Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Авг 2014 18:56
ми разказвал съм го вече, четях, задрямах и някъв скочи и вика 'пред майка ми ли ше мастурбираш ве' и ме центрира докато се освестя, избутах го извън купето, дойдоха кондукторите и аз се преместих в друго купе, тоя после взел на някво момиче сака и ровичкал вътрe, заплашвал я че ще си прави с нея квото си иска, дървил се и на някви възрастни хора, във влака ест няма полиция, нито пък на нито една от гарите
в София чак го чакаха с патрулките, ходихме аз и тва момиче да пишем какво се е случило, караха го и него да пише, той им вика 'абе тъпи ушеви, нищо няма да ви пиша', и тъй...
Яд ме е само че ме изненада та не можах адекватно да му отвърна, да се замисля преди да напада случайни хора
а майка му седи и си зяпа, само пуканките дето не изкара, и хиляда версии разказа на полицията, отначало беше 'за първи път се случва', после - 'той и преди така е правел' и накрая вече си каза, че тя редовно си яде бой...
ае със здраве и да умре от свръх доза крокодил, как може да има подобни утайки, че и това далеч не е най-лошото, заеби
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Авг 2014 21:53
В БДЖ-то съм виждал сякви ненормалници. Веднъж,когато се връщах у нас с влака десет часа,някъв пич видимо нормален си говореше по телефона най-спокойно.По едно време започна да крещи,да псува и рита отсрещната седалка.Аз бях в другия край на вагона,но гласът му кънтеше навсякъде.След около 5 минути кипна затвори на жена си(вероятно)и започна да си блъска телефона в седалката.Беше от тия старите нокии и бая време мина преди да се кротне. Щот пристигнахме на последната спирка,тоя светкавично скочи от влака.Почти не избута от влака една бабичка.Щом слезна се огледа и започна отново да псува.Хвана една жена за косата(вероятно жена му с която говореше преди тва по телефона)и я събори на земята.Добре,че имаше хора да ги разтърват,щот не ми се мисли какво щеше да стане. Случи се преди 2-3 години и нямаше с какво да помогна освен да изям един пердах,щото тогава бях бая малък Кво да кажа.......за тва съм мизантроп ДЕА
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Авг 2014 23:16
То това е очарованието да пътуваш с БДЖ - почти винаги може да стане нещо интересно, да завържиш някакво запознанство и т.н Аз на какви ли не работи не съм бил свидетел - разни тийнове дето шмъркат и ми предлагат боклуците си, както и разни пияници драйфащи в коридорите, както разбира се, съм срещал много готини типове, някои и от други държави, разни сектанти, хипита и т.н. Винаги пътуването е интересно .
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 30 Авг 2014 23:59
Ами по е интересно от това да си зад волана и да се циклиш два часа в асфалта пред теб примерно. Или пък да седиш свит в автобуса на някаква седалка. Другото яко нещо на влаковете е че можеш да станеш, да се разходиш и т.н. Влаковете са най-евтиния, удобен и бърз транспорт по суша. Лошата слава им идва от малоумното управление на БДЖ, което е присъщо за всичко българско, народно, национално, държавно и т.н
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 00:52
пък на запад влака си е ебати адекватния метод за придвижване,ако щеш от една част на града до друга
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 08:33
баце Морко написа: ся ако на тениската ти не е изобразено нещо наистина скандално, значи го написа тва, само за да се похвалиш, че си взел телефона на някаква мадама Споко, бро, нищо особено не е тениската му, а и няма нищо лошо да се похвали за един тел, според мен. Назуле, май разпознавам девойките от аватара ти - имаш вкус.
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 08:52
vanmx написа: Ами по е интересно от това да си зад волана и да се циклиш два часа в асфалта пред теб примерно. Или пък да седиш свит в автобуса на някаква седалка. Другото яко нещо на влаковете е че можеш да станеш, да се разходиш и т.н. Влаковете са най-евтиния, удобен и бърз транспорт по суша. Лошата слава им идва от малоумното управление на БДЖ, което е присъщо за всичко българско, народно, национално, държавно и т.н Навсякъде са най-бързия освен в бг. тука са най-бавния. иначе съм съгласен и аз предпочитам влакове пред рейсове и също съм срещал какви ли не образи
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 11:10
venenum написа: В БДЖ-то съм виждал сякви ненормалници. Веднъж,когато се връщах у нас с влака десет часа,някъв пич видимо нормален си говореше по телефона най-спокойно.По едно време започна да крещи,да псува и рита отсрещната седалка.Аз бях в другия край на вагона,но гласът му кънтеше навсякъде.След около 5 минути кипна затвори на жена си(вероятно)и започна да си блъска телефона в седалката.Беше от тия старите нокии и бая време мина преди да се кротне. Щот пристигнахме на последната спирка,тоя светкавично скочи от влака.Почти не избута от влака една бабичка.Щом слезна се огледа и започна отново да псува.Хвана една жена за косата(вероятно жена му с която говореше преди тва по телефона)и я събори на земята.Добре,че имаше хора да ги разтърват,щот не ми се мисли какво щеше да стане. Случи се преди 2-3 години и нямаше с какво да помогна освен да изям един пердах,щото тогава бях бая малък Кво да кажа.......за тва съм мизантроп ДЕА Отношенията между жената и мъжа са свещени ,намесата на каквито и да е други лица в тях са дори повече от светотатство.Също искам да те питам , защо смяташ че жената не е заслужавала това което мъжа и и е сторил ?Справедливостта може да е изисквала дори повече в случая,никога няма да разберем
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 11:21
Добре, свещени са... Аз както казах не се намесих, но не мисля, че който и да било нормален човек ще остане безучастен при такава жестока гледка. Може оная да е била пълния боклук, обаче това не му дава право да постъпва така. Мен тати ме е учил момиче да не удрям. Има много други начини да ги накараш да се чувстват виновни. А ти откъде знаеш, че пича не е имал тежък ден и не е бил психически лабилен? Жената да му е закала нещо от сорта"Пратката ти не пристигна. "и той да е избухнал??? we" ll never know
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 11:25
so deep, man
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 11:42
venenum написа: Добре, свещени са... Аз както казах не се намесих, но не мисля, че който и да било нормален човек ще остане безучастен при такава жестока гледка. Може оная да е била пълния боклук, обаче това не му дава право да постъпва така. Мен тати ме е учил момиче да не удрям. Има много други начини да ги накараш да се чувстват виновни. А ти откъде знаеш, че пича не е имал тежък ден и не е бил психически лабилен? Жената да му е закала нещо от сорта"Пратката ти не пристигна. "и той да е избухнал??? we" ll never know Цитат: Може оная да е била пълния боклук, обаче това не му дава право да постъпва така. Тоест смяташ че всичко в живота трябва да бъде регулирано единствено и само от държата , от студената "божествена" диалектика на правните отношения ,живота винаги ще настоява върху себе си , а и човешките емоции са важна част от него.Относно галантния ти към "нежния" пол татко , може самият той да е удрял жена , а сега фарисейски да иска , да намери изкупление чрез теб.Да ги накараш да се чувстват виновни е просто още един начин да им причиниш страдание за интервал от време ,много от тях със сигурност предпочитат да бъдат набити,навярно не пред хора разбира се жените са суетни, изглежда просто изпитваш отвращение от физическото насилие или това че си се почувствал толкова безпомощен пред разигралата се ситуация те е афектирало по начин които е бил отблъскващ за самият теб.При това съм виждал много момичета които бият момчета без те дори да им отвръщат , навярно заради същите нелепи внушения които твоя тейко ти е втълпил в ранна детска възраст.Обобщено такива нелепи императиви като не удряйте момичета са просто една купчина френски нелепици.Израелската армия е пълна с жени , ако България започне война с Израел и те мобилизират изправят те на фронта и ти кажат стреляй на поразия , а ти кажеш не мога да стрелям по жени аз съм мъж на честта , ще те разстрелят за да дадат пример на останалите войници за да им демонстрират какво ги очаква при неподчинение it's your choice though.
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
krriiissss
|
|
В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 12:19
Motorolaz написа: venenum написа: Добре, свещени са... Аз както казах не се намесих, но не мисля, че който и да било нормален човек ще остане безучастен при такава жестока гледка. Може оная да е била пълния боклук, обаче това не му дава право да постъпва така. Мен тати ме е учил момиче да не удрям. Има много други начини да ги накараш да се чувстват виновни. А ти откъде знаеш, че пича не е имал тежък ден и не е бил психически лабилен? Жената да му е закала нещо от сорта"Пратката ти не пристигна. "и той да е избухнал??? we" ll never know Цитат: Може оная да е била пълния боклук, обаче това не му дава право да постъпва така. Тоест смяташ че всичко в живота трябва да бъде регулирано единствено и само от държата , от студената "божествена" диалектика на правните отношения ,живота винаги ще настоява върху себе си , а и човешките емоции са важна част от него.Относно галантния ти към "нежния" пол татко , може самият той да е удрял жена , а сега фарисейски да иска , да намери изкупление чрез теб.Да ги накараш да се чувстват виновни е просто още един начин да им причиниш страдание за интервал от време ,много от тях със сигурност предпочитат да бъдат набити,навярно не пред хора разбира се жените са суетни, изглежда просто изпитваш отвращение от физическото насилие или това че си се почувствал толкова безпомощен пред разигралата се ситуация те е афектирало по начин които е бил отблъскващ за самият теб.При това съм виждал много момичета които бият момчета без те дори да им отвръщат , навярно заради същите нелепи внушения които твоя тейко ти е втълпил в ранна детска възраст.Обобщено такива нелепи императиви като не удряйте момичета са просто една купчина френски нелепици.Израелската армия е пълна с жени , ако България започне война с Израел и те мобилизират изправят те на фронта и ти кажат стреляй на поразия , а ти кажеш не мога да стрелям по жени аз съм мъж на честта , ще те разстрелят за да дадат пример на останалите войници за да им демонстрират какво ги очаква при неподчинение it's your choice though. Точно ти ли искаш да биеш жените, където по цял ден им гледаш снимките в интернет?
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 12:29
Начи пич, навярно в момента ме ебаваш или тролваш, ама айде да продължим. Моя тейко го не намесвай, щото не го познаваш що за човек е. За майка България бих направил всичко. Както се казва"през огън бих преминал за нея" какво остава за някакво си убийство... Прочетох твърде повърхностто поста ти, затова ще карам направо,наизуст... Насилието не решава нищо. Когато набиеш някого ей така да му покажеш къв мажага си само даваш нагледен пример за това как човек, въпреки че е извървял хиляди километри през своята еволюция си остава едно животно, изпълнено с ярост и пр., в повечето случаи дори стои по-долу от едно куче... Аз съм за насилието, но единствено когато човекът срещу теб постъпва неморално, друците го подкрепят и нямаш друг вариант, когато истината е възпрепятствана да възтържествува по друг начин... Ония пич от влака, ако си е мислил, че постъпката й е толкова непростима е можел не да прави себе си за смях и да я наранява, а просто да и каже да си събира багажа и да изчезва. Ти не си бил там, а дори не знам за кво го защитаваш за мен си остава не изрод, а психически нестабилен човечец... Вярвам, че целта ти е била да ме предизвикаш да напиша толкова дълъг пост, за да гледаш сеир, а пък, ако не е можеш винаги да изопачаваш думите ми и спорът да е безкраен.... Хайде да спрем,а? Със здраве!!!
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 12:31
krriiissss написа: Точно ти ли искаш да биеш жените, където по цял ден им гледаш снимките в интернет? Мхм... Най-вероятно просто ме е ебавал... да се надяваме
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 14:24
the only good kontrolior is a dead kontrolior а по въпроса със жените, сър Шон Конъри има нещо да добави по темата: https://www.youtube.com/watch?v=oo0d1zTAFKA
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 14:44
ся въпреки че аз не мога да си се представя някога да зашлевя жена
сър Шон Конъри е много голям човек
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 16:36
Като стана дума за величието на сър Шон Конъри http://youtu.be/fCmR1Ojrvck
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 18:14
те дали си казват същото за теб
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 20:09
Абе не са лоши контрольорите. Досега само един път са ми писали акт, просто нямаше как да им платя на момента, ама после отидох до Headquarters-а и си дадох чинно глобата. Иначе сума ти пъти ми се е разминавало - хващат ме, правя мили очички и ме пускат да си ходя. Навремето имах и друга тактика - държа си билетчето в ръка и ако видя контрольори - дупча. На два пъти ме хванаха с ненадупчен билет, ама ми се размина, единият ми го къса и вика "Другият път да не се правиш на юнак". Иначе си пътувам всеки ден по една и съща линия и си знам рутината им. Затва не си и правя труда да дупча, само отвреме навреме събота и неделя, че тогава са повечко. Ама най-кеф си беше по 76/213 от орлов до младост и обратно - за 6 месеца ми се качиха 4-5 пъти...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Каква е най-неловката ситуация, в която сте изпадали? Публикувано на: 31 Авг 2014 21:01
Аз от година и няколко месеца вече (откакто не съм студент (без студентското намаление тия карти струват майка си и баща си)) си пътувам само гратис, а на ден сменям сигурно между 4 и 6 превозни средства. Не съм платил нито една глоба Парите, които съм спестил от карти сигурно ми покриват смартфона Реално погледано, контрольори срещам толкова рядко, че дори да си плащам глобите пак ще ми излезе по-евтино. Още повече, че пътувам предимно в пикови часове където градския транспорт е толкова пълен, че е абсолютно невъзможно контрольор да направи проверка. Който се вози в 204 между 8 и 9 сутринта знае за какво става въпрос Отделно, че вече контрольорите са с униформи и апарати и можеш да ги видиш още докато са на спирката и нищо не ти пречи да си продупчиш билета още преди да са се качили, пък ако няма контроли - не дупчиш просто и така Да не говорим, че дори да те хванат, ако не им дадеш пари/лична карта, реално нищо не могат да ти направят Един път така ме хванаха и он ми вика на следващата спирка слизаш, аз - добре, после той слиза, аз не и така Мислех даже да му махна от рейса ама си викам прекалено нагло ще е Просто реално контрольорите са абсолютно безпомощни ако си някъв непукист и не им се връзваш. Освен ако няма полиция с тях разбира се, но това се случва много, много по-рядко от това изобщо да има контроли в превозното средство. Всичко това го казвам, не за да се гордея, че нарушавам закона. Напротив, аз съм ЗА, да се измислят някакви мерки, които да предотвратят гратисчийството. Например да увеличат глобата от 20 на 100 лв. и с всеки контрольор да има и полиция. Да видим тогава дали ще има гратисчии пп баси дългия пост се получи
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|