Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 21:32
Der Meister написа: Der Meister написа: Излез, напий се и изпукай пари
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 21:37
Ако ще излизаш зареди мача, имай предвит, че Италия са крале на скучните мачове. Поне за мен.
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 22:10
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 23:55
Излез бъди смотаняк и не харчи пари, или стой си у вас бъди як и си похарчи парите като си викнеш нещо по избор, я било то ядене, я курва
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 11:35
Излязох и изпуках пари ... После не мога да се прибера обаче. Точно преди мача в Пловдив стана яка буря. Много силна работа но продължи някъде около 30-40 минути. Не е била по-дълга ... Обаче после като тръгнах да се прибирам. Лелеее ... една мацка ме кара. Няма улици, паднали дървета, пожарни, наводнения, ебаси филма. По централни улици , на сточна гара - язовир ! Хората не могат да минат и обръщат и бичат в насрещното, за първи път виждам такова нещо. Навсякъде закъсали коли, лудница ... Вижте бензиностанцията близо до назе ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 11:54
басимайкатакопеле
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 12:03
zemi toa demij
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 12:59
Пичове, пръснах се, мн ми е гот.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 13:03
Баце, а в Асеновград само преваля нощеска леко, с малко гърмежи и много светкавици, а сме до гъза на Пловдив, смятай... NoName написа: Излязох и изпуках пари ... После не мога да се прибера обаче. Точно преди мача в Пловдив стана яка буря. Много силна работа но продължи някъде около 30-40 минути. Не е била по-дълга ... Обаче после като тръгнах да се прибирам. Лелеее ... една мацка ме кара. Няма улици, паднали дървета, пожарни, наводнения, ебаси филма. По централни улици , на сточна гара - язовир ! Хората не могат да минат и обръщат и бичат в насрещното, за първи път виждам такова нещо. Навсякъде закъсали коли, лудница ... Вижте бензиностанцията близо до назе ...
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 14:07
NoName написа: Вижте бензиностанцията близо до назе ... Това да не е към пътя за Труд? Хубаво, че не съм в Пловидв в момента, ебахти чудото.
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 14:48
i gospod gi mrazi mainite daje
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 19:05
NoName написа: radvam se 4e si napravil pravilniq izbor vidq li Same pe4elq
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 21:54
„Имало едно време една мома с голема кукувица (вагина, диал.). Толко й била голема кукувицата, че одила да пика на Шърбановата воденица и млела брашно за цел Лом. Докъде била по-мънинка, добре… Ама като поотрасла, се молила на баща си да оди да й дири мъж да се жени. Рекла му: - Ако да ми не намериш мъж да се оженим, че да си откинем едно влакно от кукувицата и че се обесим на ньего! И бащата й, като всеки баща, се много наскърбил и тръгнал по света да дири за дъщерата си к*рец. Тръгнал е от Сирната неделя и е одил през целите пости. Навръх Великден стигнал до един мост нади Дунава. Ама не било мост, ами било на един овчар к*раца. Като пасъл овците, пущил си го напреко Дунава – да се не издават като одат да пасат трева у Влашко. И много му се молил бащата и му казал: - Ей, момче, така и така, - ела да ми отървеш чедото, що инак че си откине едно влакно от кукувицата и че се обеси. Оня, овчара, се съгласил и рекъл: - Щом е такава работата, нема к’во! Отишли они и на третия ден на Великден почнала сватбата. У четвъртък правили Замески, като кво си му е адета, месили леб и готвили гозби за сватбарете. У петък почнали да викат: „Их-ху-ху-ууу!“ - из цел Лом и най-много у Боруна, що момата била борунчанка. У събота почнали да играят ръченица у момчето и „на ситно“ стигнали у неделя у момата, та посленке ги водили у черква да ги венчаат. Венчали ги и седнали на момчето у двора сватбарете да се веселат. Ама момчето било сиромах и немало маса и си пущило к*раца като трапеза, да турат отозгоре гозбите и лебовете. Нали требвало сватбарите да гулеят и да ядят. Седнали они като кво си требва, а на челото на трапезата - на главата на к*реца демек, седнал попа. Докъде момата с големата кукуля си седела скришно – сичко било без никакъв проблем. Обаче като довели булката и младоженека като погледнал и като му рипнал к*реца – и трапезата се дигнала у небесата. А на върха бил попа и се молел: „Господи, спаси ме!“ И се носил у небеси и се кръстел, и се реял, и све се на Бога молел да го отърве. Четиресе дена! На четиресетия ден Господ дал благослов момчето да си узапти силата и попа се спасил. В памет на това, че Господ му дал спасение, попът кръстил тоя ден „Спасовден“ и оттогава у Лом си е останало адет тоя ден много да се тачи. И понеже попът като паднал бил казал на момата с големата кукуля: “Те ти булка, Спасовден!“ - оттогава останало да се вика тая дума кога некой се отърве от големо премеждие, кое Господ му дава изневиделица. Оттогава е останало като памет и закон хората да се не женат по Велики пости, що тогава бил одил бащата на момата с големата кукуля да си дири зет. Великден е останало да бъде дена велик, кога тъстът си е намерил зет. А па Спасовден се тачи, за да се помни кога четиресе дена попът се е носил у небесата нади Лом и кога с Божия сила се е спасил. Големи празници, памет голема“.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 22:43
абе възможно ли е така да пърдя от краставици бе краставиците ми нагнясват стомаха повече от секи боб кво толко има в тях
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 15 Юни 2014 23:03
Розов селянин написа: .... I can fap to this.
|
|
|
Stonedisus
|
|
В момента играе: с кьорави катерички
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2014 20:53
начи, днеска денят ми започва с новината, че една съученичка от гимназията била починала...после излиза,че не била починала тя, а баща и. Накрая се оказва,че някой си от старият ми любим клас, си направил ташак с нейната трагедия, щото явно му бил прекалено скучен деня, видял на фейсбук стената и някакви съболезнования и решил за по-интересно да пусне слух как тя била паднала от няква скала. и ся седя и ми е толкова противно и се чудя колко бой заслужават подобни гнойни циреи и колко бой ще им е достатъчен да станат по-малко гнусни истината обаче е че такива уроди не са чак толкова рядко срещано явление.. като разстройството и трябва да се примиряваме с тях, ма пак ме е яд бе деба
___________________________________ кьорави катерички
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2014 21:33
Stonedisus написа: начи, днеска денят ми започва с новината, че една съученичка от гимназията била починала...после излиза,че не била починала тя, а баща и. Накрая се оказва,че някой си от старият ми любим клас, си направил ташак с нейната трагедия, щото явно му бил прекалено скучен деня, видял на фейсбук стената и някакви съболезнования и решил за по-интересно да пусне слух как тя била паднала от няква скала. и ся седя и ми е толкова противно и се чудя колко бой заслужават подобни гнойни циреи и колко бой ще им е достатъчен да станат по-малко гнусни истината обаче е че такива уроди не са чак толкова рядко срещано явление.. като разстройството и трябва да се примиряваме с тях, ма пак ме е яд бе деба Ся последно кой умрял?
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 16 Юни 2014 21:38
Еми съученика му от бившия клас ще умре в скоро време, защото нека ти кажа брат, Stonedisus не си поплюва, трепе ги всикчите наред.
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 17 Юни 2014 06:49
То сета отдавна се знаеше. Някой, който е бил да разкаже как беше, мен много ме е яд че пропуснах.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 17 Юни 2014 07:55
Концерта беше страшно на ниво. Хареса ми, че изсвириха по-старите си песни - Moonchild, Iron Maiden т.н. Ако трябва да направя сравнение с концерта им от 2008 година - определено първият беше по-добър. Ама тогава все пак изкараха шибан танк на сцената. А и беше на стадион. Но определено не съжалявам, че бях на концерта. Full on epic. Мейдън, все пак...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|