Автор |
Съобщение |
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 13 Апр 2010 23:22
Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Low Narcissistic: Moderate Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Moderate
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Апр 2010 12:10
Paranoid: Very High Schizoid: High Schizotypal: Moderate Antisocial: High Borderline: Moderate Histrionic: Moderate Narcissistic: Very High Avoidant: High Dependent: Low Obsessive-Compulsive: High
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 13 Дек 2014 22:15
Батка, поръчай си психологически портрет от някой психолог, ако не друго, то поне отговора ще е удовлетворяващ.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 12:21
Paranoid | Low Schizoid | Low Schizotypal | Low Antisocial | Moderate Borderline | Low Histrionic | Low Narcissistic | Low Avoidant | Low Dependent | Low Obsessive-Compulsive | Low
ako si izguba oshte edin put vremeto s kuvto i da e online test she stana mnoo agresiven
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 14:36
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 17:44
Disorder | Rating
Paranoid | Low Schizoid | Low Schizotypal | Moderate Antisocial | Moderate Borderline | Moderate Histrionic | Low Narcissistic | Low Avoidant | Moderate Dependent | High Obsessive-Compulsive | Moderate
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 17:46
Айде сега всички на теста за депресия - http://www.depressedtest.com/
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 20:11
Добре, че са тестовете на Волтажа, че да има за какво да се пише тука Като човек, интересуващ се живо от психологията и бъдещ психолог завършил СУ ми беше интересно колко луд ще изляза и мисля, че спазвам максимата: всеки психолог е психар Paranoid: Moderate Schizoid: High Schizotypal: Moderate Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: High Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: Low Теста е много клиширан и освен ако не цъкаш целенасочено не на всеки въпрос лесно можеш да бъдеш изкаран ненормален по доста от параграфите, плюс че се отговаря само с да и с не. Малко разяснение колко банален и зле направен е теста, за който го интересува(ако въобще някой се интересува ): Да вземем например моя резултат - не мога да съм едновременно Нарцистичен и интровертен тип. Това просто са взаимно изключващи се понятия. Не мога да бъда егоист и егоцентрик, който желае постоянно да е център на вниманието и има високо самочувствие и човек антисоциален, избягващ общуването, гледащ да се скатава, с ниско самочувствие и живеещ в перманентен стрес. Да не говорим пък да си параноик и шизофреник едновременно. Разликата между параноидно и шизофренно разстройство е съществена. Има параноидна шизофрения както и шизофренна параноя, но водещото е шизофренията. Човек може да има параноя без да е шизофреник. Също има и други смехотворни неща - например как разбраха, че съм зависим и какво точно имат предвид- зависим от алкохол и наркотици или зависим от хорското мнение, тоест слагач или пък безволев човек. Само два въпроса имаше, доколкото помня свързани с това и не са достатъчни изобщо. Няма да се хващам за друго, понеже ме мързи да пиша, пък и няма кой да чете, ама схванахте идеята - не се доверявайте на такива рандъм тестчета, дори и несериозно да ги попълните за кеф, като излезе, че ви има нещо е достатъчно да ви се пусне мухата и ей така да се запознаете от близо с параноята
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 20:15
kat za chovek zavurshil psihologiq si proqvqval prez godinite v toq forum dosta elementaren izkaz batko qzuk za diplomata ama vse pak e ot SU
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 20:20
Nocturno написа: kat za chovek zavurshil psihologiq si proqvqval prez godinite v toq forum dosta elementaren izkaz batko qzuk za diplomata ama vse pak e ot SU Хвана ме, ма и се не напъвам(в повечето случаи) у форона
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 20:42
batko mnoo mi e izmalqlo da sporq veche v too forum ama si napisal "бъдещ психолог завършил СУ" kude adjeba trqq si tura zapetaikata? tva det si go napisal oznachava "човек, който в бъдещето ще бъде практикуващ психолог, завършил СУ" ne shtem se zaqjdam ma naistina mnoo slabo nivo, za e tva ti govorim, dano ne e bilo samo u "forona" (kvoto i da e oznachavalo tva seki put kat go napishesh) p.s. kefi me kak prevkluchvam na kirilica super naglo
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 20:55
what if they get me? написа: Дефинирай твоето разбиране за антисоциален, интересно ми е Знаеш ли също какво е интровертност? За третата точка - може и да си прав, не съм търсил много-много обяснения, което явно ме прави нормален човек донякъде, но само донякъде, понеже един нормален човек въобще нямаше да се занимава с този тест, направи си изводите @Моци, често пропускам запетаи и бъркам букви, понеже влизам рядко и за кратко, а после ме мързи да поправям...
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 14 Дек 2014 23:24
Той вълка ако си праска лъжите в тия тестове, както си е свикнал, какъвто и тест да прави, все ще му излезе грешен.
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 15 Дек 2014 00:55
Paranoid | High Schizoid | Low Schizotypal | Moderate Antisocial | Moderate Borderline | Very High Histrionic | High Narcissistic | High Avoidant | High Dependent | Very High Obsessive-Compulsive | Moderate
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 15 Дек 2014 01:07
антисоциален = противообществен, противодържавен
това за което говориш е асоциален
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 15 Дек 2014 09:00
Paranoid: High Schizoid: High Schizotypal: High Antisocial: Moderate Borderline: High Histrionic: High Narcissistic: High Avoidant: Very High Dependent: Very High Obsessive-Compulsive: Very High
Fear me, mortals!
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 15 Дек 2014 11:56
da ne si mislish che imash nekakvi super sili sq? tup
stiga spamil
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 15 Дек 2014 12:31
Disorder | Rating
Paranoid | Low Schizoid | Low Schizotypal | Moderate Antisocial | Moderate Borderline | Low Histrionic | Low Narcissistic | Low Avoidant | Low Dependent | Low Obsessive-Compulsive | Low
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 15 Дек 2014 19:48
Der Meister написа: антисоциален = противообществен, противодържавен
това за което говориш е асоциален Не, само съм изпуснал да добавя и асоциален в тезата си от предишния пост, но това далеч не значи, че греша. Антисоциален и асоциален са две под точки за неадекватно държание с много малки разлики. Най-голямата разлика е, че асоциалните сами избягват общуването с други хора, докато антисоциалните ги избягват другите хора, заради самите тях. Пример: Волтажа е асоциален тип. Отива в магазина да си поръча монстър. Притеснителен е, поти се, черви се, гледа настрани и с мрънкащ страхлив глас поръчва, гледайки да се изниже по най-бързия начин от магазина. Той не е опасен, само си казваш "човека има нужда от помощ".( Не винаги имат толкова отявлени симптоми, тук използвам резюмето като образец) Волтажа е антисоциален тип. Отива в магазина за монстър като напълно нормален човек и не ти прави никакво впечатление. За да разбереш, че е антисоциален трябва да общуваш с него и ще стигнеш до заключението, че той отново е като горният тип(като мироглед), само че умело се прикрива в обществото и не проявява отчетливи белези. Да се говори, че антисоциален = противообществен, противодържавен, не е правилно, зорлем ги правите тези хора анархисти. Да, понеже са социални люзъри и двата типа може да се кефят на Хитлер или Ислямска държава да речем, но 98% от тях не представляват опасност за другите хора или общественият ред. А виждам, че и самия Волтаж е стигнал до извода, че теста е доста нелогичен. Бих изложил несъгласие с последното му твърдение, но ме мързи да пиша, пък и човека не се повлиява от друго мнение, освен своето, като напада на личностна основа, което пък го причислява към един от горните типове, ама не ми се задълбава и спори
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: На кого какво не му е наред - ТЕСТ Публикувано на: 15 Дек 2014 22:25
az sum nekrosocialen
ponekoga slayersocialen
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|