Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [Юни месец, брадат месец у форумо] freestyle tema
Публикувано на: 08 Юни 2014 13:33

^ v moq e taka ot krai vreme
ama v bg ili v 6otlandiq?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Юни 2014 13:44

глобализация, баце

преди известно време в метрото до мен застана добре облечен негър с очилца и шалче

бе приличаше на човек, дето спокойно може да е десет-петнайсет пъти по-умен от мене

не че тва е големо постижение де, ма у нас си негрите засега са все още некви доста бесни шимпанзета

та мисълта ми е - не можах да се сдържа да не го огледам

аз досега цивилизован негър не съм виждал

смисъл концепцията ми за тях е малко като за нещо, което съм гледал само по филмите и на теория знам, че съществува, ма просто не е част от живота ми

като статуята на свободата

представяш ли си утре статуята на свободата да цъфне в центъра на София, а копеле?

е такова ми е :shock:

странно е като го осъзнаеш, щото тука реално има секви хора, които съм свикнал да гледам по улиците - забрадени жени, араби, гадни цигани-индийци, нормални цигани, гадни българотюрки, азиатци секви, напоследък секви изпаднали негри, западноевропейци, източноевропейци, ма негри бате

такива като Форман от House M.D.

ти ебаваш ли се с мене, накъде върви тая държава :shock:

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 14:23

Warbringer написа:
Тез' Гоуст не съм ги чувал. Ама само ако може по-набърже да си свирят там и да слизат от сцената, че все пак билет за МЕЙДЪН съм си взел, нале... Ако някой от тука ще ходи да си троши врата, кажете да ходим заедно да сформираме по-голяма групичка, пък после да се отровим с бири някъде (:

Ааа няма да говориш така. Ghost са мега яки, марш веднага да им прослушаш 2-та албума, че не остана време до концерта :D

Иначе мен ми се ходи ма няя билети вече :(

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 14:29

Serious Sam написа:
човек написа:
снощи бях абсолвент. и ся кво?

Е квото като беше абитуриент. Нищо. Ежедневие. Аз за тва не ходих на абсолвентската и прочее дипломирания. Отидох като цар преди това два-три дни, зех си дипломата за 5 минути и се прибрах.

Що така бе, това са си готини моменти от живота. Малко или много и абитуриентската и абсолвентската вечер са ми останали в съзнанието като доста приятни спомени (макар че нито класа, нито групата си харесвах особено). На дипломирането вече беше малко по-тъпо щото почти всички от моите хора не дойдоха а и кръчмата беше няква тъпа.

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 08 Юни 2014 15:31

Der Meister написа:
Що така бе, това са си готини моменти от живота. Малко или много и абитуриентската и абсолвентската вечер са ми останали в съзнанието като доста приятни спомени (макар че нито класа, нито групата си харесвах особено). На дипломирането вече беше малко по-тъпо щото почти всички от моите хора не дойдоха а и кръчмата беше няква тъпа.

Нищо специално няма в тези моменти, куха и лишена от смисъл ритуалност. Напълно ирационална. Хората, с които си установил някакви връзки, които са станали по някакъв начин част от живота ти не изчезват след дипломирането, връзката с тях остава по един или друг начин. Още повече пък ся във века на технологиите и прочее.

Всичко останало - дали ще се събера с една купчина човешки същества, за които не ми пука и не ме интересуват - какво е значението на това? Просто още една вечер на лицемерие. Нищо повече.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 15:45

^ Да
ДАДАДДАДДАДАД

+100000000

и баловете са толкова парадоксално безумие грозно, да се облечем в костюми за по 500 кожи и да ревем като саранската мечка

кур за гимназията
дебел и сплескан и немит

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Юни 2014 15:53

Бахти асоциалните типове

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 16:12

Е па как не сте слушали цяла вечер първичния, кален риф на 3:01 :o

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 08 Юни 2014 17:00

на нас ни пуснаха малко рамщайн, смилиха се

ма темата за баловете е доста предъвквана

общо взето който е успял да се изкефи - еваларка

който не е - тва не значи, че вината е у него и е некъв инвалиден асоциал

просто балът е всичко друго, но не и компромис между вариантите за забавление на различните хора

има некви, дет не се чувстваха като царчета шот наливат Джакче, барнали са се с костюмче с парите на техните и размахват некви смешни пръстени и часовници, купувани от баби и дядовци, дето едва свързват двата края и сичко тва в конферентната зала на Хилтън, се едно сме голямата работа, а не некви чобанчета, едва издрапали гимназията, дето не знаят кво са двайсе лева и как се изкарват

бих предпочел на неква ексурзийка да ида, а-у

ПРИМЕРНО

а тия в уж "моя" ден ме задължават пак да се потим в пиячка съ същите отрепки, дето са ми сваляли нивото през целото време у гимназията, па и виновен и асоциален тряа се чувствам, ако не ме кефи

я пак :?:

моят бал си беше баш такъв парад - некви утайки, дет съм ги плюл пет години идват и ме прегръщат, обяснявайки как ШЕ ИМ ЛИПСВАМ

кво :?:

ало, долу ръцете от мене ве, мангал

вместо с тия пари да ме пратят в Дисниленд, са ме забили тука с тебе да ме лигавиш и поливаш с... кво е тва бе, дееба, смирноф ли... мамицата ти и как мрзя смирноф

:D :D :D :D

всъщност не беше зле, ма ся с тия парички верно бих направил други неща, щото и без тва не са ми останали много спомени от балната нощ :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 08 Юни 2014 19:35

Моя бал започна добре, свърши тъпо. По средата на вечерта половината бяха саднати, дали от алкохола, дали от умора. В бара беше претъпкано и имаше проблеми със сметката. Едно момиче дето му се точих отиде да се ебе с някъв. Аз нещо не можах да се напия като хората, уж ме беше хванало, но като отивахме към Альоша (Пловдивска традиция) съвсем да съм бил изтрезнял.

Поне на морето после се бяхме събрали само точни хора от випуска и беше много айляк.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 19:42

Kirilicata написа:
Моя бал започна добре, свърши тъпо. По средата на вечерта половината бяха саднати, дали от алкохола, дали от умора. В бара беше претъпкано и имаше проблеми със сметката. Едно момиче дето му се точих отиде да се ебе с някъв. Аз нещо не можах да се напия като хората, уж ме беше хванало, но като отивахме към Альоша (Пловдивска традиция) съвсем да съм бил изтрезнял.

Поне на морето после се бяхме събрали само точни хора от випуска и беше много айляк.

И ти ли си от Филибето бе :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 19:50

баце Морко написа:
има некви, дет не се чувстваха като царчета шот наливат Джакче, барнали са се с костюмче с парите на техните и размахват некви смешни пръстени и часовници, купувани от баби и дядовци, дето едва свързват двата края и сичко тва в конферентната зала на Хилтън, се едно сме голямата работа, а не некви чобанчета, едва издрапали гимназията, дето не знаят кво са двайсе лева и как се изкарват

именно
баце Морко написа:
бих предпочел на неква ексурзийка да ида, а-у

точно това беше планът с няколко приятелчета уж, но те всички накрая си отидоха на бала да гъзареят на дребно

баце Морко написа:
а тия в уж "моя" ден ме задължават пак да се потим в пиячка съ същите отрепки, дето са ми сваляли нивото през целото време у гимназията, па и виновен и асоциален тряа се чувствам, ако не ме кефи

не отидох и пак да имам възможност, пак няма да отида, и не ми е никак виновно

спестил съм си пари и това:

баце Морко написа:
моят бал си беше баш такъв парад - некви утайки, дет съм ги плюл пет години идват и ме прегръщат, обяснявайки как ШЕ ИМ ЛИПСВАМ

баце Морко написа:
всъщност не беше зле, ма ся с тия парички верно бих направил други неща, щото и без тва не са ми останали много спомени от балната нощ :D

да не кажете, че се чувствам ебати елитарния, задето не съм отишъл, но реално с неотиването на тъпия бал си поех общежитието първите няколко месеца в шотландия

Профил Skype

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 08 Юни 2014 20:00

Serious Sam написа:
И ти ли си от Филибето бе :D

Бая хора от тоя форум са от Пловдив, доколкото знам. Аз уча в чужбина в момента, но се връщам към края на месеца. Никога не съм мислил, че може да ми липсва тоя град, ама носталгията е голяма работа. :lol:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 08 Юни 2014 21:37

Подкрепям мнението на Сам, Моридина и Deprivd. Абитуриентския е за да се направиш на големото добутро.
Да не говорим, че не е особено постижение да завършиш средно образование в България баш, та чак и да се празнува пищно като сватба :lol:
Отделно за черпавка на роднините ти отива една хилядарка минимум, като имаш голяма рода, а не ти се връщат тея пари, щото масово роднините ти набутват 20 лв. или някакви джиджани часовници, пръстенчета и герданчета, дето за да не ги обидиш като си ги сложиш приличаш на нещо средно между циганин и мутра.
За дрехите ти отива поне хилядарка, на мен и повече ми отиде, а не държах да съм модния гуру.
И така се стига и до самото балче, ръсим се здраво мангизи за куверт, макар че грам не ми се ходеше в някакво заведение с хората от моя клас, дето бяха отявлени сухари в по голямата си част. Все пак класа беше със специалност информатика и беха някакви математици повечето. А момичетата от класа бяха като гримирани бизони и сега като си ги спомням ми причернева. Само едно хубаво момиче и то дъщеря на даскал и с гадже...
А да давам пари за втори куверт и да си водя момиче не бих го направил, не че съм стиснат, после с приятелите ми си отпразнувахме добре.
Въпроса е, че е беше тъповато, скучно и гротескно, родата ме изпрати към 19 за бала и си бях солидно подпийнал вече. До 23 киснах да не ги обидя зубарите и надигах чаши, а Тони Стораро дънеше. Имах чувството, че диджея само него пускаше. И чат-пат песни на Азис.
Танцувах с някакви отвратителни женоря от класа дето ме канеха и разни смешковци ми се мазнеха колко съм елегантен. Ей това помня и ако можех да върна времето, не бих ходил, щях да съм назад с далеч по малко пари. Ама какво да се прави...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 21:55

The Wolf написа:
За дрехите ти отива поне хилядарка, на мен и повече ми отиде, а не държах да съм модния гуру.

каква хилядарка бе
мене сако, риза, панталон, вратовръзка, обувки ми беше 200-300 лв. някъде
а и освен това принципно всеки е хубаво да си има официални дрехи
ти не ги купуваш само за бала
ще се наложи да ходиш на някво по-така събитие - сватба, конференция или пък може на работа да искат да си официален

иначе не знам не ви разбирам тия дето си хейтите баловете
и тва стана няква мода май да си антибал настроен
аз моите съученици колкото и да не ги харесвах не ми беше проблем да се напия с тях кат за последно (е не баш за последно щото се събирахме няколко пъти след тва)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 22:31

С класа по-яко си изкарах като ходихме да пеем серенади на класната. Тогава всички яко си се отрязахме, 25 човека в апартаментът й, горката жена се видя в чудо, 'щото по едно време всеки се свлякъл някъде. :lol: А аз даже успях 2 пъти за една вечер - при класната и от там после на един купон.
Балът не съм го запомнил да е бил нещо кой знае какво, но може би, защото като че ли на никой не му се занимаваше с изкуствена помпозност, само една мацка баща й беше намери някакъв Ролс-Ройс, та после я скъсахме от ебавки. Пеша си отидохме от училището до ресторанта, всяко момиче си сложи обувките в торбичка, сложи гуменки/маратонки и те така. Общо взето имаше някакво всеобщо разбиране от типа: "Да ти еба майката, 'аре още една вечер ще те гледам, така и така повече няма да се видим, слава богу, зат'ва хайде наздраве!"

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 22:47

Абе да ви еба и в асоциалните типове, ама тва сериозно ви го каам.

Пет учебни години сте всеки ден с тия хора, и накрая за толкова време не сте намерили общ език. Ся разбирам че пубертета е тежък, и аз съм бил там, ама деба намерих общо с тия хора, дори да са ми били неприятни, антипатични и некви такива. Пет години после в университета и пак не успявате да намерите общо език. Ся, разбирам че сте елитарчета и простолюдието не мое ви стигне по акъл, ма деба, излагате се някак си.

Кво ще стане като отидете да бачкате в некой изсъхнал офис, дето 90% от хората не ги търпите(а и те вас), а да се разбирате с тия хора означава в края на месеца да ядете, друсате и пиете, шото в истинския живот неща от типа 'жорко е чалгарче и няма да си играя с него" не минават, шото жорко ти е шеф и му дреме на гъза дали го харесваш или не.

А оня педал Вълчо, пак се овлече в историите си. Целия ми бал, с гощавката на роднини, дрехи, пиене на самия бал, екскурзията след това и всичкото пръскане на пари ми излезе под 1200 лева.

Самия ми бал беше тъп. Но не съжалявам че отидох и го направих. Деба и претенциите, деба.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Юни 2014 23:00

не че не ви разбирам сичките, аргументите ви са си мега валидни
просто подхода ви е грешен
бала не е принуда да търпиш мизерници и да показваш благосъстояние
а е отбелязване на края на една значителна част от живота
та не е нужно да сте със едноднвени костюми за хиляда лева и наем на кола колкото заплатата на майка ви
още повече, намират се и доста евтини костюми, а и на тая възраст определено е желателно да имате един такъв чифт облекло
тъй че никой не ви кара да си купувате сатенени бози с огромни ревери, преспокойно ше си намерите читав костюм който да ви върши работа с години
колкото до съучениците, чалгата и алкохола - ми, идете гледайте сеир бе
кво по-смешно от 18 годишни лапетии пръскащи парите на баща си и предстоящия им сблъсък с реалността
ся, изтърпели сте ги 5 години, остава и да си развалите честването на завършването заради тях
шото това е повече личен празник отколкото традиция
колкото до уползотворяването на парите - абсолютно така е, ама то и сватбата е така бе момци, там па се хвърлят къде повече пари ама дай и да не се женим
ся, ако крайно ви трябват тея пари, никой няма да ви се сърди, ама ако дали е чалга или рок е определящо за харченето им, ддз
и най-вече, ако не можете в тая тъпанарска ситуация да се адаптирате...
ето, приемете го като предизвикателство
че можеш да изкараш една вечер в компанията на помияри без видимо да ти тегне
шото цел живот тва ви чака, и то къде по-зле
съученика ти е равен, шефа ти е висшестоящ
и малко нагаждане си трябва
казвам го като човек дето беше 97 кила метъл с дълга коса в "Най"
без дума да съм казал
питайте ме дали не ме е дразнела тая малоумна кичозност
ама отидох заради себе си, не заради утайките около мен

PS. Андрей ме изпревари, ама и ви нахрани, но пък и ви е ясно че е прав

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 23:08

^ +1000 ма ме мързеше да давам по-задълбочени аргументи :D

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Юни 2014 23:15

В моя клас никой не слушаше чалга (кажи-речи направо целият випуск) и ни беше мн яко на бала :D
А и всички бяхме едни и същи идиоти.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: