Автор |
Съобщение |
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 03 Юли 2014 19:13
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 31 Авг 2014 22:29
"My carer, yes. She does the caring so I don't have to."
Новият Доктор е потресаващо мрачен. И това е наистина страхотно. След педалския детски 11, имах нужда точно от такъв персонаж.
Играта на Капалди е невероятна и го заобичах още от първия епизод. Да е жив и здрав и да ни радва още дълги години!!
Този сезон според мен е последният шанс на Мофат да си възвърне доверието на голяма част от феновете. След първите два епизода, определено съм на мнение, че това няма да се случи. Капалди е уникален, но и двата епизода бяха брутално слаби......
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 02 Сеп 2014 18:20
Стига бе ко не му хареса на втория епизод. Най-добрата история включваща далеци от края на четвърти сезон насам. Всички масово го харесват включително и аз . Иначе, с другите неща дето каза, съм общо взето съгласен. Предишният сезон в по-голямата си част бе безсмислен и доведе до пълно падение на Мофат, но съм склонен да му дам последен шанс - този сезон, преди да го анатемосам.
|
|
|
|
|
Blood_Empire
|
|
В момента играе: варкрафт, соулреавар,
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 03 Сеп 2014 22:32
Обичам Доктор Ху, знам го от Рекънекта, но това не го прави по-малко педерас'.
___________________________________ Кръв_Империя
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 04 Сеп 2014 12:52
И аз съм на мнението, че Капалди прави страхотна роля, има присъствие и типичното докторско излъчване, което липсваше в последните сезони. Втория епизод беше по-добре, може би заради далеците, щот с тях всичко е яко, стига да има EXTERMINATE! EXTERMINATE!
Но първия епизод ... леле майко колко derp беше. И следващия се очертава да е малоумен.
Бтв, втория епизод беше правен от Мофат и още някъв, демек - някой друг е пипал, затова епизода прилича на нещо. Мофат правеше яките епизоди не сам, ами с Ръсел Дейвис преди, явно тоя човек става да направи някъв як туист, но не и да създаде цял епизод from scratch.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 08 Сеп 2014 20:33
Не знам к'во му харесвате на втори епизод. Потресаващо тъп сценарий имаше. И тоя црния го вкараха с ебати напъна. Първият също беше мнол зле, не ме накефи като постреген епизод. Третият беше окей. Напомни ми малко за Androids of Tara (Епизод с Бейкър в полусредновековна обстановка) и беше готино написан, не кринджвах почти. Иначе, Капалди е великолепен. Супер много ме кефи като игра, като персонаж и като излъчване. Ама с тия ужасни скриптове му хабят потенциала, та майката си е ебало. От превюто на четвърти епизод ми се струва, че ще е типично, тъпо Мофаг хорър епизодче, ма ше видим. Относно тая пача у рая, хич не ме кефи идеята като бекстори. Освен ако не е реинкарнация на мастъра. Ма пак е супер противна и съм 90 процента сигурен, че в крайна сметка, аркът ще е пълна боза. Палци ар бийнг стиск'д. Дано Мофаг се разкара след тоя сезон, че не се търпи т'ва неговото вече.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 09 Окт 2014 20:12
Последният епизод бе
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 12 Окт 2014 20:09
Ако говориш за тоя с луната, беше яко недоразумение Но пък новият с Ориент Експреса ми хареса адски много. Дори може би засега най-много от този сезон. Другата седмица ще е отново на същия сценарист (който е дебютант btw) и имам високи очаквания. Джазово изпълнение чухте ли го? Лудница https://www.youtube.com/watch?v=h-OTYT02W7E(има кадърчета спойлери от следващите епизоди)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Doctor Who Публикувано на: 12 Окт 2014 20:24
denik написа: Точно за него, не знам изобщо какво са си мислели, като са го писали този сценарий. Новият ще го гледам утре.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|