Автор |
Съобщение |
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 05 Юни 2014 13:59
Абе хората жена не си избират толкова дълго, колкото ти телефон.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 05 Юни 2014 14:09
Еми като давам толкова пари искам просто всичко да е перфектно
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 05 Юни 2014 15:44
още 3 месеца след като си го вземеш и вече няма да ти се струва перфектно
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 05 Юни 2014 16:00
Der Meister написа: Абе пичове, знаете ли някой онлайн магазин за телефони, в който издават фактури по ДДС? Че ся се обадих на няколко и казаха, че само опростени издават, които не ми вършат работа А пък в Елит Мобил, някъв пълен селяк, който говореше на мйеко ми вика, че ако ми издаде фактура щял да увеличи цената с 20% Което е абсолютно незаконно, разбира се. Съветвам никой да не си купува телефон от тия мошеници. Като цяло имам чувството, че тия онлайн магазинчета дето предлагат доста по-евтини телефони спрямо големите вериги всъщност въобще не са надеждни. А пък относно гаранцията, въобще не съм сигурен дали мога да очаквам сериозно отношение. Големите вериги пък имат безбожно високи цени. В Техномаркет LG G2 32GB е 939 лв. ебаси. Дори, като му гепя ДДС-то, пак ще ми излезе с над 100 лв. по-скъп от офертите на онлайн магазините. Да се чуди направо човек откъде да си купи телефона. get.bg
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 05 Юни 2014 16:23
В emag.bg е 764 лева 32 GB версията.
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 06 Юни 2014 00:26
онлайн магазините си работят със сервизите за телефони надеждни са колкото може да бъде надеждно нещо в България четири телефона вече съм си взимал от онлайн магазин, два са ходили на ремонт, всичко е било точно http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/lg/g2-d802-32gb-p194382325/тия първите в списъка ти гарантирам за тях взимай го тоя телефон вече и го снимай в ръката си за доказателство, щото докато се накумиш, то излезе наследника му G3 докато не го изпълниш тва ти забранявам повече да пишеш в темата
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 07 Юни 2014 12:15
ахаха морко стига ме юркахте бе, вие сте по-нетърпеливи да си взема телефона от мене самия айде това ще е последен пост от мен (евентуално) в тая тема преди да си го взема Вчера една приятелка като разбра, че ще си взимам ЛГ, вика че били пълни боклуци и трошали супер лесно. Тя имала такъв и няква нейна приятелка и им се били счупили дисплеите. Ама не успя да ме разколебае относно решението ми
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 07 Юни 2014 13:01
чупели им се дисплеите? сами?
тва като една приятелка на майка ми, дето искаше кола с лети джанти, щот по-малко се пукали гумите
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 07 Юни 2014 21:59
Admiral General Till написа: една приятелка на майка ми, дето искаше кола с лети джанти, щот по-малко се пукали гумите лалалалалла
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 08 Юни 2014 18:12
Поръчах го от get.bg. Мерси на Тилката, че ме светна за тоя сайт. Може би единственото място където хем цената е под 700, хем издават фактури по ДДС, хем ми се струват сериозни. Морко ще ме извинява ама тия сайтове от пазарувай.ком за нищо не стават. Писах имейли/обаждах се на всичките, и половината дори не ми отговориха, голяма част не са регистрирани по ДДС и не издават фактури, а някои издават, но за сметка това увеличават цената (абсолютно незаконно). Има и сериозни като emag.bg ама там цената е със 100 лв. отгоре. Иначе Морко, тия дни ще си получиш снимката
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Юни 2014 11:54
служебното телефонче. иначе имам един скрийншот на ATIV S-ката, която издържа 5 дни и 5-6 часа. беше вулгарно.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Юни 2014 13:37
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Юни 2014 17:39
Братле, дисплея някаква мобилна версия на катоднолъчева тръба ли трябва да е или..? И моята Motorola SLVR L7 едно време издържаше по 3 седмици, но просто няма как да има база за сравнение. Отделно че аз изобщо не говоря за чист режим стендбай от-до, при който и двата ми телефона имат потенциала преспокойно да изкарат над 2 седмици.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Юни 2014 17:51
е тоя верно си ебал майката ве
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 09 Юни 2014 19:30
Връщам си думите назад за гет.бг, и те искат да увеличат цената ако издават фактури и даже ми го казаха, чак след като бях поръчал телефона. Ма живи и здрави, без фактура ще го взема, утре пристига
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Юни 2014 12:11
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Юни 2014 12:29
Избърши си праха бе
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Юни 2014 13:09
marzi me
fsdsdf
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Юни 2014 14:34
Що си взе бял бе? Имах един бял SE Live with Walkman и ставаше на говна всеки път като го барнех, да не говорим лятото, като са ти изпотени ръцете
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 10 Юни 2014 16:56
Ееееееее, браво Честито, баце и със здраве да си го ползваш! Иначе като му се понарадваш малко, може да вземеш един от тия TPU калъфи - хем ще ти пази телефона, хем ще го държиш много по-лесно. При големите телефони тва си е проблем и затова повечето кейсове имат грапава повърхност по ръбовете за по-добър захват. Сега не мога да си сваля моя, щото само го изпускам без калъф
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|