Значи чета му "перипетиите" на волтажа и се чудя: Баце, тва ли са ти ежедневните важни действия и проблеми? Бе ти по важна работа от това да си купиш монстър и алкохол нямаш ли
Ебахти и живота безмислен дето го водиш, честно.
И в тоя ред на мисли, вземи се хвани на работа в някой жълт вестник и си направи рубрика, барем изкараш някой друг лев с тея конспиративни теории.
Твоите истории са брутално истински и съм склонен да ти повярвам на всяка от тях, напомняш ми на мен, то и на мен не ми вярват в тоя форум в какви ситуации попадам
Доста е малоумно обаче да се правиш на големия мъж пред някакви 16-18 годишни пубери, дето са отишли да изкарат някой лев за джобни в магазините за алкохол и обувки. Не те прави мъж, да не говорим че ако попаднеш на някой по нервен и отегчен продавач може и да те млатят. Да не говорим ако правиш сценки в някой голям супермаркет. Охраната набързо ще те посъветва
За китарата си си виновен само ти, такива неориентирани младежи винаги се прецакват, то това всеки го е минал, да изгори с пари.
За гащите естествено, че ще ти предложи бе, това му е работата, да омайва клиентите, какво си се натегнал все едно те задължава да купиш нещо? Натегни се така като ходиш да си плащаш сметката на мобилния, там винаги ти бутат оферти, ама не смееш да гъкнеш там нали
За обувки на мен са ми ставали и номер 41 и 45, в зависимост от модела. А всеки модел е различен.
За алкохола го подминавам, щото да се мъчиш с черния овен, да си доволен че си надцакал някаква продавачка и да пръснеш парите по пода на магазина си е олигофрения пич.
А и кой е длъжен да ти знае Монстъра? Някоя неопитна продавачка дето не е близвала енергийна напитка откъде ще знае какво е? Ами някоя лелка? То аз допреди време не го знаех и когато купувам енергийни напитки действам с гризли, шарк, ред бул и пит бул в зависимост какво има. Затова като си го видял е трябвало да го посочиш или да го вземеш и да ти го маркира... а не да тичаш като женичка да се оплакваш за дреболия. Ебаси постъпката честно.
И в тоя ред на мисли, да разкажа и аз една интересна случка, не е точно минаване, ама пак.
В една неделя с едни приятели ходихме в Лозенец и запихме солидно. Дойде мой ред да черпя и станах да търся магазин, ама в проклетия район нищо нямаше освен една дюнерджийница. И отидох там. То не само дюнери правят, а и търговия с питиета, малки бирички, колички, кроасанчета. И продавача е някакъв арабин.
Аз му викам един севъндейс и три бири.
А той вика: Не разбира, седем дунера и три лири?
Обяснявам му пак, той пак си държи на неговото, не знае какво е бира и вика ту лира, ту гира. И през цялото време ми се е нахилил и е явно, че не се прави и наистина не разбира.
След 15 минути ми писна да се обяснявам и си тръгнах. А колко по лесно щеше да е ако му бях посочил какво искам, вместо да се пробвам да го уча на български. Ама карай. Много мразя ей такива чужденци дето без да знаят език, тръгнали продавачи да стават. Респект за Бай Рафи дюнерджията дето знае перфектно български и прави хубави дюнери