Автор |
Съобщение |
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 15 Юли 2014 23:54
Значи момчета, не искам да чувам повокативни коментари. Алмито е взел картичката и зареди това във форума ще се пие тази вечер. Тука всички сме братя и ще се уважаваме взаимно. Ето, отварям уискито. Наздраве, алми! Честито за книжката. Абе...тука нещо...тая бутика много дълбока нещо бе....
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 16 Юли 2014 01:34
Джони Спагети - написа: Начи, днес ми пристигна картата от САК, така че вече постовете ми ще бъдат не само писани от позицията на човек, който учи Право в Софийски университет, но и който е вписан в Софийска адвокатска колегия. Днешното събитие вдига левъла ми сред колегите с над 100. Вписан си като сътрудник и до края на следването си ще напуснеш и ще си върнеш картата.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 12:16
Александър Павлинов Терзиев (адвокатски сътрудник) личен номер:5600075310
демек вариш кафето на хората в кантората.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 12:55
алми закво ме излъга, че кайена е твой
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 12:56
На Попов кантората ли бе, ся чатнах. Ще си поседиш на ниво кафеварка
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 12:59
@Ерик, за човек който също учи право (нам-си-коя-година), да правиш подобни очевидни констатации и то на явното ми тролене и още повече, че много пъти съм споменавал, че работя в кантора (вече от почти година), още повече, че е пределно ясно, че няма как да съм вписан като адвокат, е напълно безсмислено, дори малко смешно @Омега, евала ти правя, че отдели 5 минути разцъкване на сайта на ВАС, за да направиш огромно разкритие на напълно известни и неприкрити от никому факти @Морко, можеш да си сигурен, че никога не съм бил на ниво кафеварка, просто защото това не е някаква рандъм селска кантора, което би трябвало да знаеш, след като я наричаш "на Попов кантората" и очевидно си доста запознат
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 13:32
ае Сашо бе обясняваш се кой кого троли сега
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 14:20
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 14:48
баце Морко написа: ае Сашо бе обясняваш се кой кого троли сега аве тихо аз троля вас, а вие сте тъпаци
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 15:15
Терзиев, чу ли ве оправи си лимбото дейба твойта кожа нерешителна и тегли майната на неправилния кораб дори това да те направи лош скилсовете си ги имаш споко само и вземай пример от волтажа как се троли или недей, че ще го докараш до ниво хапчета и после връщане очевидно няма
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 16:07
определено при Терзиев я има разчекнатостта
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 16:37
what if they get me? написа: Скилсовете да плаща сметки си ги има, липсва му волята да се установи в правилната за него среда. демек да плаща сметките на правилните хора
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 16:39
what if they get me? написа: Терзиев е човек, който хем е над нещата, хем понякога му избива детският комплекс да се навира в лайната, като слиза на нивото на хора, които не го заслужават. Както стана току що. Хем има качествата да успее наистина, по готиния и честен начин, хем няма желанието да се лиши от багажа, който го дърпа надолу.
Дали е от някаква негова сантименталност своего рода Стокхолмов синдром, или от вечното проклятие на българският визионер, който става жертва на завистливи сили дето постоянно го свалят на земята, не знам. Но за мен, той трябва просто да тегли една майна на някои елементи в живота си.
Принципно има необходимото ниво на неебателност, което да му позволява да лавира успешно в социални ситуации, но като че ли го е страх да направи дребната стъпка, с която абсолютно да отебе, защото знае че цената на това е да стане ЛОШИЯ.
В момента е в най-лошата позиция - лимбо. Нито е на единия кораб, нито на другия. И тази разчекнатност само му вреди, защото го лишава от фокус и определеност необходими за пълното разгръщане на потенциала му.
А когато направи стъпката, това наистина ще го оформи, и майната на всички, които е отчуждил. Скилсовете да плаща сметки си ги има, липсва му волята да се установи в правилната за него среда.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 17:39
Джони Спагети - написа: @Ерик, за човек който също учи право (нам-си-коя-година), да правиш подобни очевидни констатации и то на явното ми тролене и още повече, че много пъти съм споменавал, че работя в кантора (вече от почти година), още повече, че е пределно ясно, че няма как да съм вписан като адвокат, е напълно безсмислено, дори малко смешно Точно защото знам какво представлява нещото, с което се хвалиш, го разяснявам на неосведомените. Иначе днес Мис България беше у нас. Хваля се.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 17:56
Надявам се, че си използвал 3 презерватива + гумена ръкавица наведнъж, защото иначе не те виждам...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 18:26
Розов селянин написа: Джони Спагети - написа: @Ерик, за човек който също учи право (нам-си-коя-година), да правиш подобни очевидни констатации и то на явното ми тролене и още повече, че много пъти съм споменавал, че работя в кантора (вече от почти година), още повече, че е пределно ясно, че няма как да съм вписан като адвокат, е напълно безсмислено, дори малко смешно Точно защото знам какво представлява нещото, с което се хвалиш, го разяснявам на неосведомените. Иначе днес Мис България беше у нас. Хваля се. за т'ва путе ли става дума ? дето го извлякоха от оная къща
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 19:12
не е лоша бе, става за една турска
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 19:37
Същата.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 19:39
все пак не стана ясно за какво се хвалиш
is she a classy fuck or something ?
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 17 Юли 2014 19:41
Беше у нас ве. У вас била ли е Мис България?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|