Автор |
Съобщение |
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 14 Окт 2014 00:07
Вижте как селянията винаги ни е пречила и като индивидуалност и в общност като народ ... напълно си заслужаваме лайната.
Идват хърватите в БГ ... нищо не са ни направили хората, културно си седят. Ние отиваме, бием ги преди мача, взимат йм знамето и отиват да го развяват пред стадиона на ЦСКА като ловен трофей. След това по време на мача, като диви селяни от Мозамбик йм освиркваме химна, което по-дива селяния от това , здраве му кажи. След това играят националите като турбо дървари , не могат да уцелят топката дори ... публиката през това време решава да запали огън на терена и да започне да цели хърватите с бомби и факли. Хората нищо не са ни направили, бичили са сумати километри да гледат хубав мач, ние ги ломиме като пълни олигофрени ... закономерно падаме , какво друго ?
И на всичко отгоре отиваме в Норвегия ... страна със стандарт къде по-висок от нашият и явно напълно оправдан . Норвежките фенове АПЛОДИРАТ българските национали и скандират Бербатов, Бербатов !!! На фона че преди 3 дена ние се държим като диви абуригени ...
Сега само от това просто събитие може да се сетите защо България е там където е , а Норвегия е светлинни години преди нас. И не , не ви говоря за футбол ... говоря за стандарт на живот, култура и манталитет.
Много съм разочарован честно , не от това че футболистите играят като тъпанари неспособни да направят две подавания. Боли ме за това ... яд ме е че сме недорасли тъпанари.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 14 Окт 2014 00:24
Аз си говорех чисто за дрогите зарад морко, не уточних, че сложните думи от по-горе не бяха в кюпа от поста ми.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 14 Окт 2014 01:04
Леле, как ми миришат краката...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 15 Окт 2014 21:30
kaboom написа: Едно е аяхуаска,ибога, дмт, лсд, мескалин и тем подобни природни психеделици, друго са останалите наркотици дето наистина ти ебават майката. Правете разлика бе пичове ясно ми е, че не се интересувате от подобни неща ама сте далеч от истината, че всичко дето му викат наркотици, реално са наркотици. И за тва представата на обществото за забранените вещества е яко размита. Половината от тези неща са натурални, без ясно изразена вреда и трябва да си е личен избор на всеки дали да ги ползва или не. Много точен коментар, ама има и един пропуск. И той е, че е до човек. Някакъв спрял дебил, който постоянно си увеличава дозите и се нагърмява като туч, може спокойно да си лудне и да се претрепе некъде. Точно затова много държави не легализират дори леките наркотици, понеже масово хората са с ограничен мозък.
|
|
|
|
|
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 16 Окт 2014 18:52
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 16 Окт 2014 23:09
Abe ti koga 6te spresh da me zanivavash s gluposti?
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2014 11:02
momcheta da se pohavlq ot dnes veche oficialno sym casual nekoi ot foroma s konzola ima li, da dava syveti che polsedniqt pyt kato imah takavabqh na 8 i nashte mi bqha podarili famicom za koleda ma da ne e ot aotistite
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2014 11:21
Е тъкмо пуснаха pre expansion patch-a на WoW
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2014 12:01
баце Морко написа: WoW ded gaem
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2014 15:22
>Destiny >Last of us
Penny pls
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2014 16:34
Честито, Бочка ! Със здраве да си я ползваш !
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 17 Окт 2014 21:27
Kirilicata написа: >Destiny >Last of us
Penny pls как беше, "ГОЛЯМА ШИБАНА ТОЧКА .винаги можеше да се мине повече от тлоу можеше да е xbone
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2014 03:27
destiny e meh, ama bundle-a s neq beshe 799-kolkoto e samo konzolata.TLOU oshte ne sym q pochnal.
sega se chudq ayy lmao isolation ili GTA 5 da si vzema next
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2014 04:59
isolation е 20 часа ако минеш всичко и така. gta 5 е 30-ина часа сингъл, после мотане за кеф из целия остров и накрая безкрай мулти с 2 кошници кви ли не мисии квот те влече
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2014 15:19
баце Морко написа: Е тъкмо пуснаха pre expansion patch-a на WoW Морко, КОЯ Е ТАЯ ВЕ? <-
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2014 19:16
не разбирам как може да си вземеш 4ка без fifa 15
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 18 Окт 2014 22:29
човек написа: не разбирам как може да си вземеш 4ка без fifa 15 мн е прост, и аз това му викам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Окт 2014 07:44
пак конспирират срещу тебе, брато - масони, кво да ги правиш иначе <---- Моника Белучи moar
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Окт 2014 16:57
Портман с такива гърди, стига бе Ама не, верно, Морко евала и ретрото дето извади...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 24 Окт 2014 00:12
what if they get me? написа: fuck me, досега си мислех, че е Натали Портман, въпреки че много добре знам Моника Белучи е колко да е добре, баце щом я сбърка с Натали Портман тва, че като малък си полирал редовно меча пред няколко картинки на Белучи не се брои за кой знае кво познавачество що ме ядосвате само бе
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|