Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 10:38
ся тая мадама
малко ми звучи като ония, дето ръфат 50 нюанса сиво за закуска
ма класи да е, ма богат да е, ма умен да е, ма млад и хубав да е
е хубаво, окей
ма тя кво ше даде насреща освен ебане и умилкване
тва мъжете ако ги мерехме така жените, както те нас
алеле майко
бел ден нямаше да видят (pun intended)
слава богу, тая просто е малко недорасла според мен
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 10:48
даже да ми бега с умилкването. Тъй си е, тъй си е.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 10:57
Deprivd написа: Ест, че е по-забавно да изпушиш 1 джойнт и да цъкаш MK, ама повечено курвета искат да са КЛАСНИ. Тука требе много да се съгласим. Иначе като сме заговорили за женоря (за кой ли път вече лол), каква трябва да е тая ситуация: вчера излизам с една девойка, с която преди 2 години малко обменихме слюнка а-у, ма нещо не станаха нещата, по-скоро тя показа незаинтересованост и аз не я гоних и така, ма си пишем понякога, тук-там излизаме, и тя не е много отворена (не че е сдухана, ма трудно показва на някого, че го кефи и такива) и знае, че от около година съм във връзка (гледам почти да не го споменавам пред момичета, щото и на мен няма да ми е приятно няква да дойде да ми говори за приятеля си), и изведнъж вчера, тва след 4-5 часа мотаене заедно, реши някак си за пръв път да се "отвори" и ми разказа през последната година че нещо са я задявали някакви момчета, пък на един му се кефела, пък той бил малко женкар и като разбрала, се отказала и такива. И са въпросът ми е - ако си нямаш приятелка и момиче ти говори за други момчета, 99.9% си френдзоннат, ма в случая какво точно е тряа да е..? Бивам ли превърнат най-добра приятелка?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 11:08
бе не е задължително да ги класифицираш нещата просто си ѝ некъв сравнително близък и ти е споделила като на човек еветнуално
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 11:10
Може, аз предпочитам да гледам на това като на "приятелство с бъдещи опции за развитие".
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 11:16
kvo shte gledash be
gledal bil
gledai
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 11:19
Сега препрочетох чата и искам да добавя нещо. Тя се целувала с някакви по дискотеките ама само дотам. И не можела, нали, да намери някой дето я кефи. Ами те classy културните пичове само по дискотеките ходят. Значи освен другото, е толкова тъпа, толкова и липсва елементарна преценка, че даже очаква да срещне някой сносен тип в дискотека. Ама моля ти се Колкото и да и е кофти да си го признае, търси някой с толкова пари, че да я оперира от колене. И в бг клуб си представям подобен да я 'викне в сепарето си' и да я поогрее докато му омръзне 2 минути след като свършил в/по нея, ама тука еквивалента на това са пакистанските собственици на бизнес в хранително-развлекателната лека промишеност, с други думи шефове-дюнерджии.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 18:33
Аре ве, няма ли да става тоя огретен вече.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 05 Сеп 2014 23:30
една приятелка едва ли не се пресели у нас, откакто взех кученцето в сми - последната седмица, само вчера и днеска я нямаше и като заспи малкия, се хваща да чисти и готви ся, тъпча се непрекъснато, ама готви яко което е добре
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 00:02
Това да не е някоя кучка бе брат?
|
|
|
Крал Вуньо
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 00:58
Admiral General Till написа: една приятелка едва ли не се пресели у нас, откакто взех кученцето в сми - последната седмица, само вчера и днеска я нямаше и като заспи малкия, се хваща да чисти и готви ся, тъпча се непрекъснато, ама готви яко което е добре gotvi ti ubiistvoto brat ama se 4ude kude da te zarovi 4e si mn debel
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 11:45
тилка тилка ясно е че взе пес за да ебеш просто нямаше нужда да прайш цяла тема сеш се
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 12:43
Начи мацката има рожден ден. Тя мисли, че ходим. Аз обаче не мисля така ма за сега си трая да видя кво ше стане. Са трябва ли да и зимам подарък, или мое да скипна тая част
|
|
|
|
|
Blood_Empire
|
|
В момента играе: варкрафт, соулреавар,
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 13:13
Admiral General Till написа: една приятелка едва ли не се пресели у нас, откакто взех кученцето в сми - последната седмица, само вчера и днеска я нямаше и като заспи малкия, се хваща да чисти и готви ся, тъпча се непрекъснато, ама готви яко което е добре Жените много се трогват от животни, но ако привлекателна, защо не я трогнеш ти?
___________________________________ Кръв_Империя
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 15:57
тва па кво трябва да значи
тъпак с тъпаците
наричайте нещата с имената им ве
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 16:42
Blood_Empire написа: Admiral General Till написа: една приятелка едва ли не се пресели у нас, откакто взех кученцето в сми - последната седмица, само вчера и днеска я нямаше и като заспи малкия, се хваща да чисти и готви ся, тъпча се непрекъснато, ама готви яко което е добре Жените много се трогват от животни, но ако привлекателна, защо не я трогнеш ти? ще ти трогна един зад врата така, както баща ти не те е тройгвал с кур в ръка разбираш ли ме?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 17:23
Nocturno написа: kvo shte gledash be
gledal bil
gledai гледал бил мухльо Blood_Empire написа: Admiral General Till написа: една приятелка едва ли не се пресели у нас, откакто взех кученцето в сми - последната седмица, само вчера и днеска я нямаше и като заспи малкия, се хваща да чисти и готви ся, тъпча се непрекъснато, ама готви яко което е добре Жените много се трогват от животни, но ако привлекателна, защо не я трогнеш ти? ей турист напусни заведението
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 19:03
няма жени
има САМО СМЪРТ
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 06 Сеп 2014 19:30
*само кръв и сперва
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [TL;RD тема - #Хероиниспин] freestyle tema Публикувано на: 07 Сеп 2014 11:38
кръв сълзи и сперва
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|