Автор |
Съобщение |
BaronZlovon
|
 |
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 05 Авг 2014 20:54
от няколко дни мъча four kings и явно ще съмонвам помощ...
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 05 Авг 2014 22:33
Four kings си е чист dps race, хвашташ най-здравото си оръжие, 2-hand, всички бъфове, които имаш и си готов.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 05 Авг 2014 22:48
И аз бях така - хванах си Demon's Axe-a в 2 ръце и понеже винаги нося армор на <50% equipment load за подвижност, просто изчаквах да нападат и се хвърлях настрани да избегна и веднага удар-два. Помня, че ползвах и зеления moss за stamina regen, че нямах пръстена за същото нещо. Speaking of which:
ти знаеше ли от играта, че трябва да сложиш специалния пръстен, или видя в нета? Щото аз май не видях къде се споменава, че там е абисът и че трябва да го нося, но може само аз да съм изпуснал тва инфо и затва питам..?
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 05 Авг 2014 23:23
тъкмо пуснах тук поста и ми лепна от раз! явно си трябва малко почивка от време на време. бих ги с claymore и stone armor сет-а. дори ми останаха 3 фласка. ривърснах хоулинга, ма то пък нямаше никой за съмон. @hyper то къмюнитито и гайдовете са част от играта... от къде иначе да разбереш, че трябва да се правиш на яйце 20 секунди, за да се върнеш в асайлъма... дори това минава за лесно.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 05 Авг 2014 23:37
Начи ясно, всички разчитаме на хилядите смърти на хора преди нас да ни научат... Въпреки че никога не съм одобрявал игри, които нямат всичко описано в тях, поне загатнато. Ама айде, заради всичко останало в тази епична кулминация на гейминг изживяванията ще си затворя очите за този недостатък.
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 05 Авг 2014 23:52
ми девовете са направили играта енигма. къмюнитито сглобява постепенно един пъзел, който сам човек е абсурд да сглоби. не и без цената на изгубена психика и хиляди часове експериментиране. пък и шибани японци... 
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 14:52
днес си взех и dark souls 2 от някакъв сайт на 50%. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 17:50
Единицата е по-яка. Дойката е по-добра за мулти пвп, но там ще ти стане тъжно ако се пробваш
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 19:00
мулти ползвам само за помощ с босове. бръмча непрекъснато в hollow форма. ще я видим как е иначе. имам още малко от първата. до десетина часа мисля да съм я врътнал. като гледам 3 зони ми остават.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 19:33
на първата най труден ми беше един бос дето чупи земята в подземията е много надоло. а успя ли да намериш скритрия дракон дето те вкарва д раконовата гилдия.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 20:57
не се сещам за този бос, ма доста от зоните съм ги аутлевълнал и ще ги пропусна на първото изиграване. а може и още да не съм го стигнал. в момента съм в картината. там painted world of нещоси. по главния ми остават оня белия дракон, gravelord nito и gwin. може по път в anor lando оня бос, дето е зад статуята по един дълъг коридор, дето се бие да мина, ама може и да го пропусна.
за гилдиите още не съм разбрал врътките и ще ги разучавам на следващо изиграване. за сега съм в оня pvp ковенанта на котката.
за сега съм около 40 часа игра и съм 62 lvl.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 21:00
sry za latinicata mochmeta malko nqmam kak v momenta bg da znaesh v dvoikata i hollow da si pak mogat da te invadenat
inache to undead dragon lesno se namira, prosto hodish napred, vuprosut e setil/prestrashil li se e da go bie po opashkata da vidi neshto stava li
inache na men bed of chaos mi beshe lesen ma az go karah adski predpazlivo. mn me radva che e boss na 1 hp totalen minduck
obache fuck me sideways no dvoikata kakto pochva po-lesno t edinicata sled 3-4 zoni stava po-trudna ot ds1 na nemalko mesta.
choveche da izpuskash zoni nezavisimo ot levela ti v dark souls e se edno da idesh da vidish mona liza i da i zqpash cicite -izpuskash golqmata kartina i nastroenieto na igrata
verno li ako ne vikash onazi lukatiil li beshe za bosovete neshto se preebava?
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 21:51
ми малко ръшвам, че се глася за второ изиграване, пък и двойката искам да поразгледам. и без това нито един boss weapon не сглобих, та това минаване ми е само тренировка. на следващото ще съм много по-добре. edit: доколкото гледам, май не съм изпуснал абсолютно нищо. поне според този сайт. просто този бос, дети идяд вика, дет чупи земята не мога да се сетя кой е. възможно е от abyss да съм избуснал нещо, щото след four kings направо warp-нах, та ебалиго... и малко наслада за очите, щото това може би е единстваната игра, на която съм фенбой!
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 22:13
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 22:18
ako ne si stignal do lost izalith, ne go znaesh oshte
sled 4 kings nqma kakvo da pravish osven da warpnesh osven ako ne ti se poqvi darkstalker kaathe do bonfire-a
inache za fenboystvoto ti e razbiraemo, az samiqt se opasqvam, che veche ds1 mi e v top 3 all time favourites
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 08 Авг 2014 22:48
още не съм стигал до там. само надникнах какво е в demon ruins, след като убих quelaag, но не посмях да навлизам. а тая назгулската роба от видеото от къде се взима? или поне как се казва, че доста гледам играят с нея.
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 00:17
BaronZlovon написа: още не съм стигал до там. само надникнах какво е в demon ruins, след като убих quelaag, но не посмях да навлизам. а тая назгулската роба от видеото от къде се взима? или поне как се казва, че доста гледам играят с нея. Ако говориш за тази червената от Blighttown се взима.
|
|
|
|
 |
BaronZlovon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 08:02
този имах в предвид. чекнах го. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 09:05
Пред огнения бос дето е на hyper` аватара. Може и без да го убиваш просто гепиш и бягаш. Боса се активира като гепиш тези дрипи ама може да избягаш нп.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 09 Авг 2014 10:15
Благодарение на Dark Souls най-накрая се реших да започна да гледам Berserk. So gud!
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|