Автор |
Съобщение |
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 01:03
what if they get me? написа: за хуя че се налага да излиам от нас и да бъда сред хора, е така... Ми... к'во ти пречи брадата да бъдеш сред хора?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 05:21
mi moje da ne prilicha na chovek veche, seshtash li se tova che interneta obojestvqva bradite ne znachi che sotqt dobre na vseki
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 11:22
Аз дори с набола двудневна брада не мога да се трая, пък тия дето пускат възрожденските бради направо не знам... Много нечистоплътно изглеждат.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 11:33
Е аз в момента съм с брада като на някакъв активист от ал-кайда. От време на време я подкастрям с ножицата, но напоследък ме мързи и това За последно като си махнах напълно брадата това беше преди 2 години. Гледката в огледалото беше шокираща, никога няма да повторя тая грешка. Тогава за първи път разбрах, че имам двойна брадичка
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 14:02
Купете си машинка за брада(като за подстригване, ама по-фина). На филипс са много яки, а вече не са толкова скъпи. Как ще си подстригваш брадата с ножица, това акъла не ми го побира...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 16:37
what if they get me? написа: Именно. Хърфа може да ми види фб снимката, да се убеди че не става. във фейсбук не съм влизал от две седмици и планирам да не го правя поне още толко ;д Steel написа: mi moje da ne prilicha na chovek veche, seshtash li se tova che interneta obojestvqva bradite ne znachi che sotqt dobre na vseki ма виж са кат си пускаш брада си я пускаш и си я поддържаш иначе нема к'во да си я пускаш въобще сешсе ?
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 16:51
Gipo написа: Купете си машинка за брада(като за подстригване, ама по-фина). На филипс са много яки, а вече не са толкова скъпи. Как ще си подстригваш брадата с ножица, това акъла не ми го побира... nachi napravo se prerodih ot kakto sym s takava.nqkva na panasonic deto hem e bezjichna, hem e vodoustoichiva i si se brysna dokato si sapunisvam duparata primerno.
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 05 Юли 2014 18:29
4666 smqtai ^
golqm film
bih si pojertval bradata ako mojeh da sum po-visok
no 6te si ostana hobit
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2014 09:53
Така, време е да ми пеят на ушенце бъдещ доктор по молекулярна биология и носител на Оскар. Ако първият не си е преебал гласа somehow, а вторият не се лигави с тва да дава микрофона публиката да му пее песните повече, отколкото трябва, може да се заформи един добър концерт, мочмета. Събрахме се и цяла тумбичка, та поне няма да е скука днеска. Ако някой друг ше ходи - приятно.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2014 10:59
тая година за пръв път няя ходя на софия рокс хич не ме кефят тия групи само тия alcest ми харесват горе-долу догодина се надявам на нещо по така
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2014 18:04
incest mekefqt mene
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2014 18:41
taq godina e sofia sucks
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2014 19:06
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 06 Юли 2014 22:56
Мамка му, ако свиреха Americana вместо Smash, щях да съм front of stage
Ама курац
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2014 01:37
Der Meister написа: тая година за пръв път няя ходя на софия рокс хич не ме кефят тия групи само тия alcest ми харесват горе-долу догодина се надявам на нещо по така Начи, да ти сера на малоумното мнение. 30 секунди към педерастията верно лапат пишки от засилка, АМА КВО НЕ ХАРЕСВАШ НА ОФСПРИНГ БЕ ?! Да не се оглушал случайно? Аре стегни се малко, ебаси. Вярно, само час и петнайсе свириха. Вярно, дори не бях вътре (щото да не съм луд да дам 110 лева за 30 секунди педерастия), ама АРЕ БЕ !!! Събуди се от наркотичната си кома, изчисти си ушите и се освести малко. Да ви еба и в снобарщината де ви е заляла всички, направо не сте хора бе. Гейчета.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2014 03:31
denik написа: Мамка му, ако свиреха Americana вместо Smash, щях да съм front of stage
Ама курац Тъй Дееби лайняния Смаш дето го свирят, дееби безличния пънк, дееби педераските песни. Americana е албума, с който тая група трябва да бъде запомнена. Чак ме е яд, че от тоя велик, огромен, уникален албум чухме само 2 песни (притифлай не я броя, шото е изтъркана кат гъза ми), но това го знаех предварително и само то ме спря да си купя билет за фронт ъф стейдж. За сметка на това пристигнах в България в 7 сутринта, спах до 2, станах и трябваше да купя билети. С мощен изблик на юдеизъм се озовах на фронт ъф стейдж само за скромните 60 кинта, но това е история която бих разказал за маса. Пристигнах след Skillet, които всички много ми хвалят, и хванах Mando Diao, които май само аз много си хваля, за The Offspring споменах, и после дойде реда на тия марсианските педераси... Ся, хубаво, Кончита Вурст дошла на крак да ми пее. Ама първо, брат й в затвора в САЩ за DUI, та ми стърчаха двама педераси на сцената и си мислеха че правят концерт. Второ, около мен беше пълно с пъпчиви, пискливи путки. Трето, 3-те песни които им знаех тоя гей смачкан реши да ги изпълни акустично. Четвърто, днеска си карам с мойта по центъра, и гледам пред Св. Неделя неква позната фигура с позната прическа и й я посочвам, тя разсейва сякви съмнения (шото ЕСТЕСТВЕНО че е фенка на Яред) и търчи да го сталква. Пристигам аз и му викам дай снимка, тоя ми вика не мога сега. Верно че беше вече късен следобед и Skillet бяха на привършване по тва време и той търчеше към Шератон да се гримира 3 часа, ма ти еба майката, имаш време да обикаляш в църквата с фотоапарат, ма немаш време да се снимаш с феновете. После разбрах че тая привилегия струвала къмто 300 долара за некви специални билети за среща с тия. И си викам дееба, меркантилния травестит, ся верно че спечели Евровизия ма ко от туй. Но пък всичко се оправи когато насред втората им песен на тея педерюги народа около мен почна да крещи "Offspring" насред опразнения стадион след тяхното участие. А и дрее ми, 4 сутринта е, не съм се наспивал от седмица, отиам да спя шото си еба майката. Американския Коцето Калки ми зе съня. Еби му майката.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2014 07:40
Warbringer написа: Der Meister написа: тая година за пръв път няя ходя на софия рокс хич не ме кефят тия групи само тия alcest ми харесват горе-долу догодина се надявам на нещо по така Начи, да ти сера на малоумното мнение. 30 секунди към педерастията верно лапат пишки от засилка, АМА КВО НЕ ХАРЕСВАШ НА ОФСПРИНГ БЕ ?! Да не се оглушал случайно? Аре стегни се малко, ебаси. Вярно, само час и петнайсе свириха. Вярно, дори не бях вътре (щото да не съм луд да дам 110 лева за 30 секунди педерастия), ама АРЕ БЕ !!! Събуди се от наркотичната си кома, изчисти си ушите и се освести малко. Да ви еба и в снобарщината де ви е заляла всички, направо не сте хора бе. Гейчета. Никога не съм им бил голям фен просто бе каква снобарщина какви 5 лева Кефят ме тия най-известните песни и дотам, а и не е като да не съм им слушал всички албуми. Тва че всички им се кефят тука не значи, че и аз тряя
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2014 07:52
momchetaa 30stm me kefqt, i djared bih mu duhal
no homo
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2014 10:47
Начи как ми се видяха нещата: Osssy - С една тайфа 10 човека отидохме по средата на Osssy, очаквах да са далеч по-зле, а те бяха доста ок да загрееш мандахерцането на главата. Alcest - са кво беше тва, само тая песента с тежките вокали ми хареса, другото дори не го помня, смятайте. Skillet - слушал съм им 3 песни на кръст, но групата яко заби. Вокалистът се въртя, скача, прави си кефа, беше яко да гледаш и как китаристката как куфее, особено на breakdown-like частите. + вокалистът е и басист, insta-win for me Допаднаха ми на живо. Mando Diao - са тука хората бяха дафак ис дис, на мен ми харесаха, бих си ги пуснал някоя късна вечер, ма тука организаторите са за шамари, не групата - смис толкова различни и между избухванията Skillet и The Offspring некво тъпо ги бяха сложили. The Offspring - аз бях успял да се добера до фронта точно отдясно на продължението на сцената (имаше като подиум по средата), бях с моята другарка и няква нейна позната (дотогава групата мн се бяхме разкъсали). Както гледах дотогава яко 13-18-годишни девойки до мен, изведнъж излязоха офспринг и неква малка вълна от пънкари като като направиха едно пого ама БАШ до нас, аз през половината време бях стена на девойките и просто поемах бутане в гръб, ма като ти се засилят 3 коча, малко не го удържам и супернеприятно им стана, та успях да ги набутам съвсем до оградата на спокойно, аз г/д останах в погото и половината време ща-не ща ме бутаха е него да избухвах там. А по едно време от мелето две на не повече от 14 излизат и втората се беше разплакала, не си поплюваха пънкарите. Иначе не съм най-големият фен на офспринг, кефят ме, но на живо не просто избухнах, направо изригнах. Доста добри. Само накрая ква беше тая педерастия, изпълниха си последната песен свалиха инструментите и се скриха. Хората викат тва ше е за бис (истински, не това, което изпяха след албума), викахме - курец, брат. Срал съм им на уважението, дееба. Иначе след тях вече отпред малките фенки бяха разредени и с други вече. Обаче беше такъв зверски гъч, смис усещаш от 4те си страни някой залепен до теб, че на девойката ми й стана лоше, понеже въздухът беше яко топъл и гаден и треаше да я изведа малко назад, та малко се простих с готиното си място, ма няма сега да убивам хората за един концерт, я. 30 seconds to mars - начи нз що не излезе да пее Лето, а Джийзъс. respawn-нал се е пак най-накрая явно. Иначе мн яко шоу, конфети, балони, светлини, осветление, ма са нека съм честен - очаквано не изпълниха нито една цяла песен от първите 2 албума. А колкото и да са ок албуми 3 и 4, заедно лапат пишки пред поотделно 1-ия и 2-рия. Само некви акустични по 1 минута от старите, садваща ралта. Ако не бяха първите 2 албума съвсем нямаше да съм им фен. И са яко, видях ги, но не бих им отишъл пак на концерт освен ако не направят истински рок албум като преди или не кажат, че ще свирят старите неща. Само нещо не ми хареса, че микрофоните и на Декстър, и на Джаред като че ли бяха настроени лошо и двамата звучаха като че ли гласовете им а малко по-високи, на Skillet и Mando Diao бяха перфектни обаче. Та не беше лошо. А и свалих 2 кг. Edit: слушам Mando Diao сега и съм влюбен в тия пичове. Ах, защо не ги проверих преди концерта, щях да им се накефя още повече даже. :/ https://www.youtube.com/watch?v=AL6C_VQhBqM
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 07 Юли 2014 11:03
София бом бокс
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|