Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 18:48
Розов селянин написа: bulLshi7 написа: Ако сайтът умре част от ежедневието ми си заминава.. Ако форума умре, част от живота ми си заминава. Почнах да пиша тук на 13. Сега ше правя 25. Може да се каже, че тоя форум е бил постоянен съпровод на цялото ми детство/юношество. Че даже вече и значителна част от зрялата ми възраст. И далеч не съм само аз така, половината от активните потребители в момента пишат от десетилетие. Някой щял да купува сайта. Дори да го купи, дали някой ше търпи олигофрениите ни? Няма как форума да си запази същността. Нещата отиват на зле, пичове. Абсолютно същото и при мен. Ако нещо стане с форума, предлагам старите кучета да си направим нов форум. Не си представям живота си без пцм форума
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 19:14
Der Meister написа: Абсолютно същото и при мен. Ако нещо стане с форума, предлагам старите кучета да си направим нов форум. Не си представям живота си без пцм форума Ние нали преди години направихме един форум Форумово, когато админа се парвеше на педераст покрай нова година.
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 19:30
Der Meister написа: Розов селянин написа: Ако форума умре, част от живота ми си заминава. Почнах да пиша тук на 13. Сега ше правя 25. Може да се каже, че тоя форум е бил постоянен съпровод на цялото ми детство/юношество. Че даже вече и значителна част от зрялата ми възраст. И далеч не съм само аз така, половината от активните потребители в момента пишат от десетилетие. Някой щял да купува сайта. Дори да го купи, дали някой ше търпи олигофрениите ни? Няма как форума да си запази същността. Нещата отиват на зле, пичове. Абсолютно същото и при мен. Ако нещо стане с форума, предлагам старите кучета да си направим нов форум. Не си представям живота си без пцм форума spoko we kuche http://kochinata.forumcircle.com/portal.phpza pichovete vinagi ima mqsto na toq svqt
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 19:39
те по сайта да правят квот си искат - и без тва рядко се зачитам по статиите им
ама за форума аз съм го предложил преди мн време - да сложат за модератори 2-3 от старите кучета и те да решават кой кво.
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 20:14
Admiral General Till написа: да сложат за модератори 2-3 от старите кучета и те да решават кой кво. НЕ!
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:09
Toxic Forever написа: Admiral General Till написа: да сложат за модератори 2-3 от старите кучета и те да решават кой кво. НЕ! Аре беги от форума бе. Писна ми от тебе.
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:11
Kirilicata написа: Аре беги от форума бе. Писна ми от тебе. Аз съм незаобиколим фактор тук! Свиквай.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:18
Toxic Forever написа: Kirilicata написа: Аре беги от форума бе. Писна ми от тебе. Аз съм незаобиколим фактор тук! Свиквай. Единствените незаобиколими фактори при тебе са проваленото ти бъдеще и майкати като пресича улицата.
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:21
Токсик, ти си смеска от мъзгата на майката на васко и циганска сперма, бе.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:24
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:42
Toxic Forever написа: Kirilicata написа: Аре беги от форума бе. Писна ми от тебе. Аз съм незаобиколим фактор тук! Свиквай. Не ти давам повече от 3-4 месеца. Щом Васко успяхме да изгоним, който беше доста упорито копеленце Даже и Соулстийла май го няма вече. Такива като вас трудно издържат в такава среда, тъй като старите кучета сме безпощадни
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:43
obadete se na onq zero li kyv beshe da naprai pak nov forom :S
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 21:49
Джоунс, са така като му кажеш и ще се напъне на макс лайненцето да даде всичко от себе си да ни трови нервите цело лето, да надмине предците си въобще не им обръщайте внимание на тия само ако нещо лично се обърне към некой, тогава мое му се сипе в устенцата един самосвал лайна
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 22:03
незаобиколим фактор вика
ало, глей ся как влизаш в блок листата, момченце
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 22:18
Това е, надали някога през животите си ще видим по-метъл нещо от това https://www.facebook.com/photo.php?v=14 ... =2&theater#autismeverywhere Иначе кофти за екипа и PC Mania. И са кво, ше остане да пустее, няма и видеото за хората, дето са работели тук дори да го има да разберем поне накрая кой какво що. :/
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 22:40
баце Морко написа: незаобиколим фактор вика
ало, глей ся как влизаш в блок листата, момченце Ало, глей как ще си първият баннат когато сайта и форума тръгнат по правия път. Ся ще кажеш че не ти пука. А мен какво ме ебе че някъв рандъм ме блоква. Вие май нещо сериозно си повярвахте че този форум ви е седянката зад панелката или на село. Е, не сте познали. Soon!
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 22:46
ontopic: Винаги съм искал да имам сини очи. Синеокото е някак...секси. Не бих тръгнал да си правя корекции, даже да се намери траен начин за промяна на цвета (със зрението шега не бива), просто искам да се бях родил със сини очи. Колкото и да съм готин, винаги като се погледна в огледалото виждам тези черни очи... А родителите ми са синеоки и двамата - ебем ти унаследяването и генетиката.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 23:03
само не разбрах откъде се появи цялата тая драма? видях една тема, която е заключена тя вследствие от какво се е появила?!?
и още нещо -- това означава ли, че и smart age ще умре?
ако сайта умре, то форума поне трябва да си остане
въпроса е, че без сайт, форума лека-полека ще започне да запада поради липсата на свежа тролска плът
и все пак, за хостинга на форума и евентуано домейна, можем да измислим нещо
Като цяло някъде през годините PC Mania трябваше да промени посоката доста стабилно, защото установеният вече модел не работи. Новини, ревюта и превюта няма смисъл да превеждаме. Почти всеки вече се информира от чуждоезични сайтове, които произвеждат дадените материали, което докато се преведат вече са остарели. Дори ревюта и прочие вече ме съмнява авторите на PCM да имат ранен достъп до тях, или най-малкото еднакво ранен с големите чужди гейм медии.
Трябваше да се наблегне на анализите и фийчърите, а рубриката "лични мнения за прогреса и културата" да стане основна. Трябваше да почнат да се правят класации, защото масите обичат класации (нещо тип Cracked като най-общ пример). Такива биха могли да бъдат превеждани, защото в крайна сметка, техният срок на годност е доста по-дълъг.
Щеше да е хубаво да се наблегне на електронните спортове. Всичките тея безсмислени рубрики за флаш игри, хардуери, магазини, дрън-дрън, трябваше да бъдат премахнати (въпреки че най-вероятно са били източник на приходи от реклами, нз) и целият този труд да се вложи в електронни спортове, защото това е предстоящият хит. Все още нямаме професионална медия, която да отразява електронни спортове - всичко е малки форумчета на благородни начала.
Идеята за 2.0 е добра, но според мен дойде малко късно. Гореизброените неща биха могли да бъдат генерирани почти изцяло от потребители. С разликата (от предният абзац), че биха публикували в сайт с изградено име и голяма аудитория. Най-вероятно никой от няколкото човека, грижещи са за сайта, не се занимава само с това и сигурно си има риъл лайф сериозна работа. Да не говорим, че най-вероятно и не са в такава възраст, в която гейм индустрията ги интересува толкова много. Трябваше да се помисли малко по-отдавна над това.
С един редизайн и масово опростяване на всичко - без хилядата ненужни рубрики и концентриране върху 2-3 основи, нещата биха могли да потръгнат.
В краен случай, би могло да се затвори сайта и всичко да се пренесе във форумен вариант - новини, статии и прочие, за да бъдат намалени разходите.
В крайна сметка, истината е че повечето от нас, които са израснали със списанията пораснахме, учим, работим и със сигурност имаме по-интересни занимания от това да се вълнуваме относно новостите в гейм индустрията. Да, играем игри, но просто като хоби. Затова и според мен електронният спорт е една ниша, която тепърва ще бъде развивана, защото е нещо по-различно. Комбинира любовта ни към спортовете заедно с другото ни любимо занимание - игрите. Или най-малкото - ще зариби хора, които никога не са възприемали конвенционалните спортове като нещо интересно, по една или друга причина.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 23:40
а, и още нещо пропуснах, фейсбук и туитър няма ви
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 20 Юли 2014 23:45
Всичко това ми се струва много странно и не мога да го проумея.
У нас има адски много онлайн издания - новинарски и магазинни и тенденцията е, че нещата се развиват. Но не мога да си го обясня как по-точно с нашия малък пазар. Колко от тези сайтове работят на печалба..? Най-вероятно само тези, които произвеждат новини - вътрешни новини и спортни.
Въобще не съм наясно как стоят нещата и говоря наизуст, но се опитвам да извадя някаква логика.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|