Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Кубрат Пулев... Публикувано на: 14 Ное 2014 16:02
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 14 Ное 2014 17:22
Едва ли Виталий ще се откаже от кметсткото място сега, за да покрива брат си
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 14 Ное 2014 17:26
Цитат: Едва ли Виталий ще се откаже от кметсткото място сега, за да покрива брат си И честно казано нашият няма почти никакъв шанс въпреки това е може би най-стойностният му съперник от Дейвид Хей насам... никога не съм вярвал че ще видя български боксьор в мач за който и да е било колан с един от двамата братя... трябва да сме благодарни за всичко което постигна Пулев без значени изхода утре... Зад Кличко стоят много хора и много пари никой не може да допусне краля да загуби мач точно в този момент докато е на върха на кариерата си... Единствения шанс на Пулев е изненадващ нокаут, но за съжаление Пулев не се слави като добър нокаутьор така че шансовете му са още по малки... За мен мача ако продължи повече от 8 рунда ще е равносилно на победа дано успее да противодейства по някакъв начин на шибаните клиночове на Владимир за да не гледаме поредния скучен двубой както беше пародията с Поветкин...
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 14 Ное 2014 18:36
Викаш да си пуснем да гледаме Роки 1, а?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 14 Ное 2014 19:58
Закъснението на влака от Пловдив би ме развълнувало повече отколкото мача на Кубрат. Така наречената „голяма битка” хич не ме интересува, а и Кличко ми е по-симпатичен.
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 14 Ное 2014 20:31
Цялата работа около този мач ми прилича малко на кеча.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 14 Ное 2014 20:49
Мен не ми харесва целият сценарий, който се разиграва в последните 5 дни. Според мен могат да вдигнат хайпа с по-мъжествени провокации, отколкото с момичешки сапунени караници :S
Иначе Кличко определено е фаворит, но дори и за бокса 38 години вече започват да стават бая..
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 01:18
ония ти ми ръце+клинчове+протакане и все пак е св. шампион заради некъв скилл, ще бие по точки в 12 рундов мач, деба и кличкото деба едит освен Занданката да проработи
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 15:07
по нова ще го дават
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 15:49
38 годишен атлет лекуващ се от разкъсан бицепс срещу 33 годишен бияч, който вече една година го лъжат, че е добър боксьор. Давам 65/35, предвиждам че ще се боксират бавно и скучно няколко рунда и когато германските треньори усетят, че нашия губи по точки, ще го накарат да излезе да се бие агресивно и Кличко ще го нокаутира.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 16:43
не си го калкулирал добре, баце
аз давам 67,3 на 32,7 за същото
според мене нищо не разбираш от математика
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 17:11
Абе смешник, ела ми ма Орлов да видим кой разбира от математика. Ама сам ела, без помагачи. Донеси един молив и триъгълник да те видим колко си мъж, педалче ирегулярно.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 17:24
така ше те засиля, че през две векторни произведения ше идеш в трето, мойто момче или иначе казано - от мене триъгълника, от тебе транспортира ясно
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 17:42
Май и ти искаш 30 сантиметра линийка в гъза, а? Ела, и на тебе ще ти увелича диаметъра.
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 19:22
Бригс ще влезне да разсейва съдията и Кобрата ще го удари с металния стол.Дано Пулев скрие бързо стола, че съдията ако го види, ще има дискфалификация Упсех Кобра !
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 19:49
Irons написа: а и Кличко ми е по-симпатичен. На външен вид ли? Не звучи много хетеро тва. Щото иначе е страшно лайно.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 19:52
what if they get me? написа: лесна победа за Кобрата, не виждам кво има да се мисли Абе не е толко лесно да нокаутираш Кличко. Почти невъзможно, с неговия стил на игра. А пък по-точки не го виждам Кобрата да бие. За мене мача си е за Кличко от всякъде, нищо че Кобрата е по-добър боксьор.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 20:13
Не е проблема, че е трудно Кличко да падне. Всички загуби са му с нокаут, мисля. Проблема е, че Пулев не може нищо да свали. От всички тежки боксьори сигурно има най-слабия удар.
Единствения начин Пулев да спечели е ако го направи в последните рундове, Клично има проблеми с издръжливостта и се уморява. А и така или иначе Пулев винаги е слаб първите рундове, много пасивен.
Късмет трябва, общо взето. А Кличко може да спечели и без късмет.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 21:27
гласувах 10 лева доверие на кобрата. соз кобра, мнението ми за това до колко има шанс да бие не стигна 15
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко Публикувано на: 15 Ное 2014 21:47
kobrata bie li i hrisiq ako specheli evroviziq vijdam minimalnite zaplati pone 1000 evro da stanat
SLAVA NA KLETAMAIKABALGARIA
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|