Автор |
Съобщение |
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 09:56
един път ме късаха и то беше супер заяждане според мен. баш накрая, като паркирах да седне следващия, настъпих бялата линия (около сантим-два) на една клетка пред хипермаркет. тоя вика - птп. викам - кофти. а преди това кръгови, кръстовища, у-а, без грешка.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 12:32
Първият ми път 20 минути ме врътка тоя накрая на едно хълмче нагоре както си карам с 45 по-скоро влача да не ми писка и тоя вика спри, тука съгреши викам кво бе, мой човек тоя - не виждаш ли, че неква е стъпила с един крак на пешеходната, ма тя стъпила и чака а пешеходната е оторе на хълмчето и не се вижда маркировката като се изкачаваш а табелата за нея гледам като ме спря отзад забита в едно разлистено дърво ше я види човек точно никога теглих една майна наум казах пари на тия боклуци няа да давам и си зех книгата от втория път
така че, брат, правят се, ма на мен ми бяха казали, та не се учудих много
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 12:43
what if they get me? написа: просто не позволявай на даяджията да те направи своята кучка. Зъби му се, отговаряй, повдигай му тон, да се стресне малко. Па да видим тогава дали ще те скъса. Fighting! ПХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ааххааххахахахахахаХхааХАХаХ ох ши омра
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 12:48
Форумът ми стана твърде мета
Волтажът разцепва реалностите
Превърнал се е в страховит трол, момчета
Съзнателно или през шизофренията му - няма значение
Трябва ми почивка
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 12:57
^ ТОЧНО, и на мене! Вълка като ми каза, че влизам само да сипя на някого, се замислих, че наистина е така Ама аз не влизам с такова намерение никога! Казвам си - я да видя моите приятели във форума какво са постнали И като вляза виждам нещо подобно: what if they get me? написа: щото след достатъчно себеомраза и трудно заспиване заради това, че оня от ДАИ ме насра така безпричинно и ми провали кормуването
еми значи, непонятно ми е как още не е освидетелстван. Няколко пъти отворих поста да му сипвам и все го затварям и си казвам 'недей, спри се, не му обръщай внимание' ще се справя, мисля
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 13:42
drugiden mi e kormuvaneto a nesht ni moa parkiram mnogo pritsnqvamse
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 13:57
Според мен волтажния влиза в пубертета
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 14:03
Stonedisus написа: drugiden mi e kormuvaneto a nesht ni moa parkiram mnogo pritsnqvamse spoko moiche men me skysaha shot NE SYM PUSNAL AVARIINI KATO PARKIRAM
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 14:09
На времето си взех листовките без грешка. След тована изпита ме скъсаха - по едно време даи-аджията разправя - момче, добре караш, ама да си беше сложил колана... Потрес! Втория път се овлякох по движението и тоя ми разправя - ти май гледаш много формула 1! Погледнах километража и видях, че се движа с 10км над ограничението. Третият път нямаше проблеми като изключим това, че за една бройка пак щях да потегля без колан Даи-аджиите са дръпнати и строги, но трябва да си социопат, за да имаш проблемите на волтажния хахаха
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 14:13
az edva minalata godina vzeh knijka i vse oshte ne sam karal mn mn a na parkiraneto izpusnah saedinitelq malko ama pak go napravih i steshe da me skasa shtoto na krastovishtata gledah da gi minavam kolkoto se moje po bezopasno ina4e ne si spomnqm da ima takova iziskvane da se puskat avariini pri parkirane ?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 15:40
nqma kamencia kvoto kaza dista tam, nqma birfest, nqma july morning dobre 4e ba6ta mi si e zabravil cigarite i sa 6e gi izpu6a
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 16:10
Майстеро да се пофали после дали е взел и как е минало Нали днеска му беше неговото кормуване ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:10
взех го ама на косъм получих 9 наказателни точки от 9 максимално възможни то ся нали вече уж те гледат с камера какви грешки правиш и даи-яджията ги отбелязва на таблета и уж няма право да те скъса ако не си превишил тия 9 точки иначе даи-яджията беше най строгия и злобен човек който съм виждал през живота си още щом влезе на лицето му пишеше аз съм гад и искам да ви скъсам после тамън като почнах изпита се оказа че на регистрационната карта съм изтрил част баркода със стотинката дето тряя да се търка и тоя се ядоса много щото не можеше да ме регистрира и трябваше едва ли не с лупа да се гледат едни цифрички на картата които също бях позатрил за да се регистрирам на самия изпит супер мн грешки направих не можах да паркирам успоредно на заден между 2 коли половин час се мотах оня направо полудя много му се искаше да ме скъса ама нямаше как щото на таблета пишеше ДА и направо беше бесен вика че щял да ме нарита едва ли не и ме остави на летището където свърши изпита да се прибирам с рейса вместо да ме откара до редута, откъдето по принцип се почва инструктора ми и той беше бесен вика че тряяло да карам още 8 часа абе изобщо голем филм ма важното е че минах изпита
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:35
Бе някакъв нервак ти се е паднал, хубаво че не си послушал волтажа. Иначе честито, сега ще си късаш нервите с на КАТ умрялата организация.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:38
мерси аз ся тепърва тряя бчк да карам, да си вадя медицинско и със сумати лайна да се занимавам ама не бързам де когато тогава важното е че най-тегавата част мина
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:39
стотинки, баркодове, таблети, камери, ебаси мамата... gz, де.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:43
мерси еми променят се времената което е хубаво, щото се намалява субективността на изпита с една идея
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:48
начи мочмета 1вия път съм с предимство, от дясно курвата има СТОП, ама не спира и ме засича, набих спирачки и бех на метър от нея, ма дайжията вика соз аз ти спрех слизай...
2рия път карах 35 мин, тоя ми вика отбии в дясно, вика ме на вънка и ми казва, виж ся тука сбърка еди кво си, ма ко искаш мое измислиме нещо. Имах 20 леа в джоба и нищо не измислихме...
3 път се паднах при същия горе.... пак карам 30 мин и накрая се върти кат шугав, пуфти и вика мнол съжалявам, ма като ти събера грешките си скъсан...
4тия път дадох 200 леа и минах...
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:54
тия са най-мръсните от даи! колко кифли са взели книжка те така, без да знаят от къде се пуска мигач. са са тъжни сигурно много. само на тираджии живее ли се...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 30 Юни 2014 17:55
Абе то много шофьори имало във форума бе как е иначе след като сте взели книжка карахте ли отначало с някой друг? колко време ви трябваше да се ошлайфате напълно и да станете уверени шофьори? щото на мен ми се струва че ще ми трябва много още да се уча имали ли сте ПТП-а? бтв тряя се направи една шофьорска тема, че тука 2 страници вече само за тва се говори
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|