Автор |
Съобщение |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 21:18
Само k-pop бате
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 21:34
оф ноктурно направих сравнение с уж яко мъжкарите дето са са на мода и неометъла дето преди 10 години тея дето се правеха ма мъжкари му се смееха а като му мината модата хейтърите осъзнаха че музиката не е никак лоша, ако па мислиш че слушам само това тогава яко смех ми образуваш, брат Der Meister написа: Също както и мелодета, ми е някъв прекалено манджа с грозде. Хем скрийминг вокали, хем лигави рифчета, хем и чисти вокали понякога. И мен този поджанр винаги някак ми е идвал ни рак, ни риба.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 21:50
като гледам, баце, още си ученик
та нема се плашиш, нещата с времето се изглаждат, ше придобиеш различна нагласа към някои работи
и ще почнеш по-малко да се вълнуваш от тва кой къв е и как се определя и просто ше си гледаш кефа
освен тва времето е относително мастодон преди десет години свиреха едно, ся нещо съвсем различно
има некои на по-малко години, дет цял живот ше си свирят едно и също кво те ебе изобщо
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 22:14
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 22:15
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 09 Ное 2014 22:45
momcheta v noviqt CoD ima misiq v Bulgaria u Stradja potresen bqh 
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Ное 2014 01:09
Dying Fetus са богове, един от малкото ми купени албуми е техен даже (предпоследният). морко, не знам кво те навежда на ученически мисли и че ме интересува как се определят, просто хвърлих етикетите, които са приети от обществото за бандите и хората не бях чувал човек да вижда кръстове в monster 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Ное 2014 21:05
Днеска телефона ми не знам как и откъде ме светна, че Ерик има рожден ден. Честит рожден ден, баце, само хубави неща и ти пожелавам да не го прочетеш тва, щот си спрял да влизаш в пробития форум фор гууд ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 10 Ное 2014 22:05
и ериксона и бобката, де сте живи и здрави ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Ное 2014 01:03
Чудех кой е novobraneca92. ЧРД и на Боби 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Ное 2014 02:02
ЧРД на Арогантния и на оня другия...
Един въпрос малко встрани от темата - в кой ФИЗИЧЕСКИ магазин в София мога да си купя слушалки? Става въпрос за некви тапички, нещо от рода на Sennheiser MX170 или 270. Не ща от онлайн магазин, щото бачкам от обед до вечерта и не ми е удобно да вися да чакам доставка. Не че не мога на работа да си ги взема, ма айде не, а. Мерси предварително.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Ное 2014 11:05
Аз като си правя поръчки онлайн, си ги искам до офис на спедиторската фирма. Така няма как да ме изненадат като не съм вкъщи ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Ное 2014 19:43
-Отиваме с колеги от района да обядваме дюнери; -Всички се оплакваме от хартията, като почнем да я забелваме;
-Отиваме с колеги от района да обядваме дюнери; -Всички си поръчват с еди-какво си да им е дюнера; -Аз си поръчвам без хартия; -Всички ме гледат все едно не съм нормален; -Дюнерджията ме гледа все едно съм изтърван от лудница; -Всички се оплакват от хартията като започнат да я забелват, но въпреки това продължават да ме гледат докато аз го ям без хартия.
|
|
|
|
 |
Children of Bodom
|
 |
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Ное 2014 22:29
начи е като обрязан дюнер не са забелва 
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Ное 2014 22:42
Serious Sam написа: -Отиваме с колеги от района да обядваме дюнери; -Всички се оплакваме от хартията, като почнем да я забелваме;
-Отиваме с колеги от района да обядваме дюнери; -Всички си поръчват с еди-какво си да им е дюнера; -Аз си поръчвам без хартия; -Всички ме гледат все едно не съм нормален; -Дюнерджията ме гледа все едно съм изтърван от лудница; -Всички се оплакват от хартията като започнат да я забелват, но въпреки това продължават да ме гледат докато аз го ям без хартия. Е не се ли омзваш целия, като е без хартия? Също така, струва ми се, си свикнал да преразказваш истории със зелен текст. 
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 11 Ное 2014 23:44
Аз написа: Аз като си правя поръчки онлайн, си ги искам до офис на спедиторската фирма. Така няма как да ме изненадат като не съм вкъщи ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Да бе, и аз така направих, не можеш да биеш системата 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Ное 2014 09:06
momcheta ima li v bulgaria nqkyde muzikalen online magazin vse oshte?
trqq speshno da namerq ot nqkyde Endless River-a na Floyd (po-vyzmojnost blue-ray editiona) a edinstveno ot amazon go namiram kato variqnt sega.ot tam shte trqbvad a chakam ~10 dena minimum.
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Ное 2014 12:14
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Ное 2014 15:02
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - Line Test Passed] freestyle tema Публикувано на: 12 Ное 2014 15:17
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|