Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 22 Юни 2014 20:47
Казано най-кратко - тия хора взимат едни пари от един и без тва твърде влиятелен банкер, да ги ползва като лост в НС след време и ще клекнат в която посока им каже същия, за тва са вредни. И пространно бих го обяснил, ма не ми се занимава, а и най-вероятно доста ще ви псувам, че сте тъпи Затова съм сигурен, че Волтажа само се прави - няма как да не е наясно със зависимостите на Бареков.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 22 Юни 2014 21:06
То е очевидно,че троли.Преди време в темата за изборите го псуваше яко.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2014 16:26
sold some shitty summer cards, bought sword of the stars:the pit. profit.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2014 16:42
Тия карти верно са голяма оферта. Аз си взех Risk Of Rain за без пари, та даже ми останаха 0.95 долара в акаунта.
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2014 21:30
И ко... първия изпит с 6, са още пет изпита, дето ше ми пишат тройки, щото нямам присъствия. Ебати тъпанарската схема. И ми се ебе на звер. Се едно съм на 15 пак. Много изнервящо. Ше еба на някого майката накрая. Ма буквално. ПС: In other news, пак съм безработен и дупката на ухото ми вече е осем милиметра. Двете неща не са свързани помежду си.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2014 22:15
what if they get me? написа: Nreth написа: То е очевидно,че троли.Преди време в темата за изборите го псуваше яко. Троля, ама не. Истината е, че Бареков е единствения политик в момента (от избраните партии), които изповядват някакви ценности и ги следват последователно. Нещо, което осъзнавам с огромно закъснение е, че България е страна пълна със социопати. Хора, които изпитват мрачно задоволство от това да се гаврят с хората, да се налагат чрез агресия и цинизъм. (Пример: Бойко Борисов) Хората станаха твърде толерантни, твърде непредубедени. За мен правилният мироглед е този с тежки предразсъдъци. Едно време Атила като е завладял Рим и чува, че там харесвали хомосекса, избира няколко квестора 9или там каквито са били титлите в римската империя) и ги надупва на площада, при кеото заповядава на неговрите хора да ги ебат мощно в гъза, при което тези викат "харесва ли ви сега"? Пълна, заслужена гавра. По същия начин и с османците и Византийската империя. Забелязвам как все повече хора се обявяват като толерантни, само защото да се впишат в обстановката. "Да, аз подкрепям гейщината, подкрепям гей браковете". Не, бате, ти не ги подкрепяш, но те е страх, че ако изкажеш истинското си мнение и чувства, ще бдеш екскомуникиран. Сори, ама си курва. Изчезни. Спри да съществуваш. Изпари се. Твърде гнусен си за обществото. Просто спри да съществуваш. по-късно ще напиша още. Сигурен съм- тролиш........
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2014 22:22
what if they get me? написа: ... ili si trol pri koeto sledva da ti kaja che si tup ili si vqrvash pri koeto sledva da ti kaja che si oshte po tup i otdalechen ot realnostta na MAX izlez
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2014 22:29
what if they get me? написа: по-късно ще напиша още. Недей. what if they get me? написа: Хора, които изпитват мрачно задоволство от това да се гаврят с хората, да се налагат чрез агресия и цинизъм. (Пример: Бойко Борисов) what if they get me? написа: и ги надупва на площада, при кеото заповядава на неговрите хора да ги ебат мощно в гъза, при което тези викат "харесва ли ви сега"? Пълна, заслужена гавра. Ако да шибаш педали на площада не е налагане чрез агресия и цинизъм...ебати. Пичове, аз спирам да го храня, шото на секи пост съм му контра и ше реши че го мразя или е лично. А и очевидно каквото и да му се каже в главата му няма как да се появи съмнение, че може би греши в нещо. Той е толкова всекомпетентен и надъхан в глупостта си, че честно ми става жал че го псувам. Просто няма смисъл. Със здраве и най-добри пожелания, Волтажче! Дано поне някой ден осъзнаеш грешките си и гледаш на миналото си с насмешка.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 23 Юни 2014 22:44
Абе какво стана бе? Нали в тоя форум го харесвахме Барека? http://vbox7.com/play:c7e8ed67
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 08:38
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 08:54
Волтажния троли, що му се връзвате
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 10:19
Някой тука го пита за кого гласува и ето го отговора: what if they get me? написа: за Барека, да
иначе БСП гласовете в анкетата сигурно са тролове повечето Май наистина не троли
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 11:12
Денди стана жертва на сексуален тормоз Цитат: Ексцентричният писател Любомир Милчев - Денди е попаднал в доста опасна за него ситуация. Поетът, автор на над десет книги в станал жертва на опит за изнасилване в тоалетна на столичен нощен бар, съобщи "Всеки ден".
Денди е бил притиснат до стената от напориста възрастна дама, която искала на всяка цена да има съприкосновение с него. Жената се нахвърлила на Милчев и настоявала той да я пипне по циците и задника, сподели самият той.
Насилницата си харесала Денди, след като двамата се запознали и разговаряли няколко часа по-рано в клуба.
Повод за познанството им станало това, че жената притежавала малък японски хин, който носела на ръце. Милчев страшно харесал кучето, но пък се оказало, че дамата е харесала него.
Двамата намерили общи теми, но какво било учудването на ексцентричния писател, когато отивайки до тоалетната, дамата го последвала и съблякла блузата си с думите "Пипай!".
Според свидетели на неловката случка, при вида на двете набъбнали гърди, Милчев пребледнял и се олюлял от ужас. Той така се стреснал, че избягал от тоалетната и дори от заведението, като в бързината даже забравил да си плати сметката
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 15:31
АБЕ СПОРЕД ВАС КОЛКО Е НОРМАЛНАТА СРЕДНА ГОДИШНА ЗАПЛАТА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 15:59
Omega-x написа: АБЕ СПОРЕД ВАС КОЛКО Е НОРМАЛНАТА СРЕДНА ГОДИШНА ЗАПЛАТА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ? четирихиляди и осемстотин лева. брутна.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 15:59
абе мочмета
имаше една приказка за един, дето, когато раздавали по хляб на човек, вземал по три хляба, за да се нахрани, за да даде заем и да върне заема. абе - на родителите си, дето са го хранили, на децата си(дава заема демек). не я намирам цялата в нета, ще се радвам ако помогне някой
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 24 Юни 2014 22:39
nz gledate li
i dali vijdate
che v toq forum seki pokazva kolko ne go ebe za sichki ostanali
a uj sme preateli
pomnite li - приятел
nishto ne pomnite
i za nishto ne vi ebe
nqkak ne e krasivo
zamislete se
tuka li vi e mqstoto ili ne
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2014 00:13
Ако не ме ебеше за всички останали нямаше да се върна в тоя форум. Да не говорим, колко ми се връща в България, ама това е друг въпрос.
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2014 07:35
what if they get me? написа: ... Стига тролил.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema Публикувано на: 25 Юни 2014 09:17
stiga pisal izobshto :S
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|