Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 07 Окт 2014 17:16
начи откакто се помня всички женоря, дето са Александри или са скорпиони не мога да ги трая, ама без изключения, по неква причина имат ебати самочувствието и образуват само нерви, ай ше ви се...
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 10:53
Аз пък баш на Александри се кефя мнол. За скорпионите не знам, т'ва са нек'ви мнол филмирани истории. Но от човешката раса, не мога да трая ченгета, барабанисти и притежатели на мерцедес. Ако си ченге барабанист и караш мерцедес, ти си всичко, което мразя.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 11:20
Admiral General Hurf написа: Ако си ченге барабанист и караш мерцедес, ти си всичко, което мразя. BEL MERSEDES WE
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 11:49
Бобка, само 1 въпрос - представи си че са ти обрали апартамента/квартирата, ама са взели всичко, лаптоп, чашите, ракията, дори тоалетната хартия, и ти невярващ гледаш и БАМ, 3ма цигани те изнасилват и си тръгват, а ти ревейки се държиш за дупето.
КВО ПРАИМ?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 12:08
Барабаниста къде се вписва?
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 13:08
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 13:48
Omega-x написа: Бобка, само 1 въпрос - представи си че са ти обрали апартамента/квартирата, ама са взели всичко, лаптоп, чашите, ракията, дори тоалетната хартия, и ти невярващ гледаш и БАМ, 3ма цигани те изнасилват и си тръгват, а ти ревейки се държиш за дупето.
КВО ПРАИМ? Kirilicata написа: Барабаниста къде се вписва? Начи докато се случва всичко това, пред входа има бял мерцедес върху който стои една кука и бичи соло барабани. И за да е комплекта пълен се казва Александър и е зодия Скорпион.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 16:29
VVARDEYN написа: yep иначе мене разните Йоани много ме кефят нз що така се случва, ама все някви надрани пичета са
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 20:16
Ще ме извиняваш, ама Лилия a.k.a. Лилит е божествена.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 21:16
Уверявам те, че Лилията за която говоря е много сериозна и разбрана жена и всички твои импликации по темата са породени от това какъв си миндил.
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 08 Окт 2014 23:33
не, че нещо ама тряя си яко тъп на база името да праиш генерализация за характера
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 01:05
е ся, волтажа се е доказал през годините като специален индивид
дори не ми се почва колко трябва да ти тъне в лайна мозъка, за да правиш тия асоциации с имената
да не говоря Сияна колко ме кефи
общо взето, ако на княза тука му е скучно, на мен пък ми е яко cringe
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 08:41
a na men mi se sere
zatva napuk na vas otiam pusna edno korabno vaje
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 12:16
В тоя форум каквото е имало да се сере се изсрало.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 13:15
Откъде пък ще да я имаш тая така изчерпателна информация да ти сера в устата?
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 20:16
Паулина и Девора верно са много смотани имена, да еба. За Ирена не знам, но Ирина първата ми асоциация е Тютюн
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 22:01
Ем като патърна се повтаря, почваш да хейтваш, чакам момента някоя да го счупи. Ест че не всички са такива.https://www.youtube.com/watch?v=oE9PIDC5dgA що са го накарали да се прави на руснак бе, при тва с тая татуировка на бг, ай сиктир
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 22:21
Защото средния американски гражданин не е чувал за България.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 09 Окт 2014 23:41
hyper` написа: https://www.youtube.com/watch?v=oE9PIDC5dgA що са го накарали да се прави на руснак бе, при тва с тая татуировка на бг, ай сиктир Защото това е кеч. Избират ти някаква роля, карат те да я играеш и ти плащат за това. И украинец е играл руснак, и ганаец е играл ямаец и световен шампион на UFC е падал от смешници. Така са сметнали, че ще продават повече, така правят. Покрай събитията в Украйна, темата за Русия/Путин и т.н. стана доста актуална и WWE просто решиха да се възползват от това, за да привлекат по-голям интерес. И на мен не ми е приятно да гледам как българин, който говори на български му викат, ай донт спийк рашън, но това е положението. От друга страна обаче по-скоро се радвайте, че така се развиха нещата, защото ако не беше с такъв образ, имаше голям шанс на никой да не му пука за него и въобще да не се беше издигнал до там където е сега. А тая татуировка да не мислиш, че изобщо е някакъв фактор Много знаят тъпите американци какво означава. И бтв още не съм гледал последния Роу където би трябвало да е имал мач с Биг Шоу, така че никой да не ми спойлва какво е станало По другата тема с имената - Девора е доста секси звучащо име
|
|
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 10 Окт 2014 01:42
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|