Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema
Публикувано на: 28 Юни 2014 11:28

Джони Спагети - написа:
по принцип броя на служителите в една фирма правопропорционален на броя на наетите лица в нея

Troll logic :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Юни 2014 11:33

продават се три билета за exit с къмпинг и за двата фестивала. част от парите ще отидат в помощ на пострадалите цигани от варна за дъски и пирони за новите им хралупи. фалшиви са

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 29 Юни 2014 00:32

what if they get me? написа:

Напоследък сред момичетата се навъдиха имена като Дебора, Сияна, Паулина и други подобни.
Сега, за специални момчешки имена не мога да се сетя...
Но важното е, че това са имена, които обозначават, че родителите са искали да направят детето си принц/принцеса. От малък го обучават, че е по-велико и специално, и че струва повече от останалите. При което и то възприема това социопатично поведение, с което постига "успех" чрез подобни неетични действия.

Просто избягвайте общуването с такива хора. Избягвайте това да бъдете около тях и да храните егото им. Нека останат сами и да видим дали тогава ще има кого да работят. И след време животът сам ще си ги усмири. :)

Everyone fighting!

О, Ерик, Принце мой!!! Искат да ме отчуждят от теб!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 07:26

Между другото, това твое размишление ми се струва твърде изсмукано от пръстите. Аз познавам няколко момчета, които са с такива по-нестандартни за у нас имена, но всъщност са ебати точните пичове.

Проблема може да е само при жените, но все пак си мисля, че просто си въобразяваш :)

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 29 Юни 2014 09:48

denik написа:
Между другото, това твое размишление ми се струва твърде изсмукано от пръстите. Аз познавам няколко момчета, които са с такива по-нестандартни за у нас имена, но всъщност са ебати точните пичове.

Проблема може да е само при жените, но все пак си мисля, че просто си въобразяваш :)

Баце, заблудили са те! Трябват ти очила за да видиш истината!
http://www.youtube.com/watch?v=7Lwlx3GnLGs

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 10:10

по-късно ще напиша още.

Както обещах, продължение:

Преди време бях на гости на село заедно с братовчедите ми.
Ситуацията беше такава, че братовчедка ми (за която съм ви разправял как не разбира от математика за 5-ти клас) по това време работеше в най-голямата софтуерна фирма за БГ, а аз във втората най-голяма.

Покрай разговорите, братовчедка ми изведнъж почва да ме подпитва специално избрани въпроси за фирмата ми и какво точно правя. По едно време ме пита специално "Колко човека работят във фирмата ти?", при което аз изведнъж се усетих и й отвърнах "Това не те интересува. ;)"

Има един огромен проблем при мене и той е че на лицето ми е изписано как съм човек, който лесно може да бъде минат. Да, ама не и тоя път. :D

Смятайте - кръвен роднина. КРЪВЕН РОДНИНА, братче, да се опитва да те мине и да се възползва от теб.
Когато разправих случката на един познат, оня ми каза "твърде подозрителен си да мислиш как всеки ти мисли злото".
Ама не бе, братче, то не е като да тя после да е потрила доволно длани и да си е казала "ха-ха-ха, излъгах го!".
Ми, не. По нейно виждане, поначало тя не е направила нищо лошо. За нея подобно неетично действие в мозъка й вече е било обозначено като правилно и естествено. Социопатия 101, братче. Социопатия 101.
Иначе е успешен човек. Глупав, нискоинтелигентен, но успешен. Просто щото може добре да се нагажда и да лавира и да върши подобни неща, от които тя да печели на гърба на другите.

Аз за тва като виждам реклами, които казват "4 от 5 зъболекаря препоръчват еди коя си паста за зъби" избягвам да си взимам тая паста. Щото знам, че това е паста, която е предназначена да ме направи техен клиент, а не да ми помогне. С други думи, понятието "етика", което е абсолютно необходимо, за да се запази една цивилизация, изчезва.

Смятайте накъде се е запътила "държавата" ни.
Но има спасение. Как можем да разпознаем социопатите? Много просто, само по името им.
Напоследък сред момичетата се навъдиха имена като Дебора, Сияна, Паулина и други подобни.
Сега, за специални момчешки имена не мога да се сетя...
Но важното е, че това са имена, които обозначават, че родителите са искали да направят детето си принц/принцеса. От малък го обучават, че е по-велико и специално, и че струва повече от останалите. При което и то възприема това социопатично поведение, с което постига "успех" чрез подобни неетични действия.

Просто избягвайте общуването с такива хора. Избягвайте това да бъдете около тях и да храните егото им. Нека останат сами и да видим дали тогава ще има кого да работят. И след време животът сам ще си ги усмири. :)

Everyone fighting!

ебах го

тва беше ебати голямата миризлива купчина говна

отдавна не съм се чувствал така преебан както когато чета глупостите ти

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 13:20

сашко, кажи кви наркотици зимаш, че нещо искам да опитам нещо ново.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 17:09

ебати несретника, дори в собствената си рода ше съзреш съзаклятничество на КОРПОРАТИВНО РАВНИЩЕ. не моа си те представя къв си такъв, честно. :lol:

НИМОА
бахти социопата

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 29 Юни 2014 17:50

Волтажа звучи като някой дето ако го скъсат на шофьорски изпит ще отиде и ще вземе заложници в банка.

Така де знам, че всеки през своя поглед е главния герой на своя живот, и целият свят се върти околко него, но от време на време човек трябва да се постави в преспектива на околните и реално да помисли как те гледат на него, имайки си предвид, че за тях света се върти около тях. Сещаш ли се, брат? Прозореца на Джохари.

Точно пък в ситуцията на волтажа е доста глупаво да си мислиш, че роднина е имал наум да ти направи мръсно, имайки предвид, че роднинския мухабед е най-вече да става разговор на фона на тянков тв. Тая супер скрита информация най-много да каже на баба си, а баба й да разкаже на другите баби, защото и без туй те нямат какво да правят, което не виждам да е пречина да се притесняваш. С тоя тъп отговор само ще изглеждал като идиот и сигурно е било по-лошо за тебе, защото е изглеждало сякаш се опитваш да прекриеш нещо.

Като цяло за мене разговорите с роднини, които не са майка ми, баща ми или сестра ми, винаги са били супер неловки, защото имам много малко общи неща. Също така имам чувството, че не ми е мястото сред тях, защото съм на такава възраст в която съм прекалено млад, но в същото време вече съм минал тийн годините си. Примерно не мога да хвана една тема с чичо ми да му говоря за икономика, защото въпреки че съм сигурен, че разбирам повече от него, той едва ли ще иска да спори и да слуша един 20 годишен, който тепърва и започнал да учи в тази област.

Усещам как с всяка изминала година социално хората се отчуждяват един от друг. И преди някой да е изцепил някакъв коментар от типа на "това е защото българите сме лицемери", това наблюдение не е само от България.

Целият свят пропада и деградира, просто на запад хората имат прекалено много пари, за да си мислят, че всичко е наред, преди стъклените им къщи да рухнат върху тях.

Сорри ако този пост няма много смисъл. Просто не съм спал от почти 19 часа и тука стените започват сами да се мърдат. Покрай тези последни изпите ми се еба целия режим на спането, щото нали съм пич и чакам последната минута да уча. Все пак ще отнеме само минута нали...да ама не.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 21:11

Kirilicata написа:
Волтажа звучи като някой дето ако го скъсат на шофьорски изпит ще отиде и ще вземе заложници в банка.

btw utre sam na 6ofiorski izpit
hubavi idei dava6 :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 21:33

Мене ме скъсаха само веднъж и грешката беше най-малумното нещо чисто от мое невнимание. Тъпото беше, че сигурно да съм карал около половин час, демек съм бил на 2-3 минути от края. Така де, можеш да си спестя малко пари за нов изпит.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 21:37

Кирилица, кажи каква е грешката де не се стеснявай :D
Утре най-вероятно и аз ще пиша кво съм сгрешил :(

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 21:51

Der Meister написа:
Кирилица, кажи каква е грешката де не се стеснявай :D
Утре най-вероятно и аз ще пиша кво съм сгрешил :(

Трябваше да излизам от главната улица и да вляза в някава набутана между блоковете там, и аз естествено от къде да вляза, ми от първия завой от мое ляво, през който влизат колите към главната улица. Демек през отсрещното. :lol:

Тоя инсруктура ме успокои малко след това, че не за първи път някой го късат, зареди това, та даже не се случва рядко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 21:58

нещо не успях да си представя ситуацията но както и да е :D

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 22:07

При мене изпитващия беше с една чашка кафе. Единствено каза, че ако се разлее, ме къса.

Бях яко насрал (дори и да се е опитал просто да се пошегува)

Е, не ме скъса 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 22:09

Der Meister написа:
нещо не успях да си представя ситуацията но както и да е :D

Това е като цяло. Зеленото е пътя който трябваше да направя, червеното е моята грешка.

Малко са ми шофьорсите издънки, но всички са мега глупави. Спомням си няколко месеца след като бях взел книжката, разбутах едни коли докато правих едно паркиране.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 22:32

аа ясно вече
и аз правя такива грешки като карам в непознат район

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 23:02

просто не позволявай на даяджията да те направи своята кучка. Зъби му се, отговаряй, повдигай му тон, да се стресне малко. Па да видим тогава дали ще те скъса. Fighting!

kat ta gledam kvi tapni pleshtish, mai si shofior samo na hartiq

tva beshe dosta tup suvet deto dade

ama dosta dosta tup

are molq ti se ne govori za neshta deto ne si praktikuval prez jivota si

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2014 23:15

tva che si reval cqla nosht sled kato sa ta skusali ne ti dava pravoto da govorish gluposti

dava ti pravoto da mulchish

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 30 Юни 2014 09:41

Аз пък си взех шофьорските от първия път.
Шото съм принц и съм специален. :D

Иска ми се да му обясня колко не съм принц и колко мизерии съм получил заради името си, но няма смисъл. Иска ми се и да го напсувам, но ще си удържа на думата. Щото на това ме е учила майка ми, не колко съм велик.

Everybody was Kung Fu fighting
Those kicks were fast as lightning

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com