Автор |
Съобщение |
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 18 Сеп 2014 20:41
КУРмуване - по казваш, че си на изпит или кажи поне кой ще те изпитва
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 18 Сеп 2014 20:42
iam 4uvstvoto 4e otkak tuka pisah 4e sam na kurmuvane, celia forom si kara 6ofiarskiq kurs sq
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 19 Сеп 2014 11:24
R.I.P Wallbase ... десктопа ми е много саднат... как може нещо толкова добро да спре да съществува просто така... PS: Всъщност май Yooton е починал
|
|
|
Creator_
|
Цар |
|
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 19 Сеп 2014 21:22
Duke написа: Някой лекувал ли е такова чудо "хеликобактер"? След седмици болки в корема гастрото ме прати на излседване и ми предписа три антибиотика наведнъж. Италианската схема използваме в моята клиника. Лечението е общо 10 дни. Първият медикамент е инхибитор на секреция на солна киселина, вторите два са антибиотици. Съществуват спорове доколко ерадикацията на хеликобактера е уместна, тъй като тя често рецидивира, а някои щамове са безвредни и не причиняват язва. Особено при наличието на симптоми, лекарите са склонни да назначават тази тройна терапия. Смисъл, доказано е, че хеликобактер пилори причинява язва на стомаха или дванадесетопръсника, но за да стане това, са нужни и други фактори, сам по себе си той се среща у почти всички хора. - Pantoprazol 2 x 20 mg дневно - Clarithromycin 2 x 250 mg дневно - Metronidazol 2 x 400 mg дневно
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 19 Сеп 2014 22:34
Благодаря за информацията, докторе! Вече пия инхибитора и антибиотиците. Инхибиторът обаче първия ден не го взех втория път през деня. Голям проблем ли е? Дядо ми е имал язва и след като знам какво му е било, реших да мина към ерадикация, за да си спестя усложнение.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 00:09
Кви са тия девойки, дето дори говорят едва ли не компетентно, ако не друго, за игри, при това за - са половината форум ше се овлажни - Дота 2. А този вдясно е обичайният заподоздрян хах
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 01:53
nexttv, там се случват нещата напоследък
даже си намерих някви песни на димчо, дето не ги знаех. добре го раздава момъкът
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 13:01
Мочмета, търся една картинка - силует на женско лице и ръката и, с която държи пистолет в устата си. От задната част на главата и излиза дъга. Някакви идеи?
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 13:05
hyper` написа: Кви са тия девойки, дето дори говорят едва ли не компетентно, ако не друго, за игри, при това за - са половината форум ше се овлажни - Дота 2. А този вдясно е обичайният заподоздрян хах Stealth написа: Каролееееееееев!!!! (ノಠ益ಠ)ノ ┻━┻
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 13:22
Deprivd написа: Мочмета, търся една картинка - силует на женско лице и ръката и, с която държи пистолет в устата си. От задната част на главата и излиза дъга. Някакви идеи? Тва звучи като една от механиките на игрите Persona > https://www.google.co.uk/search?q=perso ... n+the+head
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 13:43
За момент почти повярвах, че си уцелил
къде видя дъга, или пък момиче
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 14:32
не съм търсил точно твоето, просто ти дадох къде има голям шанс да намериш, момичета в персона бол, те като се гърмят само нефт дето не им е излизал от главите, ма са като нищо може и да е съвсем друго
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 15:05
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 16:55
Creator_ написа: Duke написа: Някой лекувал ли е такова чудо "хеликобактер"? След седмици болки в корема гастрото ме прати на излседване и ми предписа три антибиотика наведнъж. Първият медикамент е инхибитор на секреция на солна киселина, вторите два са антибиотици. Под инхибитори на бла бла бла... омепразол, нексиум и производни ли се има предвид? И бтв докторе няква тясна специализация по вътрешни болести ли имаш щото ако е така бих искал да те питам един два въпроса, че два месеца и аз се видях в чудо от ходене по некадърни гастероентеролози...
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 18:14
Или може би е края на лятото и тялото си прави равносметки.
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 19:24
абе, как е по-правилно да се каже :
''не ми се яде сирене'' или ''сирене не ми се яде'' ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 20:15
''не ми се яде сирене''
Е правилното.
Иначе с тия диагнози нз, както изведнъж всеки имаше Хашимото и пиеше някви лайна за щитовидна жлеза.
Аз имам една приятелка която е между 3,5-4к рейтинг :>
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 20:37
Omega-x написа: ''не ми се яде сирене'' МИ КАТ НЕ ТИ СЕ ЯДЕ СИРЕНЕ МИ ЯЖ ХУЯ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 20:42
shub niggurat написа: Omega-x написа: ''не ми се яде сирене'' МИ КАТ НЕ ТИ СЕ ЯДЕ СИРЕНЕ МИ ЯЖ ХУЯ ebati puna
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 20 Сеп 2014 20:45
Dante написа: Здравей в клуба. В лабораторията, където ме изследваха, и двете от лаборантиките са минавали през това. Ако след първите два дни нямаш странични реакции, всичко ще е нормално. Аз съм сега на петия ден. what if they get me? написа: да не сте ходили в една и съща клиника, където обичат да раздават диагнози наляво-надясно? Едва ли, много хора в България са имали и/или имат контакт с него без клинични симптоми в някакъв етап от живота си. В такъв случай няма основания за притеснение. Когато обаче се появят такива и/или има хора със стомашния заболявания в семейството, "ерадикацията" е разумното решение, което да предотврати усложнения на лигавицата на стомаха. Аз като си видях положителния резултат си дадох проби и в друга лаборатория за по-сигурно - пак същото.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|