Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 15:34
баце Морко написа: останалото са грандомански глупости на недорасляци Както и основното верую за по-голямата част от българското народонаселение.
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 15:49
Аз 1 кур(с) в техникума ходих на олимпиада по английски еьик, завърших 3-ти само 1 точка след 2-рия, ма нищо не ми дадоха, само на първи и втория дадоха някакви речници Иначе +1 за Морьо
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 20:21
баце Морко написа: велика държава е тая, която осигурява битово спокойствие и сигурност на всичките си граждани, стандарт на живот, достатъчен за достойно съществуване на всеки, който полага труд, и която оставя широко поле за развитието на всякакви права и свободи, ограничавани единствено от правилото да не се вреди другиму; така от само себе си се стимулират интелектуалните успехи на населението
Ако продължаваш с клишираните баналитети скоро може да те вземат за говорител в деформаторският блок. Благодаря на моят роб нерет че ми изпълни заявката.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 20:29
Майка ти ми е роб.
А пращай колкото искаш ЛС, аз няма да си правя труда да ги чета
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 20:33
Nreth написа: А пращай колкото искаш ЛС, аз няма да си правя труда да ги чета
Ще ги четеш и още как. Ще четеш и точка по точка ще изпълняваш.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 21:18
Абе тоя боклук токсик няма ли някой да го банне вече? Не ми пука какви ги върши в коментарите на сайта, ама тука на никой няма да му липсва. Минали сме ги годините на Ламинатори и други провалени тролове.
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 21:53
Kirilicata написа: Абе тоя боклук токсик няма ли някой да го банне вече? Внимавай , че така както ми искаш бана, ще го получиш преди мене.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 04 Юли 2014 21:56
Toxic Forever написа: Kirilicata написа: Абе тоя боклук токсик няма ли някой да го банне вече? Внимавай , че така както ми искаш бана, ще го получиш преди мене. Боже докъде стигна живота ми. Някакъв 12 годишен дрисльо да ме заплашва с бан от форум, в който имам постове от преди той да се роди.
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 05 Юли 2014 13:28
Kirilicata написа: Абе тоя боклук токсик няма ли някой да го банне вече? Не ми пука какви ги върши в коментарите на сайта, ама тука на никой няма да му липсва. Минали сме ги годините на Ламинатори и други провалени тролове. спокойно, браточка сега загряваме с него той е от тия момченца с такива играта е най-яка, щото са умилително ненаясно кво се случва
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 05 Юли 2014 14:00
Все едно да си прави сам куклен театър в тоалетната. Само той си вижда "смешките", на другите не им пука за него. Важното е, че е достатъчно тъп, а живота не прощава на такива
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 05 Юли 2014 14:08
Toxic Forever написа: баце Морко написа: велика държава е тая, която осигурява битово спокойствие и сигурност на всичките си граждани, стандарт на живот, достатъчен за достойно съществуване на всеки, който полага труд, и която оставя широко поле за развитието на всякакви права и свободи, ограничавани единствено от правилото да не се вреди другиму; така от само себе си се стимулират интелектуалните успехи на населението
Ако продължаваш с клишираните баналитети скоро може да те вземат за говорител в деформаторският блок. Благодаря на моят роб нерет че ми изпълни заявката. v detskia si stremej da si mega vseznaiko pleskash palen chlen det ti padne negramotniko zaspal izpolzvai go oshte vednaj deto ne trqq i she te napulna s chlenove samo deiba prokazata
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 08 Юли 2014 11:14
токсиче, е така се прави троленето, като баце ти волтажа
имаш бая храна да изядеш докато стигнеш до неговия полуосъзнат лунатизъм, с който да стъписваш хората
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 08 Юли 2014 11:58
Монстър подсилва тролските умения. Уви това не може да продължава вечно, защото в един момент неизбежно ще умре от захар
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 08 Юли 2014 12:42
what if they get me? написа: v momenta v koyto pribegne6 do poso4vane na gramati4eska gre6ka v 4ujdiq post znae6 4e si zagubil spora
ili pone 4e ne znae6 kvo drugo da otgovori6 kuv spor ve galfon az v nikav spor ne uchastvam pravq zabelejka izvan konteksta, shtot neam namerenie da uchastvam v "sporovete" ti i da padna na nivoto ti seti li se
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Над 50 българчета със златни медали от международна олим Публикувано на: 08 Юли 2014 13:29
pruskate aotizam
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|