто по много различен начин. Приемам, че в последните страници вървиш по ръба на троленето и приключваме, щото ако трябва да те взема насериозно след всичко това, майко мила. Ся ако може да сменяме темата и да демонстрираме некво елементарно ниво.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 21:46
But Holy One, сам виждаш че сблъсъка на характери и личностни различия е непреодолим,различията между хората са невъзможни за изглаждане , значи ли това че трябва да изберем уединението вместо тълпите(форумите), да избираме хората по качеството им, следователно да имаме не повече от 1-2 приятели, защото малцина са изваяните от качествена глина ?И дори правейки това , пак трябва да се изправим пред теглилата на самотата , която е трудно поносима сама по себе си.Ако всички станем крайни индивидуалисти преследваме гения си и живеем живота в себе си до краен предел ,няма ли това да отчужди хората един от друг , няма ли това да доведе до повече дразги , конфликти та дори войни , деморализация и мародерства.Та как е възможно индивидуалисти да представят групи от хора на политическата сцена , ако ще бъдат нищо друго от самите себе си и ще изповядват собствената си оригинална философия , несъответстваща с ничия друга ?При все Holy One човека е неспособен да оцелее извън общество от хора и такова трябва да съществува , ако искаме да продължим вида си.Не може да не правим отстъпки дори и от самите себе си в полза на другите , общество от индивидуалисти е напълно невъзможно.Свети младежо , ако е невъзможно да направиш това което толкова много учители на човечеството не можеха да направят , как трябва да живеем живота си ?И накрая как по-точно разграничаваш добро от зло?Понякога си мисля че всички сме изпаднали в дълбока духовна слепота и никой сред нас не е достоен да каже аз съм прав.По същия начин по който никой смятан от себеподобните си за светец не е казал "Аз съм свят".
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 22:21
Аз си мисля да ти затварям лайна в бурканчета и да ти ги пращам. Очевидно с това обичаш да се храниш.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 22:26
Ми няма да те оставяме да мреш от глад, я
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 22:40
Дилдо е гей.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 22:40
Посочил съм ти ясно в какво се състои лицемерието ти - да смееш да дадеш определение на какво е гнусно и недопустимо и да имаш претенции, че твоето държание не е такова, и после да изръсиш как ще ебеш нечия майка с нож и баща му ще е отдолу.
textbook лицемерие, дори нямам за цел да те обиждам, искам да видиш иронията и да си кажеш - ''ей бате, може пък да са прави... ще броя до 10 преди да говоря подобни неща".
Но не, ти си дълбоко убеден, че допускаш много малко грешки, а като те затиснат в ъгъла и няма как вече да отречеш е достатъчно да кажеш "извинявам се, лайно съм. ЕТО ВИЖТЕ - ИЗВИНЯВАМ СЕ, СЪЖАЛЯВАМ (значи всичко ми е простено).'' Ти не съжаляваш за нищо, извиняваш се от кумова срама. Ти си "Чужденецът" на Камю и Бъфало Бил от "Мълчанието на Агнетата". Това вече е обидно, и ако разбереш защо, наистина, ама наистина се надявам да се промениш, ако се налага с професионална помощ. Това може да спаси живот някой ден. Защото ти си всичко, което ти казах, не за да те напсувам, Сашо, а за да го осъзнаеш и да вземеш мерки - ти си социопат и опасен психопат.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 22:45
Deprivd написа: Това може да спаси живот някой ден. Защото ти си всичко, което ти казах, не за да те напсувам, Сашо, а за да го осъзнаеш и да вземеш мерки - ти си социопат и опасен психопат. И току що списъка му с жертви се увеличи с още една
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 22:52
А ти да не си мислиш, че някой е в безопасност? Нали прочете - ние сме животни
то взема лосиона и го намазва по тялото си то слага лосиона в кошницата
аз дори не се ебавам
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 23:18
свинтуси
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 13 Яну 2015 23:50
naduhte mi glavata veche
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2015 00:00
надуха ми главата тез дъртаци прости добре че тъз вечер съм канен на гости дайдем кифтета вино да са лей
never forget
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2015 00:02
Три пъти пробвам да си влезна в профила и не мога, докато не се сетих че съм си сменил паролата ... Волтажа наистина премина границата на нормалното ... колкото и да се храним в този форум и да се обиждаме постоянно, това в 90% от случаите е с цел забавление. И никои не приема думите на сериозно. И по важното е никои не ги изрича със ЗЛОБА, каквато показа ти. Смятай щом ме накара да чета 7 станции назад , за да разбера защо аджеба те наливат всички. Еми напълно си го заслужи ... Много грозни работи наприказва в последните постове. Прави си сметката щом те псуват хора които реално те познават, които са излизали с теб и които ти казват че вече не искат да имат нищо общо с теб. Това не е като да храниш някои непознат само заради спорта. И то думата 'псуват' не е много точна. Хората ти обясняват какъв си ненормалник и ти пак не го разбираш ! В началото си викам - Тоя тука прави някакво извратено тролене, явно се кефи да привлича по този начин внимание. Но после разбрах че просто не си нормален, сериозно. Не може да се радваш ... там на каквото се радваше, чак ми е гадно да ти повторя думите. Не може да се филмираш че някои те е следял все едно си 13 годишна госпожица. И да занимаваш тука 4-мата останали човека в тоя форум. Все едно някои го ебе за това. Не може 3 МЕСЕЦА да помниш и да говориш за някаква тъпа случка в магазин. Която всеки нормален човек би забравил на другият ден. А ти я коментираш отново и то със не скрита злоба дори. И пак ти казвам. Мани ме мене , аз не те познавам и ми е през ***. Но щом хора които те познават в живота и сте излизали заедно, те редят и ти казват колко си зле, а ти и дума не отбираш. И щом накара всичките активни потребители в този форум да ти напишат по един пост, смятай какво негативно впечатление направи.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2015 01:23
pedali za 4ujdeneca ne se napuvaite tvurde samo kazah
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Excess
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2015 02:50
Пиша "КУР" и бегам
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2015 03:55
баце Морко написа: тамън видех нещо хубаво в тоя форум нещо, което пък да ме накара да се замисля дали да не се "завърна" вместо да сеирджийствам моментно и после видех белега под гърдата оня характерен разрез направен за поставяне на имплант е тва е форома фалшиви цици и истински олигофрени ebete se sichkite
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2015 08:55
Факт, ако някоя е достатъчно комплексирана, че да си сложи силикон, значи е психиески болна и за нищо не става
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 14 Яну 2015 10:08
what if they get me? написа: Ако си следял по-внимателно предишни разменки между мен и него, си щял да забележиш как той все търси някакъв повод да се заяде и да ме уязви и да ме провокира, и честно казано не виждах защо. Аз мълчаливо ги игнорирах досега, щото и не му се получаваше, но в крайна сметка чашата преля и затова се изказах по този начин. Не си придавай такава небивала важност въобразявайки си че си търся повод за каквото и да е - ти поводи ми даваш на всеки два реда. Никога не съм ти казвал нещо различно от това, че си патологичен, сбъркан девственик, защото просто не си ми показвал нищо друго. С кое точно преля чашата? Какво, от детинския ти мироглед ли да черпя вдъхновение или от тоталната ти липса на контрол? Върха на целия ти нонсенс е обаче това, че съм те бил провокирал. Изхождайки от егоцентричната ти космогония, бих казал че по-скоро ти провокираш мен и не само мен. Според мен, ти си един потенциален терорист и convert.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|