Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 00:06
Toxic Forever написа: Има roll-ове за тая работа - сутрин и вечер по един път и ухаеш на рози. верно ли ве 10 часа на слънце ухаеш на рози или на свине ела ми го дай тоз ролл их чи си сладъък уважавам ти мнението, ма само не са префърцунвай, окей?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 00:34
Розов селянин написа: mn obicham kat nqqm rabota i igraa nekva qka igra 2 dena i kat cykam nema vyzduh bratche pod mishnicite i kat sa digna da pikam ili da qm i sa useshtam ama sha se kapq sled 5 chasa shoto IGRAQ i maja roll on-a i minava deeba i posle ne se kapq shoto zakvo ахахаха, +1 току що ми отвори очите за нещо елементарно начи особено като играя нещо в мулти и винаги почва да ми тече вода от подмишниците се си викам - чак толкова да се вживявам и напрагям ли, ебати а то просто играта те кове в поза, в която ръцете са ти лепнали в една поза до тялото и верно нема въздух та така става, че един час LoL ме поти повече от един час с брадвата и дървата
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 01:46
http://www.rsibg.com/vmchk/%D0%9A%D0%BE ... D0%BA.htmlкупете си всички смрадливци ето такова триеш си го под мишниците и потта ти не мирише невероятно е, наистина
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 01:48
a s filosofskiq kamak ne shtesh li da se majem we a a s pedofilosofskiq kamak a
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 02:06
s koprofilskiq sa namaji sq kato mn znae6
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 02:08
Тоя камък можеш да си го изстреляш през гъза.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 02:19
ama dali mojesh da si go pahnesh tam obratno
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 02:24
moje, da
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 10:17
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 10:49
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 11:04
Omega-x написа: аз съм господ ебати якото прадакшънс
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 11:08
И ко? Шариш си некви мъглички?
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 20:26
Днеска бях на фитнес и стана много хубава тренировка ... и мисълта ми беше да си седя в нас и да ям като пор, докато си гледам мачовете. Обаче преди един час ме поканиха ''да ядем кифтета, вино да са лей'' да гледаме мача които почва след малко и след това да гледаме Англия-Италия. Та, сега съм пред дилема , от 30 минути размишлявам. Да си седя у нас като смотаняк в Събота вечер , да спестя пари Или да излезна, да се напия и да изпукам пари ?
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 20:34
NoName написа: Днеска бях на фитнес и стана много хубава тренировка ... и мисълта ми беше да си седя в нас и да ям като пор, докато си гледам мачовете. Обаче преди един час ме поканиха ''да ядем кифтета, вино да са лей'' да гледаме мача които почва след малко и след това да гледаме Англия-Италия. Та, сега съм пред дилема , от 30 минути размишлявам. Да си седя у нас като смотаняк в Събота вечер , да спестя пари Или да излезна, да се напия и да изпукам пари ? Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 20:42
NoName написа: Днеска бях на фитнес и стана много хубава тренировка ... и мисълта ми беше да си седя в нас и да ям като пор, докато си гледам мачовете. Обаче преди един час ме поканиха ''да ядем кифтета, вино да са лей'' да гледаме мача които почва след малко и след това да гледаме Англия-Италия. Та, сега съм пред дилема , от 30 минути размишлявам. Да си седя у нас като смотаняк в Събота вечер , да спестя пари Или да излезна, да се напия и да изпукам пари ? Излез, напий се и изпукай пари
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 20:48
Serious Sam написа: Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 20:56
Der Meister написа: Излез, напий се и изпукай пари
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 21:06
Serious Sam написа: Serious Sam написа: Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 21:18
Der Meister написа: Der Meister написа: Излез, напий се и изпукай пари
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema Публикувано на: 14 Юни 2014 21:21
Serious Sam написа: Serious Sam написа: Стой си у вас кат смотаняк и спести пари.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|