Автор |
Съобщение |
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 14:47
Добре де, не съм химик, но ибогейна не е ли психоактивна съставка от някви африкански корени различна от ДМТ-то, което е в основата на аяуаската ? А съм минал през доста информация и съм виждал най-много съпоставка между двете,но никога сложени под общ знаменател.
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 15:10
по-добре си вземи нещо по-разпространено на пазара от някой доверен наркодилър вместо да си търсиш аяхуаски от шамани и се консулитирай с някое студентче по медицина(химия) ,четах че организма на някои хора реагирал много остро на тази аяхуаска(остра диария,обилно повръщане,налудничаво поведение so on).
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 17:57
мочмета, аре да не ме занимавате с наркоманските си простотии баш тука, да не ви бия по два шута в разпорените дупари
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 19:37
are pochvai we
ko sa kanish samo
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 20:01
http://www.youtube.com/watch?v=LH7oRb5Knjcаз съм напълно невинен побратиме, моето тяло е храм божий , за това никога не бих замърсил този храм мхм...
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 20:20
Стига се излага, минавай направо на мескалин
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 21:13
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 21:49
Не искам да споря с Диста, шото все пак той тва учи, нали, ама Ayahuasca се прави от някви билки, които в микс правят ДМТ-то, което е активната съставка, докато Коренът си е корен и си има реално медицинско приложение, в това че гони физическата зависимост към разни гадни неща (херца, алкохол), психо. зависимостта си остава.
Дет се вика, у уикито си пише, че там[Ayahuasca] има 3 алкоида, които, абе не ми се превежда, но B. caapi съддръжа ДМТ-то, 3 алкоида се свързват в МАО-инхибитор, който предпазва ДМТ-то и прониква при мозъка.
Ибоганието е триптамин, които също е алкоид, но в коренчето има и разни други благини.
Не се пиша експерт, дори само ДМТ съм взимал синтетично, ама двете неща са коренно различни.
Stonedisus, ако много доверие му имаш на шамана, може би, чувал съм че има хора в БГ, които правят такива церемонии, ама ми е много хипи. Влез в СилкРоад си вземи синтетично, 10 пъти по-лесно ще ти е всичко.
edit: ся като си гледам написането, вжидам че малко нищо не съм казал, но дано сте ме разбрали, и не искам да изпадам в задочен спор с Диста.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 12 Окт 2014 23:22
аяхуаската няма ибогайн втф баш у спор си изпадай. Прави се от растение + maoi инхибитор за да се абсорбира от тялото и да отиде в мозъка. Разбирам, че не се кефите на подобни неща, просто защото не ги разбирате. Ама да седнете да се правите, че разбирате и да храните е доста жално, та или теглете по една-две майни както си му е реда и е нормално или си затрайте. Ибогайн бил психоаквното в аяхуаската те еба у капацитета смешен, че и спори.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 00:12
za kvo govorite be mo4meta kvi sa tiq dumi ni6to ne razbiram
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 00:16
kaboom написа: аяхуаската няма ибогайн втф баш у спор си изпадай. Прави се от растение + maoi инхибитор за да се абсорбира от тялото и да отиде в мозъка. Разбирам, че не се кефите на подобни неща, просто защото не ги разбирате. Ама да седнете да се правите, че разбирате и да храните е доста жално, та или теглете по една-две майни както си му е реда и е нормално или си затрайте. Ибогайн бил психоаквното в аяхуаската те еба у капацитета смешен, че и спори. Брат ми, айде малко по-сериозно. Да ми използвате уикипедия-та като източник е смешно, най-малкото. С доста по-големи ботаници от теб съм говорил за тия неща, така че барай меча, тъпако.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 18:34
Der Meister написа: za kvo govorite be mo4meta kvi sa tiq dumi ni6to ne razbiram Спокойно и те самите не разбират, ама се спуквам от смях с коментарите им. Ся, пича дето пита, вероятно се ебава и троли. Помня, че е тъп на гъз и ако беше и зависим досега да се е гътнал Всеки треторазреден дилър от крайните квартали може да ти обясни някои неща по темата, без да е учил в Харвард двайсет години Шаман баце, в бг... Ще ти направи отвара от разни боклучаци и ще пукясаш, спрял. Като не искаш да лекуваш зависимост, а просто да си направиш кефа у мизерния животец вземи екстази, вземи хавайска роза ако щеш 100 леа баце, дай ми ги на мен и ще ти направя една церемония, даже ще ти смъкна от цената ПП: Пичуе, нещо ме притеснява обаче - почвам да съм на едно мнение с моторолата по разни теми. А знам, че човека не е у ред и главно ползва гугъл за да се прави на адски начетен по всичко. Тва значи ли... че и аз лудвам като него. Дано е временно
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 19:17
spoko samo puk ti be, alo
kvo si se zasilil :S
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 19:45
wolfa 6a gi shamari vsichkite
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 20:17
метадоновите диети в България са безплатни,навярно и за здравно неосигурени , а deistur-a е здравноосигурен защото е студент. стига сте писали глупости мочмета , на всичко отгоре точно в този форум свободата да бъдеш глупав винаги била е неприкосновена , тъй че без упреци. отностно The Wolf -> http://hydra-media.cursecdn.com/dota2.g ... ack_05.mp3just j/g Бог е този който съди ...
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 20:57
всъщност местният ви съдещ съм аз, минджи прости
ако тва ме прави бог - олрайт, няа се противя
ма както казах - стегайте се и не ми говорете тука за жалки наркомански простотии
щото ако ви чуят бащите ви, не ми се мисли
толко па да ви е кирлив живота, че да пръскате пари по боклуци да ви ебават главите, че да усетите некъв кеф, ей майко, дееба ви безсмисленото битуване
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 21:06
аз си мислех до ся, че ибогата е от африка а аяхуаската е от южна америк и са различни неща, ама все пак диста е биохимик-наркоман и използва мръсен език, така че квото той каже - това е.
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 21:14
Motorolaz написа: Брат аудиото ми е беше на макс и ми изкара ангелите. Burn in hell
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 21:31
баце Морко написа: толко па да ви е кирлив живота, че да пръскате пари по боклуци да ви ебават главите, че да усетите некъв кеф, ей майко, дееба ви безсмисленото битуване Едни пръскат пари за наркотици и хапове, други за игри и конзоли, трети за бързо хранене, от което ставаш бидон... Не е голяма разликата, просто методът за доставяне на удоволствие е различен. Са верно, че ако методът ти ти ебава организма в дългосрочен план, не е много умно, ама разни хора, разни идеали.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 13 Окт 2014 23:16
Едно е аяхуаска,ибога, дмт, лсд, мескалин и тем подобни природни психеделици, друго са останалите наркотици дето наистина ти ебават майката. Правете разлика бе пичове ясно ми е, че не се интересувате от подобни неща ама сте далеч от истината, че всичко дето му викат наркотици, реално са наркотици. И за тва представата на обществото за забранените вещества е яко размита. Половината от тези неща са натурални, без ясно изразена вреда и трябва да си е личен избор на всеки дали да ги ползва или не.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|