защо би си взел подобна тъпа тениска
защо още не са те пребили заради нея
защо все ми налитат някви изроди на бой е така щото съм готин, а хората се връът у говната и пак чисти излизат
те ви история, не е неловка, ама можеше зле да свърши
предистория - излезли сме да забиваме пички с един приятел и цяла вечер си повтаряме 'cheers', което тука в Шотландия се казва като 'благодаря' и кво ли не още
та сме излезли ние пред клубчето, приятеля яде няква гадост и седим пред лафката за бургери и от вътре се чува thriller
аз се гордея с moonwalk-a си и почвам да moonwalk-вам пред лафката докато Иво си яде сандвича
някакви дебели шотландки почват да ми се хилят, аз им се усмихвам, те викат 'ye absolute legend', закачаме си се
и в тоя момент някъв чекиджия който седи на тротоара си хвърля ориза който яде на земята, поглжда ме стръвно и си заминава нанякъде
Иво му казва - cheers! и тоя се обръща и ми вика:
- You're nae even Chinese!
и тръгва към мене
аз се разсмивам, най-вече понеже е някъв грохнал и ше го сгъна, но и самата причина, която си измисли да ме нападне е дори по-невероятна от 'Ти пред майка ми ли ще мастурбираш бе', каквото си измисли последния подобен агро психопат.
и той повтаря обаче - не си китаец, не си китаец, ей сега ше ти счупя главата
блъснах го в гърдите и тоя обърна на 'wat ar ye bullyin' me fur?'
ей сега ше ти кажа що ти се дърлям
щото всички нещастния къде си мислите, че можете да пребиете някой просто понеже ви е гаден нещастния мизерен насран живот ви требе да си срещнете майстора
обърна на отстъпление лайненцето, нема кво, то имаше и полиция наблизо, щяха да ни спрат
Иво после ми обясни, че все едно ни е обидил храната като е метнал ориза на земята и е искал да се сбие понеже не сме китайци, че да се обиждаме
cheers